Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורות חיים -זקוק לחוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5731 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מקו"חות למי שיש קצת יותר נסיון תעסוקתי, אבל אולי יועיל גם לך:

בסקירה של הפעילות בצבא, נסח משהו כמו: הייתי אחראי על תכנון והפעלת מערך אימונים לחיילי הגדוד, התנסות בפיקוד והדרכה. אולי הקטע ברבנות יסייע לעבודה בתחום, אם זה מה שמעניין אותך, גם פה לתת תאור פלצני של הפעילות.

לגבי המאפיה, זה תרך להיות כמו ניהול מערך השיווק והתפעול של עסק בתחום המזון, עבודה תחת לחץ, רישומי קופה וכל מה שעשית או לא עשית, ממילא אף אחד לא יבדק, העיקר הרושם ורק שיהיה לך מושג אם ישאלו על זה.

נהוג לרשום : המלצות ותעודות ימסרו בעת שיתבקשו.

צריך להתמחות בתיאורים בומבסטיים אבל לא מוגזמים, לעשות הו-הא מכל דבר. ככה זה, כמה שזה מרגיז: השואו קובע, ומי שמעביר/ה את הדף למי שקובע (שיהיה הכל בדף אחד) זו בחורה צעירה שאמרו לה מה צריך והיא לא מבינה בתחום המבוקש.

תכלס: בלי נסיון תעסוקתי, משיגים עבודה דרך קשרים של חברים/הורים/מישהו. לכתת רגליים ולבקש במקומות פוטנציאליים.

תעזר באינטרנט, יש אתרים לחיפוש עבודה.

לא מסתדר לי המשך שרות צבאי עוד שנה ומשהו ורצון להתמקם בעבודה עם מחוייבות לשעות רבות ולתקופה ארוכה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

וואדים - ואני חשבתי שככה הוא רק איתי , באופן אישי , בגלל הנושא של האקבות חלבון אחרי הכול בכל הזדמנות הוא עוקץ :lol:

רוכב בודד - הצבא אצלי זה לא צבא כבר ( לא מבחירתי) הרב שלי שהוא גם המפקד שלי אמר לי ללכת לעבוד ולבוא לבסיס מתי שאני רוצה , מכך הסקתי שיש לי אפשרות להתחייב לעבודה.

תודה על הסיוע

פורסם

חוש הסקת המסקנות שלך שגוי.

אמנם יש לך שעות פנויות רבות ואתה גמיש וזמין לעבודה, אבל אתה צריך לקבל מהצבא אישור עבודה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...