Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכונת מוות? מי אתה שתקבע את רמת הבטיחות של מכונית שרק נכנסה עכשיו לשוק?! על סמך מה? על סמך הדור הקודם שכשל במבחנים? תעשה לי טובה...

Insane things comes from insanely people.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המציאות היא שהוא בנוי על הפלטפורמה של הקודם, כלומר נקודת התחלה מזעזעת.

לפי מה שאני מבין זה לא רכב כל כך קל (מבחינת משקל). תוסיפו לזה את העובדה שהוא מרגיש כמו פח ותבינו שלהפוך אותו לרכב נעים שלא מתנדנד עם הרוח ושלא מרגיש כמו קופסת סרדינים, יצריך תוספת משקל רצינית עד מאוד, שבכל מקרה ממש לא תעזור להתנהגות ולצריכת הדלק.

חבל שהם לא מוותרים על הדגם המגעיל הזה ומתחילים מחדש עם משהו יותר רציני.

פורסם
המציאות היא שהוא בנוי על הפלטפורמה של הקודם, כלומר נקודת התחלה מזעזעת.

לפי מה שאני מבין זה לא רכב כל כך קל (מבחינת משקל). תוסיפו לזה את העובדה שהוא מרגיש כמו פח ותבינו שלהפוך אותו לרכב נעים שלא מתנדנד עם הרוח ושלא מרגיש כמו קופסת סרדינים, יצריך תוספת משקל רצינית עד מאוד, שבכל מקרה ממש לא תעזור להתנהגות ולצריכת הדלק.

חבל שהם לא מוותרים על הדגם המגעיל הזה ומתחילים מחדש עם משהו יותר רציני.

מסכים עם הבחור .

הרכב שאצלי מבלה חיפה - תא רצוף כבסיס יום יומי..

ובימי רוחות, אתה מרגיש לפעמים את הצלעות בצד שמאל ואת הצלעות בצ ימין..הרכב ממש מתנדנד.

ההתנהגות של הרכב איומה עד כדי מפחידה..זוויות הגלגול שלו והצורה בה הרכב הזה לוקח פניות זה רק אם שמת משהו בכיסא הסיבוב הבא ידאג שהוא כבר לא יהיה שם.ואני בעל ניסיון רב של שנים בכל מיני מכוניות צורת וגדלים.הרכב אצלי כבר שנתיים.(אוואו ביג)

אני בעד להכניס את השם הזה לפלטפורמה חדשה לגמרי...לא מבין למה לא לוקחים דוגמא מהפיאסטה המשובחת החדשה.

פורסם

חבל לדבר שטיות בימיוחד מי שלא מכיר את הקודם.

אין לי שמץ לגבי בטיחות בחדשה ולגבי ביצועים אבל הקודמת לעומת רכב קטן בסיגנון סיריון, פיאסטה, יונדאי גאץ וכו הרכב לא נופל מאף אחת מהם.

הרכב מהיר מהם בהרבה יציב מהם מהרבה לא פחות אמין ויותר זול במעט ושווה כל שקל.

גם לגבי הבטיחות התוצאות זהים שלא לדבר על ניסן מיקרה שזה רכב מפחיד בזמן אמת.

אני בטוח שהחדשה תיהיה מעל הציפיות שכאן ביכלל לא הוזכרה האוואו RS :evil:

אני חושב ושוב שזה לטעמי שהרכב די מפנק, די מרשים מיבפנים, די אמין ודי חזק מבחינת בטיחות.

לא לישכוח שהיום רכב חדש זה מזל מול כל האלקטרוניקה שקימת בו.

אני מכיר מזדה וטיוטה שפחות מכמה שבועות מיום הקניה הלך הגיר, ועדין הם נחשבות לאמינות.

לא ניתן לישלול רכב ליפני שהגיע לארץ בכלל.

אישית מחכה לו בקוצר רוח.

רז...

פורסם
מכונת מוות? מי אתה שתקבע את רמת הבטיחות של מכונית שרק נכנסה עכשיו לשוק?! על סמך מה? על סמך הדור הקודם שכשל במבחנים? תעשה לי טובה...

שמת לב שדיברתי על הקודמת אשר דומה לה מאוד כן?

שים לב שאני גם רושם בפירוש, בואו נראה קודם מה ציון הבטיחות של הדגם החדש ואחרי זה כל השאר, תקרא שוב.

