Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סליחה על הבוטות אבל לעזאזל הרכב, אשתך יותר חשובה לא? (אני מניח) :lol:.

אני משאיר לפעמים במשך שעה את המזגן דלוק שהאוטו עומד עד שאפשר לשטוף תרצפה עם השלולית מים שנוצרת מתחת לרכב מהמים של המזגן.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מכבה תמיד אם אני עומד ליותר מדקה שתיים.

במקרה שלך - הייתי משאיר מונע עם מזגן. אישה רגועה שווה הרבה יותר ממנוע נקי (אם כי שתי הבעיות ניתנות לפיתרון בכסף...)

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
סליחה על הבוטות אבל לעזאזל הרכב, אשתך יותר חשובה לא? (אני מניח) :lol:.

אני משאיר לפעמים במשך שעה את המזגן דלוק שהאוטו עומד עד שאפשר לשטוף תרצפה עם השלולית מים שנוצרת מתחת לרכב מהמים של המזגן.

אם זה רק את הרכב ניחא,רק לא את הברז בבית,תתחשב גבר.

פורסם

הבלאי שנוצר על המצבר + סטרטר + אלטרנטור, הוא גדול יותר מהפיח שיווצר ב10 דקות שהאוטו עומד מונע בסרק.

אני אישית לא מכבה רכב אם אני יודע שהוא יותנע בטווח של 15-20 דקות, זה סתם מבזבז יותר דלק וגורם יותר בלאי.

אין כמו לנסוע ברכב שהטמפ' שלו היא נעימה, הרוגע שלי שווה כל בלאי בעולם :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מזכיר לי שישנתי באוטו עם דלקן לילה שלם עם מזגן - תיסקלו אותי עכשיו אבל אני לא יכול לסבול חום וזה היה בטבריה באמצע אוגוסט.

ליום יום: Mercedes CLS-500 AMG - לסוף שבוע: Ferrari 599XX ולמכולת: BMW M3

:lol: אשליות

פורסם

פותח השרשור - אתה בן אדם מוזר :?.

פאק האוטו, זו כולה מכונה שמשרתת אותך, אם אשתך ביקשה מזגן לא תשים לה ? סדרי העדיפויות שלך משונים.

רק בשביל הקטע אספר לך סיפור:

לפני הגיוס עבדתי בנקיון מטוסים בנתב"ג. זו עבודה במשמרות סביב השעון.

הרכב שהיה לנו לנסוע למטוסים היה מיצובישי L300 בנזין דנדשה (בזמנו). בכל התקופה שעבדתי שם, כ 3 חודשים, הרכב היה עם מנוע פועל שלעולם לא כבה + מזגן. אני אישית עבדתי משמרות כפולות תקופה ארוכה ונהגתי עליו, לא כיביתי מנוע אפילו בתדלוקים.

זה משום שכל 10 דקות או שנוסעים למטוס, או שנוסעים להביא משהו, או שנוסעים מהמטוס חזרה ל"קן" ורוצים שיהיה מזגן, במיוחד אחרי שניקית מטוס שעמד 3 שעות בשמש והוא אטום לגמרי :twisted:.

נחש מה? לא קרה לאוטו שום דבר רע.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לרכב עם מערכת קירור ומנוע תקין לא יקרה שום דבר, לא פיח ולא נעליים בטח לא מ10 דקות וכנראה שגם לא משעתיים.

ובאוגוסט אין מה לחשוב אפילו, אפילו בדלק זה לא נורא ולא תרגיש את ה10 דקות האלה כי זה לא פקק של גז ברקס.

מרחם על אשתך.

פורסם

אין תירוץ שיכול לגרום לי לוותר על דקה אחת של מזגן, באוטו או לא באוטו.

השבוע עברתי דירה ורק היום שמים לי מזגן. זה היה סבל מטורף של 5 ימים, וזה למרות שאני במקום עם רוח יחסית קרה והחום המטורף של הקיץ כבר עבר.

מבחינתי שיהיה בלאי כבד על האוטו. אני חייב מזגן!

פורסם

כשאני צריך להגיע למקום חדש ויוצא לי להגיע 10-15 דקות לפני הזמן, אני מוצא חניה, משאיר מזגן ומוזיקה, נח ונרגע.

עשר דקות זה ממש לא נורא. לעומת זאת, משהו רשם פה שעה. אני לא אשאיר רכב דולק ללא תזוזה במשך שעה.

פורסם

גם שעה לא יקרה למנוע כלום אם הכל תקין.

ישרף קצת דלק ואפילו ממש לא הרבה כי זה לא פקק של גז ברקס.

על 10 דקות או 20 דקות אין מה לדבר זה ממש כלום.

פורסם

לי יש שיגעון אחר, אני לא מוכן בפיאט (בגלל הטורבו) להדליק את המזגן עד שהיא לא מגיעה ל-80/90 מעלות בשעון חום, ו-40 בלחץ הטורבו, יכול להיות 40 מעלות בחוץ ואני מתבשל בפנים על 70 מעלות, יתמוטט העולם ולא מדליק מזגן עד שהיא לא מתחממת...ובנוגע לשאלה המקורית גם כן אני לא נשאר יותר מכמה דקות עם מנוע דולק סתם כשאני מחכה למישהו, חוץ מברכב ליסינג שם זה שונה :)

פורסם

משאיר דלוק, גם ליותר מ-10 דקות אם צריך.

אין סכנה של "פיח במנוע" מכמה דקות עמידה, דברים כאלה שייכים יותר למנוע קר + תערובת עשירה + נסיעה עירונית פקוקה (הכל ביחד).

המנוע כבר בטמפ' עבודה וכמה דקות עבודה במקום (תחשוב שאתה תקוע בפקק) לא יהרגו את המנוע זה בטוח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...