Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי טויוטה קורולה חדשה בת שלוש.

כרגע לרכב יש 4 צמיגים של GoodYear שדורשים החלפה (בני שלוש) ועוד אחד רזרבי בתא המטען שלא השתמשתי בו אפילו פעם אחת (לא ראה כביש למרות שהוא בן שלוש).

האם זה בסדר להחליף 3 צמיגי Goodyear לחדשים ולהתשתמש ברזרבי כצמיג רביעי

וגם להעביר את הצמיג הישן במצב הטוב ביותר להיות רזרבי (הצמיגים האחוריים נראים עדיין טוב).

תודה

פורסם
תשאיר אותו בתור רזרבי

זו תשובה מבוססת או שסתם נדמה לך ככה?

אנא פרט, הסבר ונמק.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

תרכיב 4 חדשים , ותשאיר את הספר כמו שהוא ,

למה . כי הוא ישן אפילו שהוא לא נסע , הוא הרבה יותר יבש , הוא לא מאותה סידרה , להמשיך ?

אל תנסה לחסוך בזה ! תחסוך בדברים אחרים לא בבטיחות .

פורסם

מקרה שהיה .

ברכבי C5 כרגע צמיגים מעולים דגם פירלי . ברזרבי היה מישלן חדש שמעולם לא נסע. יום אחד תקר ויצא המישלין מהאחסנה אחרי 4 שנים נסעתי איתו כשבוע (מה מישלין X חדש הטוב ביותר??? ) במשך אותו זמן הוא החל להתקלף כמו תפוז ונעלם.

אסור לנסוע יותר מעד המתקן תקרים עם צמיג ששכב 3-4 שנים בתא המטען בחום הלוהט . הוא התקשה והתבשל ולמרות שנראה ישן הוא מסוכן . בכל מצב גם לא רוכשים צמיג שתאריך היצור שלו יותר מ3-4 חודשים לאחור . אין אנו יודעים היכן אוחסן ובאיזה טמ"פ הוא הושאר ויש להתעקש על הנושא למרות שהרבה פעמים מנסים "לדחוף" צמיגים בני שנה "בהכרזה יש אחריות מה אתה דואג." החיסכון יכול לעלות בחיי היקרים לנו.

כנס לכל אחד מכתבות הרכב המקצועיות ותקרא שם גם.

פורסם

אין בעיה לרכוש צמיג גם בין שנה ויותר ואני באופן קובע נוהג לרכוש צמיגים כאלו לרכבי לרכבי המשפחה ואני מקבל יופי של הנחות על "הטריות האבודה" של הצמיג.

צמיג באחסנה טובה יכול להחזיק גם יותר זמן מאשר 3 שנים ותא המטען זה מקום מצויין לאחסנה.

אה יכול להשתמש בו ותעקוב אחרי הצמיג, אם יתחיל להתפתח יובש בדפנות החלף אותו בחדש.

פורסם

האמת שאחד הצמיגים שלי מתחיל להראות שהוא דורש החלפה,

האם זה תקין לבינתיים להחליף אותו עם הרזרבי החדש (בצד אחד יהיה צמיג שעבר שישים אלף קמ' ובצד שני יהיה צמיג שלא ראה כביש - שניהם מאותה סדרה בני 3 שנים).

פורסם

איני רואה סיבה למה לא.

בכל אופן להבא, כדאי להוועץ בספר הרכב, בו מוסבר כיצד יש לבצע סבב גלגלים תקופתי וגם לכלול את הגלגל החלופי.

• תוכן חדש...