פורסם

רז, אני מאוד מכיר את הקודם.

שכרתי אותו כמה פעמים כבר וזה אחד הרכבים הכי נוראיים בעשור האחרון.

ולגבי ביצועים של גטס: אתה צוחק עלי? גטס זה רכב נוראי ביותר. בשבוע שהיה לנו גטס מהשכרה במשפחה מצאתי את עצמי נוסע יותר בפיאט הישנה שלי היא היא יותר נוחה.

פורסם
חבל לדבר שטיות בימיוחד מי שלא מכיר את הקודם.

אין לי שמץ לגבי בטיחות בחדשה ולגבי ביצועים אבל הקודמת לעומת רכב קטן בסיגנון סיריון, פיאסטה, יונדאי גאץ וכו הרכב לא נופל מאף אחת מהם.

הרכב מהיר מהם בהרבה יציב מהם מהרבה לא פחות אמין ויותר זול במעט ושווה כל שקל.

גם לגבי הבטיחות התוצאות זהים שלא לדבר על ניסן מיקרה שזה רכב מפחיד בזמן אמת.

אני בטוח שהחדשה תיהיה מעל הציפיות שכאן ביכלל לא הוזכרה האוואו RS :evil:

אני חושב ושוב שזה לטעמי שהרכב די מפנק, די מרשים מיבפנים, די אמין ודי חזק מבחינת בטיחות.

לא לישכוח שהיום רכב חדש זה מזל מול כל האלקטרוניקה שקימת בו.

אני מכיר מזדה וטיוטה שפחות מכמה שבועות מיום הקניה הלך הגיר, ועדין הם נחשבות לאמינות.

לא ניתן לישלול רכב ליפני שהגיע לארץ בכלל.

אישית מחכה לו בקוצר רוח.

רז...

תזכיר לנו שוב מה עיסוקך בחברת UMI?

הרי הפרסומת הזו היא קצת גלויה... והיח"צ שאתה מנסה לעשות לרכב מאוד כושלים כעת...

הרכב עצמו הוא גרוע מבין כל הבחינות - התנהגות/בטיחות/אמינות והכי חשוב סחירות עתידית...

Confidence In Motion

פורסם

אני עובד בטרייד אין של UMI

אין לי שום קשר לחדשות.

רוב המכוניות שלמכירה אצלנו הם לא של מותג הבית- ביואיק ,שברולט,קדילק, אופל, איסוזו ואולי עוד ששכחתי.

אני אישית מיתעשק במכוניות שאנשים עשו עליהם טרייד אין כלומר החזירו את המזדה ולקחו רכב אחר לא מחייב שברולט למרות שהכיוון עדיפות על שברולט.

שוב אנחנו קימים לשם כך שלא תיצטרך לעבוד קשה לימכור את הרכב בין אם הוא שברולט או אחר .

המכוניות אצלנו נימכרות עם דף בדיקה מיקומפיוטסט וכולל אחריות מנוע גיר וכו.

יש לנו מיגוון רחב של מותגים- מזדה, טיוטה ,סובארו, כימעט מיכל מה שקיים בשוק בימיוחד כמה מכוניות מאותו דגם ככה שאתה עושה טרייד אין על הישן תמיד תוכל לימצא תחליף אצלנו.

חייב לציין שוב שאין לי אחוזים על מכירות אבא שלי לא המנכל וכו.

ליפני UMI גם אני האמנתי ששברולט זה זבל בימיוחד הישנות .

אבל UMI יצא בהשוואת רכב מול כל דגם מיתחרה ושברולט ניצחה בהכל ותאמין לי UMI בכללי ניצחה בהכל.

כל רכב שתיזרוק מהראש לUMI יש רכב מיתחרה מנצח.

כולל מרצדס BMW שהקדילק החדשה CTSV לאחר מיבחנים וגם לדעתי לא רואה את שניהם מימטר.

לא לישכוח שהנושא זה רכב קטן קומפקטי שנועד לעיר אל תצפה מימנו להיות מה שהוא לא נועד הוא רחוק מVR6 ואימפרזה טורבו אבל מעל לכל המכוניות בנתונים שלו.

דרך אגב סתם מעניין שברולט מליבו מודל 2005 ומעלה מה דעתך עליה גם זבל?

קשה לעשות סיבוב ולהגיד לא קניתי.

אם יוכח שהאוואו לא יוצלח חוץ מסטיגמה ושמועות מבטיח לך שאני יעדקן.

