Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהו הערס מוביל החדש ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 310
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הונדה סיוויק, באסים מקילומטר, כובע... ועוד ניסית לטעון שאתה לא ערס לפני מס' הודעות? :roll:

(אגב, כותבים "Rhymes")

זאת ההגדרה שלך לערס? בן אדם ששומע מוזיקה בווליום?

אתם חיים בסרט.

פורסם
זה האח התאום של "הבאתי אומבולייזר למוצובישי שלי", לא?

-לא מוצובישי, מיציבושי. תעשה כבוד :evil:

-בסדר, למה מה אמרתי?

-דיר באלאק איך ש'תה מדבר לאוטו שלי. כשהיית צריך, נתנתי לך אותו, יא מניאק.

-טוב, מה חוץ?

-בסדר, מה עם דוד?

-בסדר, היה עובד שליח בפיצה.

-ועכשיו?

-מניאקים, תפסו אותו מרוקן ת'קופה של הטיפים. הלך הבית.

-חכה, נפוצץ ת'מניאקים האלה...

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
זאת ההגדרה שלך לערס? בן אדם ששומע מוזיקה בווליום?

אתם חיים בסרט.

הבנת הנקרא. לא הנקרע. הנקרא.

כן, בן אדם ששומע מוזיקה בווליום שמפריע במתכוון לסביבה עונה על אחד הקריטריונים של ערס.

יש שופוני בעיניים (טאסות עם לדים) ושופוני באוזניים (בום-בום-בום או יללות).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מסכים איתך חלקית ,באמת הB4 התחילו לתפוס ,איפה שאני גר תמיד מסתובבת B4 עם פנסי ערפל ,סאנרוף מורם,וערס בפנים.

וחלקית מכיוון שלא ראיתי הרבה כאלו.

לדעתי הסיויק תישאר לעד!

גם אני נוהג על B4 אומנם בלי פנסי ערפל סתם ככה, אבל עם סאן רוף מורם גם כי כשיורד גשם (טיפטוף לא מבול) הוא לא ניכנס לרכב בניגוד לנסיעה עם חלונות פתוחים וגם הוא מרעיש פחות מנסיעה עם חלונות פתוחים, וכן יש לי סאב, מגבר, ורמקולים יקרים וחזקים ואני שומע בהם חזק לא כי אני רוצה להציק לכולם ולהתלהב ולעשות פוזות על כולם (אני ממש לא אוהב את הקטע הזה של פוזה) אלא שסגנון המוזיקה שאני ממש אוהב (psy,fullon,durk...) לא כיף לשמוע בווליום חלש, זה עושה אותי ערס?

מה זאת השטות הזאת?

ואם ה"ערס" הזה שראית יושב מאחורי ההגה הוא בעצם ההפך ממה שאתה מכנה "ערס" אלא בעצם בחור משכיל שעובד קשה ופשוט בא לו להתלבש איך שהוא אוהב ולפתוח את הסאן רוף כי בשביל זה הוא קנה אותו?

אני לא בא לתקוף אותך חס וחלילה אבל אני פשוט בנאדם שממש מציקים לו הדברים האלה, אתה לא מכיר אותו לפי מה קבעת שהוא ערס?

פורסם
-לא מוצובישי, מיציבושי. תעשה כבוד :evil:

-בסדר, למה מה אמרתי?

-דיר באלאק איך ש'תה מדבר לאוטו שלי. כשהיית צריך, נתנתי לך אותו, יא מניאק.

-טוב, מה חוץ?

-בסדר, מה עם דוד?

-בסדר, היה עובד שליח בפיצה.

-ועכשיו?

-מניאקים, תפסו אותו מרוקן ת'קופה של הטיפים. הלך הבית.

-חכה, נפוצץ ת'מניאקים האלה...

המשפט הכי מפחיד שערסים אומרים- "בוא, בוא רגע. רק מדברים..."

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לובש, נועל, חובש, עונד, נוהג- הכל טוב ויפה

אבל מה הוא שומע??

האמת היא שזה מתחיל כבר להשתנות

פעם זה היה מזרחית אבל היום זה ממש לא מוגבל לסוג אחד של מוזיקה מזעזעת.

כיום הם שומעים כל מה שזה עם באסים, אלקטרוני או עם קצב שחוזר על עצמו בלי שום סוג של מסר.

זה יכול להיות גם טראנס רוסי או מוזיקה שחורה.

כל עוד אפשר להרעיש ולהגיד "אני כאן ויש לי מערכת יותר יקרה מהאוטו", הכל הולך.

(כן, גם אני שומע מוזיקה שחורה עם ווליום גבוה. ההבדל הוא שאני עושה את זה עם חלונות סגורים כדי שרק אני אצטרך לסבול).

פורסם

שרשור ארוך ובכל זאת לא עלתה פה אפילו פעם אחת הסוגייה האם אנחנו צריכים פה ערסים? האם יש להם גם יתרונות ?

אני מאמין שכן.

בסופו של יום, אני שמח לשמוע עברית בדו שיח ולראות מגני דויד על הצוואר במקום צלבים.

אז כן, מזרחית היא מוזיקה מאוד טיפשית (רבאק, איזו רמה של מילים), אך עדיין, היא בעברית.

פורסם
שרשור ארוך ובכל זאת לא עלתה פה אפילו פעם אחת הסוגייה האם אנחנו צריכים פה ערסים? האם יש להם גם יתרונות ?

אני מאמין שכן.

בסופו של יום, אני שמח לשמוע עברית בדו שיח ולראות מגני דויד על הצוואר במקום צלבים.

אז כן, מזרחית היא מוזיקה מאוד טיפשית (רבאק, איזו רמה של מילים), אך עדיין, היא בעברית.

לא חשבתי על זה כך אף פעם. אהבתי.

Bimmer

פורסם

אני מאמין שכן.

צודק, וכל מילה נוספת מיותרת.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

וזה שאני אוהב לשמוע מזרחית בפול ווליום אומר שאני ערס?!

מה לעשות שזה המוזיקה שאני אוהב לשמוע (ועוד חצי מדינה).

חברה תצאו מהסרט שלכם!

תן חיוך הכל לטובה :-P

פורסם

שברולט קוואליר מאבא.

(המבין יבין)

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

ערס זה התנהגות ולאו דווקא סגנון לבוש או מוזיקה, ערס מגדיר עצמו גבר, אך במושגים של ערס גבר זה מי שיש לו ביצים לדקור, מי שהיה בכלא פעם, מי שיש לו יותר גב וגם אחרי שהוא מפיל מישהו לריצפה הוא ממשיך להרביץ כאילו המטרה היא להרוג ולא להשפיל מי שפגע לו בכבוד עלאק, השפת דיבור הנחותה, חוסר ההשכלה כי גבר מבריז מלימודים, וגם גבר הוא זה שמצליח לקבל כמה שיותר פטורים ולא ללכת לקרבי ולעשות את התפקיד הכי עצלני בצהל.

אפשר להסתדר בלעדיהם, ולדעתי גם לחיות טוב יותר. 

פורסם
שברולט קוואליר מאבא.

(המבין יבין)

הוא חבר ואני מאחל לך שתכיר אנשים כמוהו.

אני בטוח שאתה סתם אפס עם רגשי נחיתות שכל אחד עם שרשרת בשבילך הוא ערס

לא רק שאתה לא מכיר אותו, אתה גם מדבר על ילד מת. אין בושה.

Opel Corsa 2002

נהג חדש

• תוכן חדש...