Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלטים ל WII, מהיכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רוצה לשלם 200 ש"ח ליחידה , היכן ניתן להשיג שלטים במחירים שפוים יותר ?(מלבד איביי..)

טיפים יתקבלו בברכה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

השלטים המקוריים עולים 45 דולר לשלט מקורי - וזה בארה"ב לפני משלוח ומיסים.

אם אתה מוצא הרבה יותר זול - זה מזויף.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

dealextreme

אמנם אלה שלטים מזוייפים, אבל ההבדל היחידי שאני מרגיש ביניהם (יש לי שניים מקוריים ואחד לא) הוא שהמזוייף זולל יותר חשמל.

מכיוון שגם ככה אני עובד עם סוללות נטענות, לא ממש אכפת לי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

שים לב שכדאי לקנות גם motion plus בנפרד (כ-10$ ופחות) או בילט אין בתוך השלט. יש כבר גאלו.

ברוב המקרים קבלתי אביזר מקורי, ואם הוא חיקוי (כולל לוגו) - אז החיקוי מצויין ומתפקד ללא שום תקלה.

תצטייד בשער המרה של דולר הונג קונג ואולי אוסטרלי.

דיל אקסטרים - ספק מצויין ואמין. מקור מצויין למתנות מקוריות לילדים במשפחה ואחרים.

עוד ספק נחמד ואמין מהונג קונג www.tomtop.com נדמה לי שאת המושן פלוס רכשתי אצלם.

אצל הזוג האוסטרלי החביב הזה שגם ביקרו בישראל אפשל למצוא אביזרים (מעט) א-ב-ל את ה- lens cleaner kit

זה דיסק-מניפה לניקוי העינית (פחות מ-10$), פתר לנו את כל בעיות הקריאה שהתחילו אחרי 3 שנות שימוש. (לא להעיז להכניס למכשיר סידי ניקוי רגיל!)

שים לב שאצלם המחיר בדולר אוסטרלי www.jja-entertainment.com.au

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...