האוואו הקודמת אני מדבר על הצורה האחרונה שניתן ליראות על הכביש לדעתי היה רכב מוצלח מאוד רמה גבוהה מעל המיתחרים שלו בשוק ועובדה שיש לו המשך "דור חדש"

רז...

פורסם
אני עובד בטרייד אין של UMI.....

האוואו הקודמת אני מדבר על הצורה האחרונה שניתן ליראות על הכביש לדעתי היה רכב מוצלח מאוד רמה גבוהה מעל המיתחרים שלו בשוק ועובדה שיש לו המשך "דור חדש"

נו באמת...

כאילו שאין קשר בין המשפט המודגש באדום לעובדה שאתה עובד ב-UMI. איזה רמה גבוהה מעל המתחרים?! טובה יותר מהאוואו לפני מתיחת הפנים - כן, כל השאר - ממש לא. חוץ מזה, מה הקשר בכלל בין המאליבו לאוואו? האחת שברולט והשניה דייהו עם סמל שברולט שתמיד תישאר נאמנה למקור.

פורסם
שמת לב שדיברתי על הקודמת אשר דומה לה מאוד כן?

שים לב שאני גם רושם בפירוש, בואו נראה קודם מה ציון הבטיחות של הדגם החדש ואחרי זה כל השאר, תקרא שוב.

אולי התכוונת להגיד זאת, אבל יצא לך משפט מעט שונה, וגם בעייתי משהו מבחינה לוגית:

בחייכם, זאת מכונת מוות עם אחד וחצי כוכבי בטיחות.

נחכה ונראה איך החדשה מבחינת בטיחות ואחרי זה נדבר על כל השאר

איך אפשר לקבוע שהמכונית החדשה היא מכונת מוות ושניה אחר כך להגיד: "רגע, קודם נראה איך היא תצא במבחנים"?

Insane things comes from insanely people.

פורסם
אני עובד בטרייד אין של UMI

אם יוכח שהאוואו לא יוצלח חוץ מסטיגמה ושמועות מבטיח לך שאני יעדקן.

רז...

לא..... אין בכלל קשר לזה שאתה עובד ב UMI...

בתור אחד שכנראה יש לו BMW אני מתפלא שאתה קורא "רכב" לגרוטאה הזו.

הרכב הזה נופל מהמתחרים בכל בתחומים כולל אמינות.

הסיבה היחידה לקנות את הג'אנק הזה היא לקבל מקסימום שנתון למחיר לכל מיני אנשים שקונים מכוניות משיקולים לא נכונים.

זה רכב שמיועד לאנשים שלא מבינים במכוניות כמו רוב תוצרת שברולט קוריאה או בשמה האמיתי : דייהו.

מה דעתך על האופטרה "ספורט" ? מתחרה ראויה בסגמנט ההוא האץ' ? :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
לא לישכוח שהנושא זה רכב קטן קומפקטי שנועד לעיר אל תצפה מימנו להיות מה שהוא לא נועד הוא רחוק מVR6 ואימפרזה טורבו אבל מעל לכל המכוניות בנתונים שלו.

אנחנו מדברים על אבאו, נכון? :? לא הבנתי בדיוק מעל איזה רכבים הוא היה, שכן זאת הייתה ונשארה בבירור המכונית הכי גרועה בקטגוריה שלה.

פח זבל ממונע ומזעזע שהצליח בדרך כלשהי להשיג ציון בטיחות גרוע יותר אפילו מזה של "אמא" שלה הדייהו לאנוס.

V5

פורסם

לא קשור ל UMI אישית הייתי מעדיף אוואו על יונדאי, דיהצו, רנו , אופל,פורד, ניסאן ובטוח שיש עוד ששכחתי.

לא לישכוח שוב שאנחנו מדברים על מכוניות עד 1400 סמק.

ושוב אני מדבר על האוואו ה 5 דלתות הקטנה .

יש רכב מעליה שזה הסוזוקי סוויפט החדשה ולדעתי מזדה 2 ברמה שלה.

כמוני כאחד שמכיר את הכל ונסע כימעט על הכל אומר בוודאות שהאוואו מעל הרבה רכבים בקטגוריה שלה (שוב אני מדבר על ה -5 דלתות)

אבל איך אומרים איש איש באמונתו יחייה .

שנה טובה לכולם.

רז...

• תוכן חדש...