Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לפלאפונים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה רשת ואיזה מכשיר?

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לדעתי זה מצב שבוא המכשיר לא מזהה את הסים קארד שלך וכן יש קליטה.

הבדיקה פשוטה - תוציא את הסים ותראה אם יש את אותה התצוגה.

לא כל כך הגיוני שכשאין קליטה המכשיר יצליח להוציא שיחת חירום, כיש אין קליטה אין קליטה, המכשיר לא יתעלה על עצמו פתאום וישדר/יקלוט בעוצמות רק בשביל שיחת חירום.

במצב של עבודה ללא סים זה יותר הגיוני, כי ללא הסים אתה לא ברשת - אין קליטה.

מה שכן אז גם אמורה להיות תצוגה של "אין סים קארד".. לכן יש לבצע את הבדיקה.

פורסם
אם בסלולרים עסקינן, מישהו מכיר אתר שאני יכול לעלות אליו קבצים מהמחשב, ולהוריד אותם דרך ה WAP ?

כל אתר חינמי כמו GEOCITIES וכו

לא צריך אתר מיוחד בשביל זה.

לגבי הנושא הראשוני - רפאל צודק כנראה... :)

:-)

פורסם
אם בסלולרים עסקינן, מישהו מכיר אתר שאני יכול לעלות אליו קבצים מהמחשב, ולהוריד אותם דרך ה WAP ?

אני יודע שאפשר בכל אתר חינמי, אבל זה יוצר בעיה, מכיוון שאני רוצה לבדוק 10 קבצים, אני צריך לרשום כתובת באורך רכבת שוב ושוב ושוב עם המקשים של הפאלפון.

אני מחפש אתה שאתה מעלה אליו את הקובץ, הוא נותן לך קוד, ואתה מקיש את הקוד באתר WAP ומיד מופנה אל הקובץ. היו כמה אתרים כאלה, אבל אחד כרגע סגור, השני חוסם רינגטונים ותמונות, והשלישי איטי מאוד, ורוב הזמן בכלל לא פועל...

פורסם

אני יודע שאפשר בכל אתר חינמי, אבל זה יוצר בעיה, מכיוון שאני רוצה לבדוק 10 קבצים, אני צריך לרשום כתובת באורך רכבת שוב ושוב ושוב עם המקשים של הפאלפון.

אני מחפש אתה שאתה מעלה אליו את הקובץ, הוא נותן לך קוד, ואתה מקיש את הקוד באתר WAP ומיד מופנה אל הקובץ. היו כמה אתרים כאלה, אבל אחד כרגע סגור, השני חוסם רינגטונים ותמונות, והשלישי איטי מאוד, ורוב הזמן בכלל לא פועל...

גם אני רוצה לדעת, ואני לא מבין על מה בכלל אתם מדברים...

מה זה geocities ?

איך בדיוק אני מעביר תמונות אישיות לסלולרי בצורה הכי פשוטה?

הראל. :shock:

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

פורסם

הכי פשוט ליצור אייקון צבעוני כאן :

http://www.esato.com אתה ניגש לכאן : http://www.esato.com/logos/colour/users/

נרשם , ואז יכול להכין אייקונים בצורה הכי נוחה ולהוריד אותם דרך אתר הWAP שלהם.

לגבי צלצולים - לא מכיר משהו דומה לצערי... אבל אתה יכול לבנות עמוד WML רגיל, להעלות אותו עם הלינקים והכל לGEOCITIES\LYCOS וכו' ואז להוריד ישירות.

הבעיה - WML שונה במקצת מHTML רגיל.

:-)

פורסם
זה אומר שאין לך קליטה, והשיחה היחידה שאתה יכול להוציא היא למספר שמוגדר במכשיר כמספר חירום (לרוב 100)

לא ולא.

זה לא שאין לך קליטה , יש לך קליטה של רשת GSM , אבל אתה נמצא תחת רשת אסורה (ברשת אורנג' , האסורים הם סלקום , ג'אוואל , ירדן ,מצריים ,סוריה ,לבנון - אם אתה נמצא באיזור הגבול).

בהנחה שאתה בתוך ישראל , מה שקורה הוא בד"כ - קליטה של הרשת של סלקום. באתרים בהם עוצמת הקליטה של סלקום חזקה יותר, או שהכיסוי של אורנג' חלש , אתה ננעל על הרשת השנייה ,ומכיוון שאין הסכם נדידה (ROAMING) בין הרשתות (הרי לא תרצה לדבר , כמנוי אורנג' , על רשת סלקום - ולשלם בערך פי 2 על כל שיחה) , אתה נחסם לשיחות.

פתרון אפשרי בד"כ הוא לבצע חיפוש רשת חדש , מה שיביא אותך בד"כ לרשת הבית (HOME NETWORK).

לגבי מספר החירום , זה לא 100 , תקן ה-GSM העולמי קובע שחיוג המספר 112 יפנה אותך לשירותי החירום במדינה בה אתה נמצא.

כל מקום בעולם בו יש כיסוי GSM , בין אם יש הסכמי נדידה בין המפעיל המקומי לבין המפעיל אליו אתה מנוי , או שלא , חיוג 112 יביא אותך אל שירותי החירום המקומי (בד"כ משטרה ,או 911 בארה"ב). אני כמעט בטוח שהשיחה היא ללא חיוב.

פורסם
מוטורולה v70 ,רשת אורנג'.

(במקור הוא מסלקום אבל פתחתי אותו גם לאורנג')

תגיד, איך פתחת אותו גם לאורנג'?

פורסם
מוטורולה v70 ,רשת אורנג'.

(במקור הוא מסלקום אבל פתחתי אותו גם לאורנג')

תגיד, איך פתחת אותו גם לאורנג'?

תמורת סכום סימלי (150 ש"ח באורנג' כמדומני) יפתחו לך ( לא , לא מדובר על גן העצמאות. :twisted: ).

• תוכן חדש...