Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים חדשים 205/55/16, מישהו קנה לאחרונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכנן לקנות רביעיה בשבוע שבועיים הקרובים ורציתי לדעת אם מישהו ביצע רכישה כזאת לאחרונה?

מה אפשר למצוא היום, באילו מחירים ואצל מי?

כעיקרון מעניין אותי T1R, גודייר-אקסלנס ושות' מבציר רענן, אשמח לשמוע המלצות לדגמים נוספים.

טווח מחירים מועדף 400 ש"ח לצמיג בקניית רביעיה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

בירור שערכתי בחמישי האחרון בפנצ'ריה מוכרת אומר שיש את המידה המבוקשת, טרייה, גם T1R וגם R1R.

אני ביררתי רק לגבי טויו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

קניתי לפני חודש וחצי רביעית TOYO T-1R במידה :16\55\205 היו על האוטו פחות משבוע,אני מוכר אותם מי שמעוניין שיצור קשר 0547278558 ,הצמיגים במצב חדש בקושי נסעו! החלפתי לגאנטים גדולים יותר ולצמיגים רחבים יותר ופשוט אלה יושבים אצלי בבית .

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

פורסם

גם המידה שלי, יש לי רביעיית קונטיננטל שיצטרכו לסיים את תפקידם לפני הגשמים הרציניים של החורף, אם תמצא דיל טוב על מישלין\פירלי לרביעייה אשמח אם תודיע לי.

אני קיבלתי הצעה של לא פחות מ2500 ש''ח לפני מע''מ לרביעיית מישלין V מיבואן מישלין באשדוד =\

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

קניתי לא מזמן צמיגים במידה הזאת, במחיר של 400 ש"ח זה בעיקר זבל סיני.

אני קניתי מפנצ'ריה ברמת גן שהפנה אותי אליה האתר tires4u, היו לו R1R בסביבות 430, כל שאר הצמיגים הטובים (גם T1R) משמעותית יותר.

אני גם בסוף הלכתי על מישלין.

פורסם

אני קניתי רביעיית Goodyear EfficientGrip במידה הזאת באוטודיפו לאחרונה, במבצע של צמיג שני ב-200 ש"ח ורביעי ב-140 ש"ח. סה"כ הרביעייה עלתה לי 1800 ש"ח ואני מאד מרוצה. תבדוק הודעות מהחודש-חודשיים אחרונים, כולל שלי, ותמצא כאן בפורום הרבה אינפורמציה על צמיגים במידות האלה ועל מחירים.

פורסם

רגע. אין לכם דרישות מהצמיג?

לא מזמן החלפתי רבעיית צמיגים במידע זו.

לפני כן היו פירלי P6000 שהיו בסדר, אבל בגלל אופי השימוש נגמרו אחרי 26K.

חיפשתי צמיג עם דופן חזקה יותר ושקטים.

בסוף, בגלל treadwear ומשקל גבוהים שמתאימים לשימוש באוטו, קניתי טויו פרוקסס 4 בצמיג ישיר. בציר יוני 2010 מסדר אותך ב1800 ש"ח. מומלץ לעשות כוון פרונט במקום ב150 שקל וגם לתת לבן דוד שמרכיב את העודף מ2000 כדי שירכיב ויאזן את הגלגל באהבה.:-)

פורסם

עכב מחסור בזמן הזמנתי טלפונית צמיגים אצל אנטון ביפו, והגעתי לביקור בשעות הערב המאוחרות.

הטויטה קבלה 4 צמיגים חדשים - פרוקסס 4 בציר מאי 2010, סה"כ נזק 1800 ש"ח.

אני מתנצל אבל הדבר הזה של להשאיר טיפ גם אצל הפנצרמאכר חדש עבורי - לא ידעתי, לא השארתי..

נראה לי שעצם זה שבאתי עם קורולה במידת הצמיגים הזאת היתה משהו מיוחד שבהחלט גרם להם להרים גבה

ועל הדרך לתת יחס מצוין גם בלי קשר.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

אני בסובארו עם 205/50/16

T1R לא זולים במידה הזה, קרוב ל-500 ש''ח ליחידה. יותר יקרים מ- 205/55/16 שהם בסביבות ה-400 ליחידה.

יש גם אלטרנטיבות, אבל לא יותר זולות. T1R בעצם מהזולים ביותר במידה הזאת שאפשר להרכיב (לא לוקח בחשבון סיני).

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
טעיתי, לי יש 205/50/16

למישהו יש מידע על הצמיג הזה?

לפני שבוע הנעלתי את הוולבו שלי ב-4 ZE912 חדשים במידה הזו. אצל צמיגי איסחאק בחיפה (מומלץ מנסיון של שנים רבות) ב-1600 ש"ח כולל החלפה לג'נטים חדשים שהבאתי איתי, איזון וכו'. הוא נמצא בתחנת דור אלון בהדר, ברח' כורי 5 אם אני זוכר נכון.אני מאוד מרוצה - צמיגים איכותיים יחסית במחיר נמוך, שקטים ונוחים.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תוכן חדש...