Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב יד שניה, חדש יחסית (2009 - 2010). בעבר הייתה לי חוויית קניה נעימה ומוצלחת בקניית רכב, מחברת טרפיק -- רכב בן שנתיים שהיה קודם בבעלות ליסינג. אני מעדיף שיטה זאת כי א) אין לי זמן וכח לחיפוש רכב ממוכר פרטי; 2) התרשמתי בנסיון הקודם שחברות הליסינג\השכרה גמישות יותר במחיר מאשר מוכר פרטי; 3) כשמדובר באוטו חדש יחסית, עם ק"מ נמוך, רמת הסיכון שאיתקל באוטו בעייתי נראית לי יותר נמוכה.

השאלות שלי:

1) כמה מקובל להוריד ממחיר המחירון של אוטו כשקונים מחברת ליסינג\השכרה (מדבר על סדרי גודל, אני מבין שאין נוסחה ממש מדוייקת);

2) האם יש חברות שיותר מומלצות \ אמינות שכדאי לי יותר לפנות אליהם? לא איכפת לשלם טיפה יותר (בגבולות הסביר) תמורת הבטחון והשירות של חברה רצינית. והאם יש חברות שכדאי להתרחק מהם?

תודה מראש על עצותיכם.

דני

פורסם

אני לא מומחה בתחום, אבל יש לי כמה נקודות מידע בשבילך:

בחברה שבה אני עובד מציעים לעובדים את מכוניות החברה שנגמר להן חוזה הליסינג במחיר מחירון ללא הפחתות מינוס 6%. הנוסחה הזאת נכונה ללא קשר למצב הרכב. (מובן שבמגרשים המצב גמיש הרבה הרבה יותר).

חברות ליסינג שיצא לי להכיר (מניסיון אישי בלבד): באדג'ט - שירות גרוע. אופרייט-ליס - שירות טוב. אוויס - שירות סביר. אני מניח שקיימת קורלציה מסויימת בין רמת השירות לרמת התחזוקה של הרכבים.

פורסם

לי יש ניסיון מעולה עם אויס וניסיון טוב גם עם הרץ.

לא שמעתי על מכוניות עם 0 קילומטרים בהרץ אבל שווה לגשת לאחד מהמגרשים של אוטו סנטר שבהם נמכרים רכבי הרץ אחרי החכירה/השכרה ולבדוק האם קיימים כאלה.

גם באויס אני מציע לך לא להסתמך על אתר האינטרנט ולגשת למגרשי המכירה ולחפש רכבים כמו שאתה רוצה. יש להם מבחר דיי גדול מבחינת דגמים וגם מבחינת קילומטראז'. רוב הרכבים לפי הידוע לי מטופלים במוסכי היבואן. תיקוני פח לא מרבים לבצע באויס בכדי שהלקוח יראה בדיוק מה הרכב עבר ויחליט האם הוא רוצה שהם יתקנו או לקבל את ההורדה במחיר ולתקן בעצמו.

בהצלחה, שבוע טוב וחג שמח.

פורסם

אני קניתי רנו מגאן מאוויס לפני כמה חודשים גם כן, הייתי מאוד מרוצה מהשקיפות ומהשירות, בבדיקה התגלה שהבלמים היו שחוקים והם החליפו לי בלי קשר להנחה, קיבלתי מהם כתב אחריות לשנתיים על מנוע וגיר ואחריות לחודש על כל תקלה אפשרית ברכב,

אני קיבלתי המלצה מחבר שקנה ובגלל זה הלכתי קודם אצלהם, ובאמת ראיתי שיש שם מבחר דגמים גדול יותר מזה של חברות אחרות שהייתי בהם, אולי זה קשור גם לסניפים אבל

נגמר המונדיאל, ארגנטינה בחוץ

• תוכן חדש...