Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5736 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רדיו דיסק כבן שנה וחצי של חברת "שקר כלשהוא", הפסיק לזהות דיסקים, נראה גם שכאילו קשה למנוע הקטן שמסובב את הדיסק להסתובב,נקיון של העין עם מקלון אזניים ואלכוהול לא עזר בדיוק, יש למישהו רעיון או ניסיון מה יכולה להיות הבעיה? לא צילמתי כי זאת לא עונת האבטיחים.

תודה לעוזרים ולעוקצים:wink:

פורסם

זה ברור לי, רק שלפני שאני עושה לו "ויישלח", אני מוודא שלא זרקתי אותו על תקלה טיפשית שאפשר אולי לסדר בדקה וחצי באמצעים ביתיים.

אני מאמין שיש כאן מישהו שהייתה לו בעיה דומה .

פורסם

אייל,אני יודע שאתה אוהב שיושב לך שם על המדף או השידה, אבל מנסיון אישי ולא ממוצר אחד, במוצרי חשמל, הקטנים בעיקר, השם הוא לא יותר מתוספת מחיר לא מחוייבת המציאות, מוצרים בעלי שם מתקלקלים ונשמעים בדיוק כמו מכשירים עלומי שם, והאחריות שלהם זהה,לרוב שנה, אני לא מוצא הצדקה לרכוש מוצר זהה מבחינתי במחיר כפול ואף יותר.

לגבי הרדיו דיסק כבר רשמתי, הוא בדרך לצפרדע, רק מוודא לפני שזאת לא תקלה שטותית שניתן לסדר לבד בבית.

פורסם

במידה ואתה מעוניין להשקיע, ניתן לרכוש דיסק ניקוי בעלות של עשרה ש"ח ולראות אם הבעיה נפתרה.

אני ממליץ להבא לרכוש מערכת שמע שתכלול כניסת USB, ע"מ שתוכל לחבר אילה דיסק און קי - עושה את החיים הרבה יותר קלים :).

פורסם
אייל,אני יודע שאתה אוהב שיושב לך שם על המדף או השידה, אבל מנסיון אישי ולא ממוצר אחד, במוצרי חשמל, הקטנים בעיקר, השם הוא לא יותר מתוספת מחיר לא מחוייבת המציאות, מוצרים בעלי שם מתקלקלים ונשמעים בדיוק כמו מכשירים עלומי שם, והאחריות שלהם זהה,לרוב שנה, אני לא מוצא הצדקה לרכוש מוצר זהה מבחינתי במחיר כפול ואף יותר.

לגבי הרדיו דיסק כבר רשמתי, הוא בדרך לצפרדע, רק מוודא לפני שזאת לא תקלה שטותית שניתן לסדר לבד בבית.

לי אישית יושבת על המדף מערכת שמע עם שם שקיבלתי מתנה לבר מצווה (אני בן 31 כיום)

בתקופה הזו מי שחיפש לחסוך כבר החליף עשרות מערכות :)

מערכת דיגיטלית עם שליטה מלאה מהשלט ופונקציות שאפשר רק לחלום עליהן במערכות של היום.

הדבר היחיד שהתקלקל הוא טייפ אחד מתוך הדאבל קאסט שגם ככה אני לא משתמש בו :)

בכל מקרה, יש היום מערכות מיני גם של חברות יותר איכותיות כמו LG וSONY ב100 שקל יותר מ NO NAME.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תודה על העצה אייל ואני שמח שאתה מבסוט מהמערכת שלך,אבל זה לא נושא השרשור.

עדיין מחכה לתשובה , בכל מקרה אין לי זמן היום ללכת או לבדוק ברשת רדיו אחר.

פורסם
בפעם הבאה מוצר של חברה איכותית יותר.:)

אין כבר רדיו דיסק איכותי.

אם רוצים איכות סבירה עד טובה, יש לקנות מגבר דיגיטלי קטן או להשתמש במגבר/רסיבר ישן נושן שעוד עובד (יש מצויינים במחירים מגוכחים, רק שהם גדולים), לחבר שני רמקולים משומשים לא רעים (אחוריים של מערכת קולנוע או אחרים), שרצוי שהנצילות שלהן תהיה טובה (במקרה של שימוש במגבר דיגיטלי), מחברים נגן נייד/מחשב... וזהו.

לא נייד כל כך, אבל יכול להשמע סבבה לגמרי.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

לא מייצרים היום משהו שיש לו עינית והוא איכותי. למה? ככה.

מבחינת ניידות, הכי פשוט זה לקנות בדיוק את אותו הדבר, עם חיבור USB.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבנתי מצויין.

חבל לבזבז כסף על המכשירים הללו.

נגן MP3 זול, זוג רמקולים קטנים משומשים, מגבר דיגיטלי קטן, ושום דבר לא יתקלקל יותר.

לחלופין, נגן MP3 עם רמקולים מוגברים של מחשב. אין סיבה להתעסק עם המכניקה המיותרת של דיסק וטייפים ושאר ירקות (ישנים ורקובים).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...