Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב בתקציב של עד 50K. רוב הנסיעות שלי הן בין עירוניות (כולל העליה של הקסטל על בסיס יומיומי) כך שחשוב לי שהוא יהיה חזק וחסכוני.

חשבתי על יונדאי גטס או דייהטסו סיריון

אשמח לשמוע חוות דעת או המלצות נוספות

פורסם

2 האופציות שציינת הן ממש לא חזקות, יש מצב לרכב ידני? שיפור צריכת דלק אדיר, את נוסעת לרוב לבד? ואם מדובר בעיקר בבין עירוני בהחלט עדיף לך רכב עם מנוע יותר גדול מאשר אלה שציינת יהיה יותר חסכוני בפונקצייה הזאת, המנועים הקטנים יותר אפקטיביים בחיסכון בנסיעות עירוניות.

פורסם

בקל אוטו מוכרים פיאט גרנדה פונטו רובוטית, 1400, במחיר של 45K, מה שמשאיר כסף גם לביטוח וטסט בתקציב שלך.

לא הרכב הכי חזק בעולם, אבל את הקסטל הוא יעלה יופי וגם עם מזגן דלוק. הרכב חסכוני למדי (כמו כל פיאט כמעט).

פורסם

בנסיעה בינעירונית הפרשי צריכת הדלק בין רכב קטן לרכב "גדול" (1600 אני מתכוון) הוא מינימלי (הפוך מנסיעה עירונית) ורכב 1600 ייתן באופן טבעי יותר פינוק וכוח זמין כשצריך, במיוחד בעליות עם מזגן למשל... במצבים כאלו מנוע גדול נותן יותר כוח זמין ולעיתים אפילו צורך פחות דלק...

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ואיך הגרנדה פונטו בעניין של אמינות וצריכת דלק?

כמה אנשים המליצו לי להרחיב את החיפוש למכוניות גדולות (1600) זה תחום שאני בכלל לא מכירה,

איזה מכוניות גדולות יכולות להתאים?

פורסם

לא ידועות בעיות אמינות עם הגרנדה פונטו.

צריכת דלק 1:12 בעיר זה הגיוני, הרבה יותר טוב בבין עירוני כמובן.

מנוע 75 כ"ס, זריז למדי ויושב טוב על הרכב.

פורסם
לא ידועות בעיות אמינות עם הגרנדה פונטו.

צריכת דלק 1:12 בעיר זה הגיוני, הרבה יותר טוב בבין עירוני כמובן.

מנוע 75 כ"ס, זריז למדי ויושב טוב על הרכב.

בנהיגה עדינה אני מגיע לצריכת דלק של 1:14 בעיר... מחוץ לעיר ברגוע זה כבר 1:18.

אוטו מצוין.

פורסם

כנראה שאבא שלי לוחץ על הדוושה, אולי לא התרגל לרובוטי עדיין (בוגר אוטומט).

אני מניח שאם אני אנהג על הגרנדה אגיע לתוצאות טובות יותר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

Runx רכב מעולה. עדיף לך קורולה אפילו מ 2003 מאשר רכב פחות אמין משנתון גבוה יותר במיוחד לאור העובדה שהנסיעות הן לרוב בינעירוניות (מנוע 1600 לא יצרוך הרבה יותר דלק ממנוע קטן) ומאומצות בחלק מהזמן. לאבא שלי יש קורולה 2004 משהו כמו 3 שנים וחוץ מטיפולים בזמן הרכב לא ראה מוסך אפילו פעם אחת. נוחות זה אולי החסרון היחיד של הרכב הזה, אבל ככה רוב היפניות.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

• תוכן חדש...