Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי - אנחנו 6 נפשות

חשוב שיהיה מזגן לשורה השלישית , מרווח שילד בן 13 יוכל לשבת בשורה השלישית

מתלבט בין פורד גלאקסי , דודג' ג'רני , קאיה קרניבל וגרנדיס

נסעתי בגלאקסי - המנוע מעט חלש יצא דגם חדש עם מנוע חדש אך היבואן "לא יודע מתי יגיע ארצה".

הקרניבל נראית קצת משעממת , הדודג' אמורה לצאת עם דגם חדש ב2011 והבנתי שאיכות הפלסטיק בפנים "על הפנים"

הגרנדיס השורה האמצעית לא בדיוק נוחה ל-3 אנשים.

אבל בכל זאת חשוב לי לקנות מיניוואן ואשמח לקבל חוות דעת נוספת מבעלי הניסיון

תודה

פורסם

לדעתי הגלאקסי הוא הבחירה הכי טובה.

אף אחד מהאופציות שציינת לא יכול להתחרות בתא הנוסעים ובנוחות שהוא מציע ואני מצאתי אותו מרווח יותר מהקיה ובטח שמרווח יותר מהגרנדיס והג'רני.

בהצלחה.

פורסם

תודה על התגובה

האם פורד גלאקסי עם המנוע הנוכחי עדיין עדיף על שאר הרכבים שציינתי

למרות שבאירופה יש דגם עם מנוע חדש

פורסם

עמדתי בפני אותה התלבטות ולקחתי את הגרנדיס. הגורם העיקרי שהיטה את הכף היה כח המנוע החלוש בגלאקסי.

הגרנדיס מצוין, המזגן האחורי הנפרד מעולה. יחסית לגודל ולהתנהגות ה"אוטובוסית" של כל הקטגוריה הזאת הגרנדיס הוא הטוב ביותר לטעמי מבחינה דינאמית.

הוא שרד אצלי 40000 ק"מ מחדש ללא שום ציוץ בתחום האמינות. בקיצור, מומלץ כל עוד אין את הגלאקסי עם המנוע החדש שלדעתי אמור להטות את הכף לטובת הפורדים.

• תוכן חדש...