Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של בוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך את עזרתכם בקניית מגבר.

מצאתי מגבר שלדעתי הוא טוב מאוד של חברת BOSS, אני לא הכי מבין בנושא הזה ולפי המפרט הוא עומד בדרישה.

השאלה שלי אם משהו מכיר את המגבר הזה?

ואם כדאי לי ללכת עליו בכלל?

אם יש המלצות אחרות אשמח לדעת.

זהו הלינק לקישור של המגבר

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1AG707B091&cfm=7E05AFD1

תודה מראש

פורסם

שבוע טוב

שאלת מיליון הדולר היא בכמה אתה חושב שאתה יכול לקבל אותו

כי הלינק שנתת הוא לינק מכרז

לאחר שאפשר יהיה לדעת מה המחיר הסופי אפשר יהיה להשוות בין מוצרים דומים טובים יותר או פחות

לגבי שאלתך אם הוא יעמוד בדרישות ? אז לצערי גם פה אני עונה בשאלה והיא מה הם דרישותיך ?

דרור

פורסם

אכן מדובר במכרז אבל המחיר ההתחלתי הוא 1555 שקלים.

לדעתי, בסכום הזה, ניתן לרכשו מגברים יד 2 הרבה יותר איכותיים (גם ככה לא מדובר במגבר סופר דופר...)

פורסם

המחיר יקר ,אפשר להביא אותו ב-1100 שח

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=753723

מהניסיון שלי עם מגברי BOSS ומביקורות על סידרת המגברים הנ"ל בחו"ל

מדובר במגברים פשוטים שעושים את העבודה ,אם אתה מתכנן מערכת ברמת כניסה

דהיינו :קומפוננט +6X9 +סאב בתקציב כולל של 2000 שח המגבר הנ"ל יכול לעבוד טוב איתם.

פורסם

שבוע טוב,

בעיקרון המגב עולה 1000 שקל ולפי האתר הרשמתי של החברה היא נראית כחברה טובה

יש לי ברכב מערכת מובנת שאליה אני אחבר מנחתים.

ולמגבר הזה אני אחבר סאב, ורמקולים לדלתות

אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לקבל.

ואם לדעתכם זה יתאים לי ושווה ללכת עליו מבחינת המחיר ולמה שהוא נותן?

תודה

פורסם

כש-בשביל מחיר של 1000 ש"ח כולל מע"מ

אתה מקבל מגבר 5 ערוצים

בגדול זו קניה טובה

לגבי האיכויות והיכולות אז בהחלט שיש המון ספיקות ומגבלות שאפשר למלא שורות שלמות

אבל בגדול אם הכסף הוא פקטור חשוב עד מעל ל-50% מהרכישה אז הייתי בהחלט שוקל את הקניה לחיוב

דרור

פורסם

בגדול הכסף הוא פקטור פה אני מוכן להשקיע עד 1000 שקל למגבר ואני יכול עוד להיות גמיש בסכום.

על מה אתה ממליץ לי דרור שיחזיק לי סאב טוב ורמקולים קדמיים ואחוריים?

פורסם

תראה אני לא רוצה להישמע כביקורתי ללא סיבה לכן אסביר

המגבר הנ"ל הוא VALUE טוב למחירו ואם חשקה נפשך :wink: במגבר 5 ערוצים ותקציבך הוא עד 1000 ש"ח אזי אני אובייקטיבית לא מכיר קניה טובה מזו

אבל אם רצונך הוא לייצר סטאפ טוב ואתה מוכן להתפשר בנושא 5 ערוצים אני הייתי ממליץ בכיוון של מגבר עד 1000 ש"ח (שבתקציב הזה נכנס מגבר איכותי חזק ואמין יותר) על מגבר מרובע (4 ערוצים)

במגבר מרובע איכותי וחזק האפשרויות לייצר סאונד דרך 4 רמקולים וסאב או שתיים קיימות ובהחלט רלוונטיות

נכון שאין הפרדה בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים אבל עדיין אני מאמין שסטאפ כזה יישמע טוב יותר מאותו סטאפ דרך מגבר ה""בוס"" הזה

חוץ מזה שאני לא מחסידי ההגברה האחורית

כך שאם זה לגמרי היה תלוי בי הייתי הולך על קומפוננט דמי + סאב שמוגברים על ידי מגבר 4 ערוצים או מגבר 3 ערוצים טוב

ואת הסט האחורי הייתי מנגן בתצורת היי פאוואר

לגבי המלצה ספציפית על מגבר אני מנוע מלרשום אבל אני בטוח ששאר חברי הפורום כבר ידאגו לכך

דרור

פורסם

יש כזה לחבר טוב שלי ברכב מחזיק לו קופוננטים + 6X9 של רוקפורד + סאב כפול של SSL

ושומעים נחמד מעוד והוא כבר שנה אם המערכת ואין לו בעיות.

בקיצור מגבר נחמד מעוד ששווה את המחיר.

• תוכן חדש...