Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה עוד בעיה.

בטסט השנתי של אחותי, הכשילו אותה על זוג הצמיגים מאחורה.

הבוחן אמר שהם בני יותר מ4 שנים. למרות שעדיין היה עליהם בשר .

אז הוחלפו הצמיגים.

עכשיו נגיד ופלוני קונה צמיג בן 5:shock: שנים , מגיע לטסט אחרי שנה. הצמיג קצת יבש אך די חדש.

מה אז?

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

לא, זה לא קשור לאחריות אישית.

אם אותו פלוני הולך לפאנצ'רמאעכר ומבקש ארבעה צמיגים חדשים הוא סומך שהפאנצ'רמאעכר לא ימכור לו קוטג' בן 15 יום.

מה לעשות שמרבית הציבור אינו חובב רכב ובטח ובטח שלא יודע לקרוא תאריך ייצור של צמיג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הבנתי, סומך על פנצ'רמעכר, רעיון מעולה, זה עובד בגרמניה למה שלא יעבוד כאן? אז בבקשה שירות נפלא לכל העולים החדשים בפורום: כאן לא סומכים על בעלי מקצוע באופן עיוור.

טיפ לשנה החדשה שידוע כמובן רק לצמיגנים ואיצטגנינים: תאריך יצור הצמיג מורכב מארבע ספרות ברצף המוטבעות על דופן הצמיג, שתי הראשונות מצינות את השבוע בשנה ושתי האחרונות את השנה (דוג'- 0510 - השבוע הראשון של פברואר ב2010).

בקוטג': התאריך מוטבע על דופן האריזה ומורכב גם מיום בחודש, שכן חיי המדף שלו קצרים משל הצמיג.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם
יש פה עוד בעיה.

בטסט השנתי של אחותי, הכשילו אותה על זוג הצמיגים מאחורה.

הבוחן אמר שהם בני יותר מ4 שנים. למרות שעדיין היה עליהם בשר .

אז הוחלפו הצמיגים.

עכשיו נגיד ופלוני קונה צמיג בן 5:shock: שנים , מגיע לטסט אחרי שנה. הצמיג קצת יבש אך די חדש.

מה אז?

בוחן רישוי אינו ראשי לפסול צמיג לפי ת.יצור.

פסילה תתבצע אך ורק ע"פ טיבו של הצמיג, תקינותו והתאמתו לרכב הנבדק.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

זאת הנקודה.

את היאריס שלי קניתי עם 30,000 ק"מ וצמיגים בני חמש. על פניו הם נראו מצויין, היה להם עוד הרבה בשר, ללא סדקים, הם היו של חברה טובה (בריג'סטון פוטנזה) והרכב חנה בחנייה תת-קרקעית רוב חייו.

אממה?

הם לא אחזו בשיט. זה הגיע למצב שנגיעה קלה בגז בהילוך שלישי בכיכר היה מכניס את הרכב לתת היגוי לא נעים בכלל :roll:

אז כן, טסט הם היו עוברים, אבל אם הייתי נשאר איתם כנראה שתרגיל האקרובטיקה שחתולה מטומטמת גרמה לי לבצע שבוע שעבר על כביש גהה היה מסתיים במעקה הבטיחות.

אולי באירופה צמיג יכול להחזיק מעמד 6 שנים בתנאי אחסון נאותים (אתם יודעים, כאלה עם פיקוח) ועדיין ניתן יהיה לסחוב עליו שנתיים-שלוש עד שהוא יתפגר, אבל בארץ, בקונטיינר בנמל או במחסן רותח - תעשו לי טובה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש 2 אפשרויות: הראשונה, לחנך את הציבור לסרב לצמיגים בני פחות משנה; השניה, לפעול לשינוי התקנה וצמצום הסכנה הטמונה בה.

מה יותר סביר שיקרה?

אגב, אני לא מבין משהו - מה האינטרס של יבואני הצמיגים לתמוך בתקנה הזו? הרי האינטרס שלהם הוא שצמיגים יפוגו תוקף כמה שיותר מהר כדי שהם יוכלו לייבא חדשים תחתם. מבחינתם מה הטעם בסטוקים של צמיגים ישנים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
יש 2 אפשרויות: הראשונה, לחנך את הציבור לסרב לצמיגים בני פחות משנה; השניה, לפעול לשינוי התקנה וצמצום הסכנה הטמונה בה.

