Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לפלאפונים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אומר שאין לך קליטה, והשיחה היחידה שאתה יכול להוציא היא למספר שמוגדר במכשיר כמספר חירום (לרוב 100)

לא ולא.

זה לא שאין לך קליטה , יש לך קליטה של רשת GSM , אבל אתה נמצא תחת רשת אסורה (ברשת אורנג' , האסורים הם סלקום , ג'אוואל , ירדן ,מצריים ,סוריה ,לבנון - אם אתה נמצא באיזור הגבול).

בהנחה שאתה בתוך ישראל , מה שקורה הוא בד"כ - קליטה של הרשת של סלקום. באתרים בהם עוצמת הקליטה של סלקום חזקה יותר, או שהכיסוי של אורנג' חלש , אתה ננעל על הרשת השנייה ,ומכיוון שאין הסכם נדידה (ROAMING) בין הרשתות (הרי לא תרצה לדבר , כמנוי אורנג' , על רשת סלקום - ולשלם בערך פי 2 על כל שיחה) , אתה נחסם לשיחות.

פתרון אפשרי בד"כ הוא לבצע חיפוש רשת חדש , מה שיביא אותך בד"כ לרשת הבית (HOME NETWORK).

לגבי מספר החירום , זה לא 100 , תקן ה-GSM העולמי קובע שחיוג המספר 112 יפנה אותך לשירותי החירום במדינה בה אתה נמצא.

כל מקום בעולם בו יש כיסוי GSM , בין אם יש הסכמי נדידה בין המפעיל המקומי לבין המפעיל אליו אתה מנוי , או שלא , חיוג 112 יביא אותך אל שירותי החירום המקומי (בד"כ משטרה ,או 911 בארה"ב). אני כמעט בטוח שהשיחה היא ללא חיוב.

סוף סוף הבנתי!!!!

איזה מזל שאתה פה :lol:

בכל מקום ששאלתי אמרו שאתה יכול לבצע רק שיחות חירום אבל משהו לא הסתדר לי,הרי אם אין קליטה איך אני יעשה שיחת חירום? :roll:

בכל מקרה עשיתי חיפוש רשת חדש אני מקווה שהבעיה תיפתר,ולבחור ששאל כמה עלה ,זה עולה בערך 100 שקל בתחנה מרכזית הישנה ישמחו לעשות את זה.

8)
פורסם
זה אומר שאין לך קליטה, והשיחה היחידה שאתה יכול להוציא היא למספר שמוגדר במכשיר כמספר חירום (לרוב 100)

לא ולא.

זה לא שאין לך קליטה , יש לך קליטה של רשת GSM , אבל אתה נמצא תחת רשת אסורה (ברשת אורנג' , האסורים הם סלקום , ג'אוואל , ירדן ,מצריים ,סוריה ,לבנון - אם אתה נמצא באיזור הגבול).

בהנחה שאתה בתוך ישראל , מה שקורה הוא בד"כ - קליטה של הרשת של סלקום. באתרים בהם עוצמת הקליטה של סלקום חזקה יותר, או שהכיסוי של אורנג' חלש , אתה ננעל על הרשת השנייה ,ומכיוון שאין הסכם נדידה (ROAMING) בין הרשתות (הרי לא תרצה לדבר , כמנוי אורנג' , על רשת סלקום - ולשלם בערך פי 2 על כל שיחה) , אתה נחסם לשיחות.

פתרון אפשרי בד"כ הוא לבצע חיפוש רשת חדש , מה שיביא אותך בד"כ לרשת הבית (HOME NETWORK).

לגבי מספר החירום , זה לא 100 , תקן ה-GSM העולמי קובע שחיוג המספר 112 יפנה אותך לשירותי החירום במדינה בה אתה נמצא.

כל מקום בעולם בו יש כיסוי GSM , בין אם יש הסכמי נדידה בין המפעיל המקומי לבין המפעיל אליו אתה מנוי , או שלא , חיוג 112 יביא אותך אל שירותי החירום המקומי (בד"כ משטרה ,או 911 בארה"ב). אני כמעט בטוח שהשיחה היא ללא חיוב.

סוף סוף הבנתי!!!!

איזה מזל שאתה פה :lol:

בכל מקום ששאלתי אמרו שאתה יכול לבצע רק שיחות חירום אבל משהו לא הסתדר לי,הרי אם אין קליטה איך אני יעשה שיחת חירום? :roll:

בכל מקרה עשיתי חיפוש רשת חדש אני מקווה שהבעיה תיפתר,ולבחור ששאל כמה עלה ,זה עולה בערך 100 שקל בתחנה מרכזית הישנה ישמחו לעשות את זה.

בחלק מדגמי נוקיה החדשים (נניח 6310i) ניתן לפתוח את הנעילה בעזרת קוד. קיימים פורומים כאלו ואחרים באינטרנט ( http://www.nokiafree.org ) בהם יתנו לך קודים כאלו חינם אין כסף.

הקוד לכל מכשיר הוא שונה, וכדי לקבל אותו צריך את מספר הIEMI (מס' סידורי) של הטלפון, שרשום מאחורי המכשיר (אפשר גם לראות אותו ע"י הקשת פקודה כלשהי, לא זוכר עכשיו)

עריכה: כנראה שניתן לפתוח באמצעות קוד בלבד (ללא צורך בכבל) כמעט כל מכשיר נוקיה GSM. אני אישית ראיתי את זה עובד רק במכשיר מסוג DCT4 (דגם 6310i הנ"ל) אבל לפי האתר למעלה, שהוא בין הרציניים בנושא, גם את הישנים יותר ניתן לפתוח.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...