Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפורים ברכב seat ibiza sc 1600

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ברשותי 10,000 שקלים.

אני רציתי להתייעץ איתכם, מה עדיף, להשקיע אותם בשיפורים ב seat ibiza sc 1600 שנת 2009, אם אני לא טועה 155 כוחות סוס, ידני.

או להשקיע אותם בשיפורים ב- mitsubishi galant 1600 נפח מנוע, שנת 1992-93, אוטומטי.

כל הרכבים הם ישר מהחנות ללא שיפורים.

באיזו מכונית הכי כדאי להשקיע ומה באפשרותי לשפר (אני לא כל כך מבין בשיפורים..).

תודה לעוזרים.

פורסם

לאיביזה 1.6 אין 155 כ"ס, אלא 105. כמובן שעדיף להשקיע בה על פני משפחתית אוטומטית שבקרוב בטח תעוף לגריטה...

מה חסר לך ברכב? מה היית רוצה להוסיף?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

היא לא ממש משמשת למשפחה, אני בן 17 עוד מעט 18, והיא משמשת אותי לנהיגה לחברים ולדברים שאני צריך לעשות ואת סבא שלי שהוא מלמד עליה נהיגה, אז צריך משהו שיתאים לשנינו ושלא יפריע לו בלימוד נהיגה ואולי אפילו ימשוך אליו תלמידים!

היום מושך את הנוער מכוניות משופרות עם ביצועים טובים, רעש מנוע וכו'. אז אשמח לדעת איזה שיפורים אפשר להוסיף לאוטו מבחינת המראה והביצועים והאם יש דבר כזה להוסיף כוח סוס?

פורסם

מי זה "היא"? האיביזה? אני מניח שהיא יכולה למשוך תלמידים גם ככה - נראית מצוין. שיפור ביצועים יעלה כמה אלפי שקלים וישפר ב-5-10% בלבד, לא משהו שישנה לתלמידי הנהיגה (שממילא לא "לוחצים"). רעש מנוע יכול אפילו להציק - יותר מדי באסים יקשו על לימוד הנהיגה. מבחינת מראה - זה כבר בעיני המתבונן. כמו שיש תלמידים שיתלהבו מאיביזה "ערסית", יהיו כאלה שגם יירתעו ממנה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

וואלה לא חשבתי על זה ככה, כנראה נרד מהרעיון, ותגיד שאלה שלא ממש קשורה,

מה זה אומר פילטר פתוח ומה הוא נותן?

ומה זה צ'יפ שמוסיפים לאוטו ומה הוא נותן?

• תוכן חדש...