Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ב- 60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סופר מיני לנסיעות קצרות ורובן עירוניות בסביבות ה- 60K. אני מחפש רכב בטוח (יהיו ילדים באוטו), אמין, אחזקה זולה ושמירת ערך.

המועמדת היחידה כרגע היא היאריס אבל קראתי כאן גם ביקורות חיוביות על הג'אז. אני יודע שכמה דגמי פיאט יתנו את התמורה הטובה ביותר על הנייר אבל יש לי בעיה אישית עם פיאט ולכן אני מעדיף להימנע. האם תוכלו להמליץ לי על דגמים נוספים?

פורסם

היאריס והג'ז הן מועמדות טובות שבהחלט גם שומרות טוב על ערכן. אבל לכל מטבע יש שני צדדים, ובמקרה הזה הצד השני כולל שתי בעיות עיקריות -

א. שתיהן מבוקשות מאוד בשוק המשומשות, מה שעומד לרעתך כעת כשאתה רוצה לרכוש אחת.

ב. מחירן גבוה יחסית לשנתון. במילים אחרות - במחיר של יאריס 2006 אתה יכול לרכוש פונטו 2008.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הסיריון היא דוגמא טובה למשפט הבא שלי.

התקציב שלך בעייתי, הוא נופל במידה רבה בדיוק על התפר של לא מעט רכבים.

סיריון טובה קשה למצוא בתקציב הזה. כנ"ל סוויפט או מאזדה 2.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תאהיה חכם תקנה לך סוזוקי אלטו 2010 חדשה מהחברה 64 אלף ש"ח שווה כול אגורה!!

מנוע 1000 חסכוני רכב יפה אמין חסכוני מאוד בדלק 1|17 והיתרון גדול 0 קילומטר במינימיום מחיר! בהצלחה

נסעתי עליו אוטו מאוד מאוד חמוד ויחסית מרווח בפנים

6b35a_2009-Suzuki-Alto-2.jpg

Suzuki%20Alto.jpg

suzuki-alto-interior2.jpg

Renault Clio RSI 1.8

פורסם

סוזוקי אלטו היא מכונית מיני המיועדת לארבעה נוסעים בלבד. היא קטנה, פשוטה ולא ממש בטיחותית.

נכון שהיא חמודה, נאה וחסכונית, ומרבית הסיכויים שהיא גם תשמור יפה על ערכה. אבל, היא קטנה ולא מאד מרווחת, ובית תא מטען מגוכך, ולכן לא לגמרי מתאימה למשפחה עם ילדים, ולא משנה איך תנסה להתסתכל על זה.

מניסיון שלנו, כשהיינו זוג עם ילדה קטנה עם סיריוו חדשה בזמנו (2006), הרכב מאד מרווח מבפנים, מאד אמין וזריז. אולי קצת לא נוח לאנשים מסוימים, אבל תנוחת הנהיגה הגבוהה נותנת תחושה כמו בג'יפון - ממש כיף! ולגבי סחירות - מכרתי רכב פרטי במהירות אסטרונומית. אחרי שעתיים הורדתי את המודעה מיד2, כי היה מבול טלפונים...

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

אלטו לא באה בחשבון בגלל הבטיחות ועוד כמה סיבות שהן לא רלוונטיות בגלל שאת הסעיף הראשון היא לא עוברת.

איך הסיריון בהשוואה ליאריס מבלי להתייחס רגע למחיר של כל אחד מהן? כלומר יאריס 2005 מול סיריון 2005 למשל.

צביקה, אתה חושב שכדאי למתוח את התקציב לסוויפט? נהגתי עליה לא מעט ואני ממש אוהב את הרכב.

פורסם

ניתן למצוא סיריון מליסינג בתקציב הזה אם כי קשה מאוד, הרכב מאוד מבוקש.

רכב נוסף שאני יכול להמליץ לך עליו הוא הניסן מיקרה.

• תוכן חדש...