Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב התערבות עם מרצה אני חייב למצוא פרק מסוים של סמפסון .

מה שאני יודע על הפרק זה שליסה בונה מכונה שלא מבזבזת אנרגיה ( פרפקטו מובילה בשפת הפיזיקאים) דבר שנוגד את חוקי התרמודינאמיקה .

ובסוף הפרק הומר אומר: בבית הזה מכבדים את חוקי התרמודינאמיקה.

יאללה כל מי שרואה סרטים ביום כיפור שיקח על עצמו עונה....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

Perpetuum Mobile, בור ועם הארץ שכמותך. זה בשפה הלטינית.

הפרק נקרא: The PTA Disbands, מס' 21 בעונה ה-6 של הסדרה.

חיפוש קצר וממוקד בגוגל הפנה אותי לאתר הבא:

http://www.associatepublisher.com/e/p/pe/perpetual_motion.htm

ומתוכו:

In "

The PTA Disbands" episode of The Simpsons, Lisa builds a perpetual motion machine when there was no school

due to a teachers' strike; after seeing the machine, her father Homer says: "This perpetual motion machine Lisa made

is a joke, it just keeps going faster and faster," and afterwards yells at her saying "Lisa get in here,...in this house we

obey the laws of thermodynamics!"0

מקווה שזה עונה לך על השאלה.

פורסם
Perpetuum Mobile, בור ועם הארץ שכמותך. זה בשפה הלטינית.

הפרק נקרא: The PTA Disbands, מס' 21 בעונה ה-6 של הסדרה.

חיפוש קצר וממוקד בגוגל הפנה אותי לאתר הבא:

http://www.associatepublisher.com/e/p/pe/perpetual_motion.htm

ומתוכו:

In "

The PTA Disbands" episode of The Simpsons, Lisa builds a perpetual motion machine when there was no school

due to a teachers' strike; after seeing the machine, her father Homer says: "This perpetual motion machine Lisa made

is a joke, it just keeps going faster and faster," and afterwards yells at her saying "Lisa get in here,...in this house we

obey the laws of thermodynamics!"0

מקווה שזה עונה לך על השאלה.

תודה רבה!

אכן אתה צודק בשם, כנראה לא שמעתי טוב את המרצה ופרפקטו די הסתדר לי עם משהו מושלם מידי ....

עכשיו נשאר רק למצוא צפייה ישירה עם תרגום .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

אם כבר אתה כופר (זה מה שעושים ביום כיפור, לא?), הדרך הכי טובה היא לראות המון תוכניות דוקומנטריות על "למה אלוהים לא קיים" או "מדוע הדת היא שורש כל רע", לא? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

תתאפק ואדים,

יש מספיק שירשורים כאלה ועמוס השרת צריך דיאטה.

צום קל ומועיל למי שצם,מי שלא שאו ברכה.:wink:

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
בבקשה - http://www.wtso.net/cat/6.html

כל העונות, כל הפרקים, לצפייה ישירה ואו הורדה ישירה.

עם הכפית ישר לתוך הפה. שיהיה כיפור קל.

תודה רבה

פורסם

מתעלק על השירשור,

מאיפה ניתן להוריד עונות של "חברים" ו"סיינפלד" ? או לחילופין לקנות ? (+תרגום כמובן).

ולא,אין לי כוונה לראות ביום כיפור,אני צם :-)

• תוכן חדש...