מה יותר סביר שיקרה?

אגב, אני לא מבין משהו - מה האינטרס של יבואני הצמיגים לתמוך בתקנה הזו? הרי האינטרס שלהם הוא שצמיגים יפוגו תוקף כמה שיותר מהר כדי שהם יוכלו לייבא חדשים תחתם. מבחינתם מה הטעם בסטוקים של צמיגים ישנים?

כל עוד הצמיג תקין ועם בשר הוא יעבור טסט גם אם יהיה בן 100. זה לא אומר שהוא יאחוז כמו שצריך אבל העיקר שהוא נראה טוב.

מבחינתם הם יביאו סטוקים ל5 שנים קדימה וישחילו לאנשים תמימים צמיגים ישנים.

פורסם

שוב הקמט מפריע:-o

כאשר הצמיג פג תוקף היבואן יידרש על ידי הצמיגאי לקבל את הצמיגים חזרה והיבואן ייאלץ לזורקם למזבלה או לייצא אותם לארצות נאורות כמו ירדן ועירק . ישראל כץ יצטרך לדאוג לפיצוי אבל משרד האוצר יתנגד.

לא היינו בסרט הזה ??

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

השבוע הייתי בהשלמות נהיגה מונעת והמורה דיבר על החוק של השנתיים שהיה אמור להיכנס,הוא אמר כי גומי מטבעו אחרי שנתיים מתחיל להתפרק ולא משנה באיזה מחסן שמו אותו,הוא לא יהיה כמו צמיג חדש.

חוצפה משחקים לאנשים בחיים בגלל מניעים כלכליים ופוליטיים בלבד!.

והנה עוד דוגמא לכך שהבטיחות שלנו לא ממש מעניינת מישהו במשרד התחבורה.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3916847,00.html

פורסם

Fanjio,

אתה צודק שתמיד היה צריך לבדוק את תאריך ייצור הצמיגים אבל מהרגע שתצא התקנה הזו כל (וכשאני אומר "כל" אני מתכוון לאלו שמנסים להרוויח מקסימום כסף מבלי לעשות חשבון) הפנצ'רמעכרים ינסו למכור בהתחלה את הצמיגים הישנים והגרועים ולכן נצטרך לבדוק ביתר קפדנות את הצמיג.

אבל בהחלט, בלי קשר לתקנה זו, צריך לבדוק את תאריך הצמיג ומצב הצמיג לפני הקניה (וכמו כן לקנות צמיגים טובים, ולא צמיגים זולים שלא שווים הרבה, אם בכלל).

פורסם
שוב הקמט מפריע:-o

כאשר הצמיג פג תוקף היבואן יידרש על ידי הצמיגאי לקבל את הצמיגים חזרה והיבואן ייאלץ לזורקם למזבלה או לייצא אותם לארצות נאורות כמו ירדן ועירק . ישראל כץ יצטרך לדאוג לפיצוי אבל משרד האוצר יתנגד.

לא היינו בסרט הזה ??

לאובססיה שלי פנים רבות.

מעניין איך הם, במשרד התחבורה, יטענו שהתקנה הזו עוזרת לציבור ומונעת תאונות דרכים: '... "הצמיגים בני 6 השנים מתפוררים במהירויות גבוהות ומביאות לעצירה מיידית של כלי הרכב שנסע במהירות מופרזת", אמר שר התחבורה. נציג המשטרה אישר את הדברים'

:-P

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אכן באירופה החוק הוא עד 6 שנים מותר למכור, ומותר לנסוע עם צמיג בן עד 10 שנים.

כאשר רציתי להחליף את הצמיגים אצלי בטווינגו (הצמיג מ2006) אפילו שהוא חדש, ביקשתי צמיגים מ2010 ולא הסכמתי 2009

רוב הפנצ'ריות הסתכלו עלי כאילו נפלתי מהירח :|

פורסם

מדינה מושחתת !!!!

רק - אז מעכשיו אם אני מייבא לעצמי צמיגים מחול אין יותר צורך לזמן נציג מכון התקנים כדי שייוודא ש-MOT לא עובר 24 חדשים? :evil:

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...