Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתערוכת פריז תציג שברולט, לצד הקרוז האצ'בק, את האוואו החדשה.

הדור השני צפוי להיות איכותי יותר, מרווח יותר, מתנהג יותר וגם בטיחותי יותר בהשוואה לדור הקודם.

לחדשה המלאה אודות שברולט אוואו.

Aveo1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראית כמו עבודה בפוטושופ שמישהו הלביש סממנים של מיצובישי ושברולט על פולו :lol:... למרות זאת, התוצאה די חביבה מבחינת מראה עיניים:-).

אמתין עם דעה נרחבת יותר עד לההתרשמות ממנה במציאות.

פורסם

בתור אחד שהרג אחת מבציר 2008 עם 170 אלף קילומטר...מקל אוטו.

וקיבל אחת אחרת עם 110 אלף קילומטר שהיום הם 117 אלף....זה אוטו מזעזע מכל בחינה..

זה אוטו ללא הגה,ברקסים נגמרים פעמיים לפני הטיפול...חלשים מאוד לרכב בגודל כזה,לא נוח בעליל שובר תגב.

אני כבר שנתיים איתו והבוסים מתים להיפרד מחוזה הליסינג האיום הזה.

נתקעתי איתו אין ספור פעמים...מצד שני זה רכב שנוסע ונוסע...בלי סוף בערך ותקלות איומות לרכב בן שנתיים .

"דוח מוסך - הוחלף ראדיאטור , הוחלף מעבה מזגן,הוחלף צנרת מיזוג,חיזוק ראש מנוע +החלפת אטמים,גיר תקוע - הוחלף מחשב גיר :shock:,לקוח מדווח על בעיטות בהחלפת הילוכים בגיר"

ברכב הקודם הלך המנוע...

רכב כזה איום ונורא,חברה שבה אני מועסק בתחום המחשבים...כנראה לא תתקרב לשברולט לעד. (למרות שרוב הנזקים והטיפולים היו על חברת הליסינג) אבל שאני נתקע הם מאבדים כסף והרבה..

פורסם

נראית בכלל לא רע. אהבתי את מיקום ידית הדלתות האחוריות.

מה שכן, חבל יהיה לראות שאלה שיגיעו ארצה יהיו בצבע כסוף עם גלגלי 14" וטסות :?

בהתחשב בעובדה שמדובר ברכב שעדיין איננו מיוצר, מנוע 1.4 ל' עם 100 כ"ס זה נחמד, 1.6 עם 115 זה קצת מביך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דייהולנסרט - name it right

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בחייכם, זאת מכונת מוות עם אחד וחצי כוכבי בטיחות.

נחכה ונראה איך החדשה מבחינת בטיחות ואחרי זה נדבר על כל השאר

• תוכן חדש...