Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5740 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי דייהו רייסר 94. אוטומט.

קרה לי כמה פעמים שבזמן הנסיעה פתאום המנוע נכבה. נאלצתי לעצור ולהתניע מחדש.

היו כמה מקרים שלא יכולתי להתניע את האוטו מלכתחילה(לא היה אפילו צליל של התנעה) ורק אחרי כמה נסיונות האוטו התניע.

הייתי צריך לנסוע לשבועיים לחו"ל, אז במשך השבועיים האוטו לא נסע. כשחזרתי, אז הצלחתי להתניע את האוטו רק עם הכבלים. נתתי לאוטו להיות מותנע במשל 40 דקות. אחרי זה כיביתי אותו למשך 10דקות וכבר לא הצלחתי להתניעו שוב. אבל, אם אני נוסע במשך 40 דקות, אז אני יכול להתניע את האוטו מחדש תוך 20 דקות. מעבר לזה אני צריך עזרה של כבלים.

האם יכול להיות שזו בעיה של מצבר? כי אני כן מצליח להתניע עם הכבלים ואחרי נסיעה להתניע אותו מחדש, וגם הכיבוי של האוטו במהלך הנסיעה נותן לי סיבה לחשוב שאולי יש משהו באוטו שצורך את המצבר גם כשהאוטו כבוי.

אשמח להערות והצעות

תודה רבה

פורסם

התקנת בתקופה האחרונה רכיבים הצורכים חשמל?

כגון דיבורית, מגבר וכו'?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קרה לי פחות או יותר אותו סיפור עם סיאט איביזה, הבעיה היתה בסטרטר.

בבוקר יכולתי להניע (כשהמנוע קר) ולאחר נסיעה של חצי שעה+ הייתי צריך לחכות שיתקרר ורק אז להניע (לחכות כשעה), גם אצלי יכלתי להניע עם כבלים מיד לאחר הנסיעה הארוכה וגם אצלי לא היה רעש של הסטרטר.

הערכה שלי הוא הסטרטר גמור.

פורסם

אורך החיים של מצבר הוא 3-4 שנים, אם המצבר שלך בגיל הזה אז הוא החשוד המיידי

החשוד הבא בתור כמו שכתב אלקס הוא האלטרנטור.

חשמלאי רכב ימצא לך את הבעייה תוך דקה.

אם בא לך לבדוק לבד, תמדוד את המתח על המצבר, כשהמנוע מכובה הוא אמור להיות כ 12V וכשהמנוע עובד הוא אמור להיות כ 14V

אם מתקבל מתח שונה מ 14 יש לך בעייה באלטרנטור.

פורסם

הייתה לי בעיה בסגנון הזה והמוסכניק שלי החליף לי קטבים וחיזק אותם והבעיה ניפתרה- פשוט לא הגיע מספיק מתח למצבר...

לגבי התגובה הרביעית זה שווה בדיקה יכול להיות הוא צודק....

• תוכן חדש...