Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
מצורת ההתנסחות שלך, ובראייה כוללת של הנסיבות (שאין לי כוח לפרט), רואים בצורה חד משמעית כי אין לך שום BMW 7 וכל הסיפור שלך מופרך פרי יצירתיות של המוח שלך.

אני לא מבין מדוע חברי הפורום משתפים פעולה עם הבדיחה הזאת.

אגב, לא ידוע לי על חברת ביטוח שמוכנה לבטח רכב כזה ביטוח מקיף, עם נהג צעיר.

תשמע אני בדיוק כמוך לא מבין למה ממשיכים להגיב פה שאלתי ענו לי אמרתי תודה וזהו זה.

זה שאני מתנסח איך שאני מתנסח זאת הבחירה שלי, למה ציפית לעברית ברמה גבוהה יותר? ראייה כוללת של הנסיבות? היה לי אוטו אחר נכון אומנם הרבה יותר זול ואהבתי אותו, אז אחרי שנה וחצי הבאתי רכב אחר, אז מה בגלל הקפיצה הגדולה במחיר לא נראה לך הגיוני? נראה לך שמשעמם לי סתם להתחיל ולשאול?

לא ידעתי שמחיר של מיגון כל כך יקר אני חשבתי שמדובר על כמה אלפים לא על מאות אלפים כמו שאנשים פה רשמו, ורציתי את זה מסיבות אישיות שלי... אני לא בצבא אני לא צריך תאוטו כדי לנסוע לבסיס ובחזרה למי שרשם את זה.

זהו זה, מפה זה לא צריך להיות עניינך יותר ומי אתה בכלל שתקרא לזה בדיחה?

אתה לא יודע מי אני, מה אני, איך אני ולמה אני מה זה עניינך בכלל איך אתה מעיז לדחוף תאף שלך ולא רק אתה כל מי שרשם פה ואתם שואלים מה איך הבאת לא הגיוני וככה וככה, מה אכפת לכם? ואם באמת היה לי כל כך משעמם לא הייתי נכנס למשתמש פה שיש לי כמה שנים ורושם לאף אחד לא משעמם לעשות שטויות כאלה.

לגבי הביטוח תודה על הדאגה אבל לא צריך שתדאג לי.

עוד משהו שאתה צריך לדעת? אולי מה המחזור החודשי שלי? במה אני עוסק? איך יכול להיות שאני לא בצבא בגיל הזה? איך יש לי ביטוח? איך אני יכול להרשות לעצמי? אבא שלי קנה לי אותה? אמא שלי??

אל תתערב במה שלא נוגע לך שאלתי שאלה קיבלתי תשובה וירדתי מהרעיון, סגור עניין.

פורסם

אם אנחנו כבר בנושא מיגון רציתי לשאול כמה שאלות

הדג שלי זכה בטוטו ב15 מיליון שקל

הבעיה היא שאח של הדג שלי נמצא באקווריום בבית באיתמר (זה ליד שכם)

השאלה היא כמה עולה למגן את הR8 שהוא הזמין, והאם זה יפגע בביצועים מ0-100, ובאחיזת הכביש?

אם אפשר אני צריך תשובות דחוך כי הוא רוצה לעשות את המיגון כמה שיותר מהר.

תודה רבה וחג שמח לכולם

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לפותח האשכול בתור אחד שישי לו היום 3 רכבי (BMW (5,7,X5ׂ, כשאני הזמנתי את ה-X5 רציתי מאוד להזמין אותו בהזמנה מיוחדת של "אוטו ממוגן", אך כאשר רציתי אותו לפי המפרט שלי הם (קמור) לא רצו לעשות הזמנה למרות שיש לי מספר חברים שאני לא אזכיר את שמם, ולהם היו רכבי מרצדס וBMW ממוגנות ירי.

עוד דבר שכדאי לך לדעת, אם אתה כיום ניגש לאיזה סוכנות של רכבי יוקרה ורוצה להזמין "רכב ממוגן" יש הרבה פרוצדורות שאני לא יודע אם הם בכלל רוצים להתעסק עם זה, כמו למשל בשביל מה ?, בשביל מי? מה השימושים שלך עם הרכב הזה?, ועוד הרבה שאלות שחוקרות אותך בשביל מה לך אוטו כזה... 

" מי שמאמין לא מפחד..... :mm_cool:

פורסם
תשמע אני בדיוק כמוך לא מבין למה ממשיכים להגיב פה שאלתי ענו לי אמרתי תודה וזהו זה.

