Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, לגופו של עניין (אפילו שהוא הזוי): בקיבוץ צובה יש מפעל לשמשות (ממוגנות בין היתר) שנקרא "אורן צובה".

הם עושים גם הסבות מרכב אזרחי לרכב ממוגן.

צור איתם קשר ואולי הם יוכלו להדריך אותך לגבי אישורים ואם אתה רשאי בכלל.

גילוי נאות - אני עובד שם.

אבל לא יכול לעזור לך בנושא.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למען האמת נראה לי שמיגון סדרה 7 2008 יעלה משהו כמו 200 אלף ש"ח.

חלונות ממוגנים, רצפה ממוגנת, לוחות פלדה בדלתות, צמיגים נגד ירי, תא מטען ממוגן ועוד עבודה וכ'...

פורסם
בכל מקרה, לגופו של עניין (אפילו שהוא הזוי): בקיבוץ צובה יש מפעל לשמשות (ממוגנות בין היתר) שנקרא "אורן צובה".

הם עושים גם הסבות מרכב אזרחי לרכב ממוגן.

צור איתם קשר ואולי הם יוכלו להדריך אותך לגבי אישורים ואם אתה רשאי בכלל.

גילוי נאות - אני עובד שם.

אבל לא יכול לעזור לך בנושא.

תודה רבה לך.

יש לכם טלפון?

פורסם

תתחדש איש! תמיד אמרתי שאין רכב יותר מתאים לנהג צעיר מאשר סדרה 7 ממוגנת.

ממליץ על תע"ש וכדאי למתוח את התקציב קצת וללכת על מיגון ריאקטיבי, גיסי עובד שם אבל לא נראה לי שהוא יוכל לעזור לך.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

אני לא מבין מה הבעיות של חצי ממכם פה?

שואלים משהו תענו לעניין מה אני קורא פה דברים איך היה לך ככה והבאת ככה מה זה עניינך מבחינתך זכיתי בלוטו קיבלתי פיצויים שדדתי בנק מה אכפת לך?

אם אתם יכולים לענות תענו אם לא אל תרשמו פה סתם שטויות...

ואם לא נשמע לך הגיוני אתה מוזמן לעבור פה בדרך חברון בתלפיות נעשה לך גם סיבוב קטן עליה (אתה בבגאז).:wink:

פורסם

לא משנה מה, הנה כמה עובדות

1) חברה כמו סאסא פלסן שהיא הממגנת העיקרית של מיגון נגד ירי בארץ ועובדת גם בחו"ל לא תמגן לך אתה הרכב כי זה לא חוקי. סוף דבר. כיום, גם לאלפרונים, לאבוטבולים ושאר חבריהם לעסקים החרימו את הרכבים הממוגנים בדיוק מאותה סיבה, הרכבים שאכן מעים בכיבישים הם רכבים ממוגנים "מולבנים" מאירופה שנרשמו כסטנדרטיים.

2) המגון עולה מכמה עשרות אלפים (ולא, לא מדובר על 50, גבוה יותר, הרבה יותר) עד כמה מאות אלפי (תבדוק כמה עולה מרצדס S קלאס/אודי A8 או בימר 7XX ממוגנת ותבין), מדובר על כמה דברים מעבר לכמה לוחות פלדה שגם ככה לא יגנו על יותר מדי, מדובר על החלפה של כל מכלולי הבולמים ודומיהן כדי לתמוך בשקל שמגיע עד עוד 2 טון לרכב ממוגן מפני נשק קל, ואני אפילו לא בטוח שמדובר בנגד ח"ש.

2ב. אם אתה רוצה שהרכב יראה נורמלי ולא כמו 740 עם כמה פלטת מיגון וחלונות משוריינים, אתה תצטרך לשלם עוד כמה עשרות אלפים על הסתרה איכותית של כל העסק.

3) צא מהסרט, גם כשהייתי בגילה בתור חייל נסעתי ברכב לא ממוגן. לעזאזל, בעזה לא היו אזורים שלא נסעתי ברכב ממוגן. אף אחד לא ירה עליך. וגם אם כן, יורים לרוב עם AK 47, שמיגון סטנדרטי לא ממש יעזור לך נגדו, ראיתי סופה ממוגנת מרוססת בקליעים האלו המיגון הנדרש הוא בסטנדרט מאוד גבוה, עיין ערך, צבאי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אוי, חבל! למה לא פנית לפורום לפני הקניה לקבל המלצות?

בדיוק כעת יצאה מרצדס עם סדרה של G קלאס משוריין מקו היצור. מצורפת תמונה. יש כמה לקוחות שכבר קנו, ויש להם סיבות. גם מג"ב מתעניין ברכב הזה.

מילא. אולי עדיף לפנות לתעשיה הבטחונית בארץ ולספק להם קצת עבודה.

קח בחשבון שיהיה שינוי עיצוב מסויים. פעם נתתי להם את פיאט פונטו ותראה איך החזירו לי אותה. עיצוב אירודינמי של חמקן

ואפילו לא בצבע מטלי! אבל יש מערכת ל"א נגד מצלמות ועוד אמצעים שלא נרחיב עליהם כרגע.

מרצדס G משוריין.jpg

נמר.jpg

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

תעשה לעצמך טובה ואל תיסע עם האוטו לבסיס, חניה בשטח מחוץ לבסיס לרכב כזה, זה מתכון לונדליזם.

לגבי שירות, אני שירתי 3 שנים בענתות, שגם הבסיס הזה נמצא בשטחים ואף פעם לא קרה שהיינו צריכים רכב ממוגן, תמיד נסענו ברכבים לא מוגנים.

האבסורד שהטרנזיט שהיתה מסיעה אותנו למשמרות מחוץ לבסיס חטפה אבן בתוך ירושלים, בכביש הישן למעלה אדומים (צומת עיסוייה למי שמכיר).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מצורת ההתנסחות שלך, ובראייה כוללת של הנסיבות (שאין לי כוח לפרט), רואים בצורה חד משמעית כי אין לך שום BMW 7 וכל הסיפור שלך מופרך פרי יצירתיות של המוח שלך.

אני לא מבין מדוע חברי הפורום משתפים פעולה עם הבדיחה הזאת.

אגב, לא ידוע לי על חברת ביטוח שמוכנה לבטח רכב כזה ביטוח מקיף, עם נהג צעיר.

• תוכן חדש...