Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר לזה שהזמנתי נסיעת מבחן רציתי לדעת על הנייר איזה מבין הגיפונים הבאים עדיפים הן מבחינת אמינות והן מבחינת נוחות.

הרכב מיועד לנכה ככה שהוא אמור להיות טיפה יותר גבוהה בפריבט אבל לא גבוהה ברמה שיש מדרגה כדי להיכנס לדלת, ולכן החלטתי ללכת על קטגורית הגיפונים, תא מטען צריך להיות יחסית גדול על מנת להכניס כסא גלגלים.

מדובר על רכב חדש מהחברה עד סכום של 220K, שלפי מה שבדקתי זה הגרסאות הבחירות של הדגמים הנ"ל:

1. ניסן קשקאי.

2. יונדאי ix35 .

3. טויוטה ראב 4.

4. קיה ספורטאג'.

אין חשיבות מבחינתי להנעת 4x4, ככה שהרכב לא מיועד לשטח פשוט חשוב שהוא יהיה יותר גבוה מרכב רגיל (לא גבוה יותר מידי) לצורך מעבר קל מכסא גלגלים לרכב.

תודה וחג שמח.

פורסם

הקיה הכי זול ובהפרש ניכר אבל גם הכי מיושן באירופה כבר יש מחליף(אח ל-IX35 )הראב 4 רכב סביר עם מחיר מופרז,הניסן והינדאי הם הרכבים המובילים בקבוצה ובהם הייתי מתמקד,עם אין חשיבות ל-4*4 אז הייתי בודק גם אופציות של קיה סול וסיטרואן C4 פיקאסו .

פורסם

1. הספורטאז' החדש אינו אח, אפילו לא בן דוד של ה IX35, לפחות בכל הנוגע לעיצוב. וזה מצוין כי הוא נראה הרבה יותר טוב.

2. כבר המלצתי פעם פה וממליץ שוב לבדוק את ה 3008 של פז'ו. מנוע טורבו חזק וגמיש. גיר אוטומטי שישה הילוכים, נוחות ואחיזת כביש ברמה אחרת. איבזור עד הצואר וכל אלו במחיר מאוד אטרקטיבי.

פורסם

לא יודע למה אבל יש לי טיפה סלידה מהצרפתיות.

שאלה נוספת מבחינת תמרון בתוך העיר מי מבין המכוניות הנ"ל יותר קומפקטית כלומר יותר קטנה ואם יש בכלל הבדל משמעותי בגודל בינהם?

פורסם

בחצי מהתקציב שציינת נכנסת גם ה SX4 בתצורת 5 דלתות (האצ'בק). מבוססת על קרוסאובר קומפקטי עם כיסא נהג די גבוה. אם אין יומרות שטח ויש צורך בתמרון בעיר לעיתים תכופות ולדעתי גם תא המטען יספיק לכיסא גלגלים מקופל - פשרה מצויינת בחצי מהתקציב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

נפח תא מטען של 270 ליטר לצערי לא מספיק לי, אני כרגע נמצא עם 350 ליטר וגם הוא קטן לי במקצת, וזאת דרישה די הכרחית בשבילי, ככה שנצטרך למצוא אופציה חילופית וכמובן שגם מכוניות אחרות חוץ ממה שציינתי גם באות בחשבון.

פורסם
גם סובארו אאוטבק שווה בדיקה.

ומה עם הפרוסטר? גבוה, מרווח ונאה, ובגרסא הבכירה מאובזר למדי.

היונדאי הכי מצועצע מכל המבחר, אבל נותן תמורה טובה לכסף.

לקשקאי יתרון בדמות גיר רציף ונעים מאוד לשימוש, עיצוב נעים פנימי וחיצוני, שוק טוב מאוד כיד שניה והכי נחמד - כולם באים היום עם גג פנוראמי!

ואגב - יש לו גם גרסת +2 שנותנת תא מטען גדול - חיוני לגבי כסאות גלגלים.

מיקי

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

הייתי מוסיף את הונדה CRV. לא מאוד גבוה ודיי מרווח, מתאים לדרישות. תא המטען גדול ובזכות חלקה לשני תאים ע"י מדף מתקפל/נשלף הוא מאוד נוח לשימוש ויכול להכיל המון - מניסיון.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

מי ש"לא יודע למה אבל יש לו סלידה מצרפתיות" לא יתרצה גם אם תשכנע אותו שאת האוטו הזה בכלל מייצרים ביפן, תחת שם צרפתי, במיוחד עבור אלו ש"לא יודעים למה אבל יש להם סלידה מיפניות". שהרי דווקא אלו שלא יודעים למה הם האחרונים להשתחרר מהקיבעון.

פורסם

יש לי ניסיון רב עם הקשקאי ומעט ניסיון עם הראב 4.

מחירה של הטויוטה מנופח מעבר לכל פרופורציה! מדובר ברכב אמין מאוד בסגמנט ורכב טוב באופן כללי, אבל הוא נופל בכל היבט מהקשקאי.

הקשקאי הוא אחד הרכבים הנעימים שנהגתי בהם בכל הקשור לכלי תחבורה לשינוע ללא יומרות כלשהן.

נהיגה לים-המלח הראתה שמדובר ברכב יציב מאוד, עם היגוי מעולה ויכולת שיכוך טובה בתא הנוסעים.

תוסיפו את העבודה שמדובר באחד הרכבים הכי בטוחים על הכביש (ציונים גבוהים מאוד במבחני ריסוק) וקיבלתם חבילה מצויינת בקבוצת הקרוסאוברים.

• תוכן חדש...