Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

2 שאלות:

קיבלתי הצעה מצמיגי אנטון וצמיג ישיר על TOYO T1R טרי כולל הרכבה ואיזון, אצל שניהם ב-400 ש"ח לצמיג, המידה: 185\55\15

האם זהו המחיר הזול ביותר שניתן להשיג?

אם אני עובר למידה שגם מתאימה לי אבל לא מקורית שהיא: 195/45R15, מה יהיה ההבדלים לעומת המידה למעלה?

תודה.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

400 ש"ח לצמיג, זה מחיר טוב ל -T1R.

ההבדלים בין המידה המקורית למידה שהצעת הם, צמיג רחב יותר ובעל חתך נמוך יותר, משמע, כשתסתכל על הרכב מהצד אתה תראה פחות גומי ונוחות הנסיעה תרד.

פורסם
אתה יכול לאשר את המידה הזו? דרך אגב באותו מחיר אתה קונה כבר R1R. רק במידה 195X50 . לשיקולך.

מתי תבינו שלא כל אחד צריך R1R ?

זה צמיג שפחות מתאים ליום יום וגם מחזיק משמעותית פחות זמן וקילומטרז'...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם תעבור למידה 195/45/15 (קוטר כל הגלגל יותר קטן) תקבל סטייה של 4.8% במד מהירות. כלומר אם אתה נוסע 100 קמ"ש (על המחוג), המהירות האמיתית תהיה 95.2 קמ"ש. כמו כן, גם המד מרחק יזייף.

פורסם
מתי תבינו שלא כל אחד צריך R1R ?

זה צמיג שפחות מתאים ליום יום וגם מחזיק משמעותית פחות זמן וקילומטרז'...

אני מבין טוב מאוד. רק העלאתי בפניו את האופציה. עדין מדובר בפורום שיפורים ולא בטכני. ושוב פעם זה לשיקולו.

בברכה

שחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

101Falcon, צמיג ישיר הם אלה שבאו אלי עם ההצעה ל400 שקל לצמיג, איך הצלחת להוציא מהם 350 לצמיג?

שחר, איפה ניתן להשיג R1R באותו מחיר של הT1R?

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

בזנמו (לפני כשנה) רכשתי רביעיה של יוקוהמה S.DRIVE במחיר הזה (400 ש"ח לצמיג + התקנה ואיזון כמובן) במידה הזו. הצמיגים לפי ביקורות הם באותה רמה בכללי (אחיזה, רעש וכו'), אך היוקוהמה יותר קשיחים בדופן, מה שסביר להניח שיחזיקו יותר זמן מעמד. לשיקולך אם תרצה להכניס עוד אפשרות כמובן.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
דרך אגב באותו מחיר אתה קונה כבר R1R. לשיקולך.

באותו מחיר אתה גם הולך לזונה בבורסה.

אז עכשיו בוא נמליץ לכל מי שהפרוטה מצויה בידו ללכת לזונה בבורסה... נו באמת ! :lol:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
101Falcon, צמיג ישיר הם אלה שבאו אלי עם ההצעה ל400 שקל לצמיג, איך הצלחת להוציא מהם 350 לצמיג?

שחר, איפה ניתן להשיג R1R באותו מחיר של הT1R?

אנטון ברחובות 410 ש"ח לR1R . אם אתה רוצה אני אקשר אותך אליו .

פורסם
באותו מחיר אתה גם הולך לזונה בבורסה.

אז עכשיו בוא נמליץ לכל מי שהפרוטה מצויה בידו ללכת לזונה בבורסה... נו באמת ! :lol:

אם זונה זה סוג של שיפור אחיזה :roll: אז הייתי ממליץ!

פורסם

האמת שכן... הידבקות באיידס מחזיקה אותך קרוב יותר לאדמה... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...