Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי עכביש גדול!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5747 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פרוקי רגליים או לא אם הייתי נתקל בדבר הזה בבית באמצע היום הוא היה הופך להיות פרוק נקודה.

רק תזהר שחס וחלילה לא תשאר עוד פרוק יד אחרי מפגש עם החיה. :-P

הדבר הזה מאוד מהיר ונהיה אגרסיבי אם לא שומרים ממנו מספיק מרחק, נעמד על שני הרגליים האחוריות ומצב כזה מגיע בערך לגובה של חצי ברך.

לחיה יש גם ניבים ארוכים, ומשיחה עם מומחה בתחום מסתבר שאלה ארוכים מספיק בכדי לחדור בשר אדם, ומכילים קוקטייל של ארס נוירוטוקסולוגי ומפרקי רקמות שאמנם לא קטלני מספיק כדי להרוג אך יתיר קורבן אנושי עם פצע מכוער וכאב מאד....

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לחיה יש גם ניבים ארוכים, ומשיחה עם מומחה בתחום מסתבר שאלה ארוכים מספיק בכדי לחדור בשר אדם, ומכילים קוקטייל של ארס נוירוטוקסולוגי ומפרקי רקמות שאמנם לא קטלני מספיק כדי להרוג אך יתיר קורבן אנושי עם פצע מכוער וכאב מאד....

כמה כמה עולה עשרה? :twisted:

זה נכון

פורסם

תנוחת הקרב שאתה מדבר עליה היא של טרנטולות ולא של זאבן.

זאבן פשוט יברח ואין שום סובה להרוג אותו.

טרנטולה גדולה לעומת זאת תיראה ככה כשתעצבן אותה, עכשיו נראה אותך מעיז להוריד את הכפכף מהרגל :lol:

(היא בעצם חושפת את 2 הניבים ל"הכשה" מהירה, בטרנטולות גדולות הניב הזה יכול להגחע ל 4 ס"מ):

obt4.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תומקאר, תגיד למומחה שלך שהוא אדיוט. הארס עצמו אינו מזיר לבני אדם כלל, אלא מסתכם בכאב שמשתנה מאדם לאדם וממשך במומצע עשר דקות (לפי סקר משנת 2004), ראוי לציין שמדובר על זנים שלא נמצאים בארץ, בארץ נמצא בעיקר עכבישן hogna, שאומנם יכול לנשוך, אך לא יעשה זאת אלא אם יותקף ישירות. אני אישית שיחקתי איתם לא פעם ומעולם לא ננשכתי. אני אישית לא יודע ולא מצאתי תיעוד על נשיכות של הזן הספציפי בארץ.

עריכה.

לא ראיתי את השטות שרשמת. מגיע עד לגובה הברך? מה זה ספיידרמן? הנקבות הגדולות ממשפחה זו, (lycosa בלטינית) מגיעות ל1.2~ אינצ'. כשלושה ס"מ, גם מדובר על מוטציה רצינית, אני לא מאמין שהיא תהיה מעל 6 ס"מ. העכבישים הכי גדולים בארץ (פרא) הם, אם אני לא טועה, הפרוונית וכיסופי מפורץ שמגיעים בערך לגוף של כ5 ס"מ או משהו באיזור.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

התמונות מזעזעות! ולחשוב שלבר-מצווה ביקשתי טרנטולה בתור מתנה :roll:

למרות שהיה משעשע מאוד לראות עכביש עם משקפיים... עדשה לכל עין :lol:

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם
אני אישית שיחקתי איתם לא פעם ומעולם לא ננשכתי.

עד כדי כך לא היו לך חברים?

מה גורם לאדם נורמלי לשחק עם דברים כאלה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
צולם בחצר עם יציאה ליער של ידידה, מישהו יודע באיזה עכביש מדובר....?

האבטיחים כבר נגמרו, אבל זה בהחלט עכביש גדול! :shock:

אם זה מה שהולך שם, אני לא מתאר לעצמי איך נראה ה"יער" של ידידה שלך:-)

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

מה גורם לאדם נורמלי לשחק עם דברים כאלה?

זאת שאלה קבועה אז אני אענה את התשובה הקבועה:

מה גורם לאדם נורמלי לגדל דגים שהוא לעולם לא יוכל לגעת בהם או ליצור כל סוג של קשר?

פורסם

למה? א' כן, לא היו לי חברים, לא יותר מדי. למה עכבישים ולא כלבים? לא יודע, חיה מטורפת, בעולם שלה היא שליטה ללא עוררין, את צריך לעלות לבעלי חיים כדי למצוא לה יריב ראוי, וגם אז חלקם טוריפם ומסכנים חיות גדולות פי כמה וכמה מהם.

נ.ב

עד היום אני מעדיף לסמוך על עכביש מאשר 99.9% מבני האדם.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
דגים הם בד"כ לנוי, עכבישים כאלה רחוקים מלהיות נוי.

הנה כמה טרנטולות שלדעתי, יכולות בהחלט לשמש לנוי:

P_mettalica_Main.jpg

11-sky_gina.jpg

brachypelma_boehmei_male_chid.jpg

• תוכן חדש...