Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעניין באיזה רכב ובאילו רעידות מדובר.

יכול להיות שהכל תקין....

אם הם נותנים לך שני רכבים, מאותו הסוג, וזה קורה בשניהם סביר להניח שהכל תקין.

אני לא רואה סיבה לנה 3 רכבים חדשים יעשו בעיה, שמדבריך משתמע שאפילו קשה להבחין בה.

שוב - אם רק היית רושם את סוג הרכב, יכול להיות שהסוגייה הייתה כבר נפתרה.  

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מעניין באיזה רכב ובאילו רעידות מדובר.

יכול להיות שהכל תקין....

אם הם נותנים לך שני רכבים, מאותו הסוג, וזה קורה בשניהם סביר להניח שהכל תקין.

אני לא רואה סיבה לנה 3 רכבים חדשים יעשו בעיה, שמדבריך משתמע שאפילו קשה להבחין בה.

שוב - אם רק היית רושם את סוג הרכב, יכול להיות שהסוגייה הייתה כבר נפתרה.

לא ירדתי לסוף דעתך.

אם התופעה גם ברכבים הנוספים,אז זה בסדר?

לדעתי ההיפך.

אם הבעיה כללית,אז הם בבעיה רצינית.

בעיקר אם ידעו על התופעה לפני המכירה ללקוחות.

ואל תשכח שהרכב נמכר בכל העולם,לא רק בארץ.

פורסם

הרעידות הם לטענת הכותב

אתה לא יודע אם באמת יש רעידות שמראות על בעייה.

יבואן שמכבד עצמו היה מוצא פיתרון מיידי לתקלה כזאת ואף מחליף רכב באם היה באמת מזהה בעייה. על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב יוקרה.

פורסם
לא ירדתי לסוף דעתך.

אם התופעה גם ברכבים הנוספים,אז זה בסדר?

לדעתי ההיפך.

אם הבעיה כללית,אז הם בבעיה רצינית.

בעיקר אם ידעו על התופעה לפני המכירה ללקוחות.

ואל תשכח שהרכב נמכר בכל העולם,לא רק בארץ.

לפלאח שלום

לעניות דעתי אתה זקוק לחוות דעת מומחה אובייקטיבי שיאמת או ישלול את תחושתך לגבי הרעידות.

לאחר שתהיה לך אינדיקציה אוביקטיבית, תוכל להמשיך

פורסם
הרעידות הם לטענת הכותב

אתה לא יודע אם באמת יש רעידות שמראות על בעייה.

אני דווקא נוטה להניח שלא מדובר בדמיון שווא. למה שמישהו ימציא רעידות ואז יבוא לכתוב על זה כאן בלי לחשוף את שם היצרן? במכוניות מודרניות לא קיימות שום רעידות מתמשכות (בהנחה שלא נוסעים כל הדרך על פסי הרעדה :-) )

יבואן שמכבד עצמו היה מוצא פיתרון מיידי לתקלה כזאת ואף מחליף רכב באם היה באמת מזהה בעייה. על אחת כמה וכמה שמדובר ברכב יוקרה.

בכלל לא בטוח. הידע והמיומנות המקצועית של היבואנים בארץ מוגבלים ואינם גבוהים מספיק כדי לאבחן ולפתור כל בעיה אפשרית. בהחלט ייתכן שעובדי היבואן פשוט אינם יודעים מהי הבעיה...

לעניות דעתי אתה זקוק לחוות דעת מומחה אובייקטיבי שיאמת או ישלול את תחושתך לגבי הרעידות.

אני מסכים. זה נראה רצוי בשלב הזה. (אלא אם הפלאח נהנה מהעניין...)

לאחר שתהיה לך אינדיקציה אוביקטיבית, תוכל להמשיך

כל זמן שהוא לא מוותר על כלום ולא מתמהמה סתם אין לו בעיה. לדעתי חבל על הזמן ואני הייתי מתחיל לאבד סבלנות בקצב עצבני בשלב הזה, אבל אם יש לו סבלנות - מה הבעיה להמשיך?

פורסם

שלום חברים.

אין לי בעיה שיש מי שמטילים ספק וכותבים"לטענת הכותב" או "לתחושת הכותב".....וכו.זה טיבעי להטיל ספק.

גם היבואן,שהוא להערכתי בין השלשה המובילים בארץ הטיל ספק ופעמיים(!!!)אבל ה"תחושות" שלי אומתו על ידו.

תבינו,לא מדובר על איזו תקלה נסתרת.זו תקלה גלויה לעין.

אם אני נוהג על 85 קמ"ש,שם "נהג אוטומטי",עוזב ידיים....אז אני יכול לצלם בוידאו את ההגה רועד.

אין מומחה בארץ שלא יתן לי אישור שזה המצב.

