Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית אלכוהול בסיטונאות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5744 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים, לקראת היומולדת שלי שהולך ומתקרב בחודש הבא

אשמח לדעת אם יש מקומות באזור הצפון שמוכרים אלכוהול בסיטונאות!?

תודה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

מנצל"ש

לצורך קניית אלכוהול לחתונה- כרגע הבחירה שלי היא "בנא" במתחם ביל"ו.

אם למישהו ידוע על אופציה עדיפה בין נתניה לראשל"צ, אשמח

תודה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
מנצל"ש

תודה

בת"א יש לך את שר המשקאות ומשקאות נפתלי ברחוב שלבים,

ברחוב העלייה יש לך רצף של חנויות סיטונאיות, צמודות זו לזו, עם מחירים סבירים (למשל, מ. משיח),

ברחוב צ'לנוב יש לך את "משקאות תל אביב" - ההצע דל אבל מה שתמצא שם

יהיה בסבירות גבוהה הכי זול בארץ.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני קונה כבר שנים (וגם כל החברים שלי) ב"שר המשקאות" שנמצא מול איצדיון בלומפילד, רוב מארגני המסיבות שיצא לי להתקל בהם גם קונים שם, לחברי מועדון יש הנחה נוספת על המחיר הזנותי שכבר קיים, והכל מקורי ותמיד!

הנה האתר:

http://www.mashkaot.co.il/

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

פעם הייתי קונה במקומות כאלה. עד שכמעט החזרתי את נשמתי לבורא מבקבוק פינלנדיה גרוזיני מאשדוד.

המחיר הוא לא מה שקובע.

פורסם

"מקומות כאלה"? על מה אתה מדבר?

אין זיופים במקומות שציינתי את שמותיהם, ואני האחרון שימליץ לקנות אלכוהול ממקור מפוקפק.

עריכה: איפה שהוא ראית פה המלצה על מקום באשדוד?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מנצל"ש

תודה

אם יש זמן עד החתונה עצמה, מומלץ להתלבש על חברים שטסים לחו"ל ולבקש בקבוקים מהדיוטי-פרי !

פורסם
אני קונה כבר שנים (וגם כל החברים שלי) ב"שר המשקאות" שנמצא מול איצדיון בלומפילד, רוב מארגני המסיבות שיצא לי להתקל בהם גם קונים שם, לחברי מועדון יש הנחה נוספת על המחיר הזנותי שכבר קיים, והכל מקורי ותמיד!

הנה האתר:

http://www.mashkaot.co.il/

מבחר יפה

המחירים כ-5 שקלים זול יותר (ללא מבצע) מחנות מרכז המשקאות בקרית מוצקין.

אני קונה בדיוטי, אבל זה טפטופים של בקבוק כל פעם (לפחות זה 1L ובחצי מחיר מהארץ :)).

משכנתא זה קל

פורסם

בנא - בביל"ו

זול, נעים, נוח ויחסית יש מבחר של הכל מהכל ולכל דבר יש תחליף זול יותר - למי שרוצה לחסוך

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
צהריים טובים, לקראת היומולדת שלי שהולך ומתקרב בחודש הבא

אשמח לדעת אם יש מקומות באזור הצפון שמוכרים אלכוהול בסיטונאות!?

תודה...

צור איתי קשר בה"פ שכוללת רשימת פריטים וכמויות ואני אבדוק מה אפשר לעשות בשבילך (אני עובד במועדון שקונה כמויות דיי רציניות של שתייה חריפה וקלה ולכן מקבל מחירים יותר טובים ממה שתמצא בחנויות, גם כאלה שמוכרות בסיטונאות, מיותר לציין שהכל כמובן מקורי ונרכש מהיבואנים הבלעדיים)

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש בחינאווי ביפו,

ויש חנות משקאות ברחוב הברזל בת"א

כל השנים הייתי רגיל לקנות מחברים שיש בבעלותם ברים, אבל אחרי עלית המחירים של האלכוהול החנויות הפכו להיות יותר אטרקטיביות מהברים.

• תוכן חדש...