Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לנקות את אזור המנוע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לנקות את המנוע ומה שמסביבו כדי שיראה "כמו חדש".

האם יש אפשרות לעשות זאת עם מדחס (לחץ אוויר) בתוספת חומר כלשהו ?

פורסם

תסתכל למטה או חיפוש ותראה הרבה תוצאות על ניקוי מנוע.

אני אישית,מנקה את התא מנוע עם מעט חומר סיימפל גרין ועם מברשת ומטלית.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אי ניקיון של המנוע, שומר עליו, פי אלף מונים מסימפל גרין, משחת שיניים,ספריי קרבורטור, משחת כלים נוזל לשטיפת כלים, אבקת כביסה, וסודה קאוסטית.

הקפד לבדוק שמנים ונוזלים ברכב, השתמש בנוזלים האיכותיים בשוק, הקפד לא למלאות עודף שמן במנוע, דאג שיהיה, מי קירור איכותייים, טיפולים בזמן במוסך, ולא במוסך מדרכה, הרכב יודה לך יוקיר את היחס, ולא יעמיד אותך עם הרכב בכביש.

עודף נקיון גורם לנזק נקודה!

הזעות קלות מגינות, ומאריכות, את חייי המנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני לא מסכים. שמן מנוע שנוזל עלול להזיק לחלקי גומי מסויימים שיש במנוע ולכן יש לתקן נזילות וגם הזעות ולנקות בסיום התיקון.

אם המנוע רק מלוכלך מאבק אז באמת אני מציע לא לבצע ניקוי יזום.

קימים בשוק מסירי שומן ויש לבצע ניקוי עם מברשת וחומר מסיר שומנים יעודי למנוע באיזורי ההזעה על מנת לזהות מוקדי הזעה ומניעת הצטברות לש לכלוך קשה שיהיה קשה לטיפול אם יוזנח.

אפשרות נוספת היא לבצע ניקוי עם נוזל מסיר שומים יעודי עם פיסטולט, אך יש להכין את המנוע לניקוי ע"י בידוד החלקים הרגישים כגון יחידות בקרה, אזעקות, מערכת ההצתה וכו'.

מכונאי מיומן יוכל לנקות את המנוע בצורה טובה מבלי לגרום לנזק, חשוב כמובן הוא להסיר את המסיר שומנים עם מים ולייבש איזורים קריטיים עם לחץ אויר.

פורסם

דניאל שלום רב !

אני הדגשתי שמדובר על הזעות קלות, ולא על נזילות, נזילות ברור ללא כל צל בספק, שחובה לנקות לאתר את המיקום המדוייק, ולהתמקד באזור הנזילה בלבד, וכמובן לסדר את הנזילה.

בהזעות קלות, לא הייתי ממליץ לגעת.

מנוע הוא לא שולחן השבת של אמא פולנייה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

יש לי שאלה לדניאל וצביקה-

נזילה קטנה/הזעה איך אני מבדיל בינהם?

אני חושש משטיפת מנוע והמכונאי ממליץ בשביל להבחין מהעין הנזילה.

• תוכן חדש...