אני לא נהנה מהמצב.ההיפך.כבר 3 חודשים אני נוהג ברכב,לא מרוכז בכלום חוץ מהרעידות האלה.

הלוואי והיו מצליחים לתקן.נכון,זו לא רעידת אדמה,אבל אני לא מסוגל לנסוע ככה ברכב ואני נוהג כבר 35 שנים.

אני רוצה למזער נזקים לכולם.כולל ליבואן.לכן אני לא מפרסם שמות,לא תובע,לא הופך שולחנות,לא רץ לעיתון,

לא לוקח(עדיין )חוות דעת ומתקדם עקב בצד אגודל לפי הנחיותיו של היבואן.

כמו שכתבתי קודם,אין יותר מדי אפשרויות.

או שהרכב יתוקן ,או שהוא יוחלף לחדש אחר,או שיחזירו לי את כספי.

זה יכול להיות בהסכמה והבנה ואם לא אז בתביעה ובפירסום.

פורסם

אם כך אז כל שיש לי לומר לך זה כל הכבוד על הסבלנות הרבה.

אם היה קורה לי מקרה כזה, הייתי רץ לעורך דין לכל היותר אחרי 3 שבועות מיום קבלת הרכב ועושה הרבה מאוד רעש.

רק ככה עובד.

לדעתי גוף שמחליט להתחכם איתך בכל מיני שיטות - ישר לתבוע לא לחכות אפילו, לא לנהל יותר מידי משא ומתן, אלא ללכת לעורך דין ולהגיש כתב התראה מאיים (כולל פרסום בעיתונות שצמאה לסיפורים כאלו) לטיפול עד 14 יום, ואם לא מטופל תביעה + בקשה לתשלום פיצויים בעבור תסכול ועוגמת נפש אשר נגרמה לך.

פורסם

ערב טוב

אז נהגתי בשני הרכבים המפוארים שהיבואן העמיד,כשהמהנדס הראשי של החברה מתלווה אלי.

בראשון,תוך שתי דקות יצבתי אותו על המהירות שבו ניראו והורגשו הרעידות,בשני לקח יותר זמן,הרעידות היו

ממש בעוצמה כמעט בלתי מורגשת ,אבל היו.

המסקנה שהוסקה: "יש משהוא בטענות שלי,אני רגיש באופן מיוחד,1200 הלקוחות שקנו בשנה האחרונה את

הרכב לא מרגישים כלום וגם ברחבי העולם לא התקבלו תלונות".

ההצעה שהוצעה:"קבל את כספך בחזרה,תוכל לקבל רכב מפואר אחר,או ג'יפ מפואר ממבחר המכוניות שלנו,עם

תוספת/החזר לעומת מחירון הרכב שלך,או שנטפל ברכב שלך כך שיגיע ל"רמת הרעידות המינוריות" של הרכב השני וניתן

לך פיצוי כלשהוא".

ביקשתי זמן לחשוב.

אני מאוד מאוד מרוצה מההצעה,למרות שהובהר לי שהיא דורשת אישור המנכ"ל ואולי יחייבו אותי ב"סודיות".

מה אתם אומרים?

פורסם

קודם כל - כל הכבוד: כסף בחזרה זה לא רע בכלל!

מעבר לכך, עכשיו באמת מסקרן לדעת איזה דגם זה, כי זאת כנראה באמת תקלה סדרתית...

השאלה היא: האם תקנה רכב נוסף מאותה חברה?

פורסם

קח את הכסף ( רוצה לקוות שאת הסכום ששילמת ולא מה שוויו במחירון יצחק היום ) וחפש לך בהמה אחרת.

ירצו להחתים אותך על סודיות .תחתום.

לא ירצו , תחליט אחרי שהכסף יהיה בחשבון הבנק שלך , האם לפרסם או לא.

מסתבר שבאורך רוח , אבל בהחלטיות אפשר לקבל תוצאות ולא צריכים תיכף לשרוף את המועדון.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא סיפרתה לנו איזה רכב זה היה (אנחנו עוד נמליץ עליו ) - ולא את הדרישות שלך מהרכב :idea:

ידוע לנו כי אתה רוצה רכב לא רועד :wink:

כתוב את הדרישות מהרכב - וכיוון של רכבים שחשבתה עלייהם .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא סיפרתה לנו איזה רכב זה היה (אנחנו עוד נמליץ עליו ) - ולא את הדרישות שלך מהרכב :idea:

ידוע לנו כי אתה רוצה רכב לא רועד :wink:

כתוב את הדרישות מהרכב - וכיוון של רכבים שחשבתה עלייהם .

אייל .

התקלת אותי.

ברור שאני לא אפרסם לפני שאסיים את העניינים שלי.

• תוכן חדש...