זה שאני מתנסח איך שאני מתנסח זאת הבחירה שלי, למה ציפית לעברית ברמה גבוהה יותר? ראייה כוללת של הנסיבות? היה לי אוטו אחר נכון אומנם הרבה יותר זול ואהבתי אותו, אז אחרי שנה וחצי הבאתי רכב אחר, אז מה בגלל הקפיצה הגדולה במחיר לא נראה לך הגיוני? נראה לך שמשעמם לי סתם להתחיל ולשאול?

לא ידעתי שמחיר של מיגון כל כך יקר אני חשבתי שמדובר על כמה אלפים לא על מאות אלפים כמו שאנשים פה רשמו, ורציתי את זה מסיבות אישיות שלי... אני לא בצבא אני לא צריך תאוטו כדי לנסוע לבסיס ובחזרה למי שרשם את זה.

זהו זה, מפה זה לא צריך להיות עניינך יותר ומי אתה בכלל שתקרא לזה בדיחה?

אתה לא יודע מי אני, מה אני, איך אני ולמה אני מה זה עניינך בכלל איך אתה מעיז לדחוף תאף שלך ולא רק אתה כל מי שרשם פה ואתם שואלים מה איך הבאת לא הגיוני וככה וככה, מה אכפת לכם? ואם באמת היה לי כל כך משעמם לא הייתי נכנס למשתמש פה שיש לי כמה שנים ורושם לאף אחד לא משעמם לעשות שטויות כאלה.

לגבי הביטוח תודה על הדאגה אבל לא צריך שתדאג לי.

עוד משהו שאתה צריך לדעת? אולי מה המחזור החודשי שלי? במה אני עוסק? איך יכול להיות שאני לא בצבא בגיל הזה? איך יש לי ביטוח? איך אני יכול להרשות לעצמי? אבא שלי קנה לי אותה? אמא שלי??

אל תתערב במה שלא נוגע לך שאלתי שאלה קיבלתי תשובה וירדתי מהרעיון, סגור עניין.

חלילה, לא ביקשתי שתתנסח בשפה גבוהה יותר, לא שאלתי מהם הכנסותיך וזה לא מעניין אותי, אני רק אומר, ולאחר התשובה שלך זה יותר ברור לי כי כל הסיפור שלך המצאה, זאת דעתי מראייה כוללת של התמונה וסתירות רבות מאוד בין הסיפורים שלך. קיים אצלך חוסר עקביות שמביא לחוסר הגיון.

אומר שזאת דעתי, ולא תצליח לשכנע אותי ההפך.

פורסם
אם אנחנו כבר בנושא מיגון רציתי לשאול כמה שאלות

הדג שלי זכה בטוטו ב15 מיליון שקל

הבעיה היא שאח של הדג שלי נמצא באקווריום בבית באיתמר (זה ליד שכם)

השאלה היא כמה עולה למגן את הR8 שהוא הזמין, והאם זה יפגע בביצועים מ0-100, ובאחיזת הכביש?

אם אפשר אני צריך תשובות דחוך כי הוא רוצה לעשות את המיגון כמה שיותר מהר.

תודה רבה וחג שמח לכולם

זאת שאלה טיפה דבילית.

למגן R8 יעלה בין 2000 - 2000000 ש"ח, תלוי בסוג המיגון.

הכי טוב זה לברר איך הביצועים של הA8 יורדים עם המיגון. זה ייתן לך נקודת התייחסות כלשהי.

ושכחת משהו די חשוב, שהוא הצורך של הדג שלך באוויר ומים.

ממליץ על חברת "שקר כלשהו" כדי לבדוק כמה עולה הסבה של R8 לאקווריום עם מערכת ניהול חמצן.

פורסם

בוא נצא מנק' שהכול נכון ,

אתה תמגן את הרכב , והמשקל שלו ימריא באיזה טון +- , אתה מודע לזה שלשלוט ברכב יהיה הרבה הרבה יותר קשה ?

חברה שנוהגים ברכבים ממוגנים , עוברים לא מעט קורסים בנהיגה עם הרכבים האלו , ל BMW יש בי"ס לזה בגרמניה .

וכן , לאשכנזי חסר הצוואר , ובקרוב לגלנט חוטב העצים , יש\תהיה סקודה סופרב מדהימה ומחר*נת במיוחד .ראיתי אותה בבסיס שלי ופעם שניה כשהוא בא לנחם את משפחה של ההרוג מראשון לציון מהתקרית של אליאור פרץ ז"ל , איזה גז הנהג הוריד , חשבתי שהדוושת גז והראדיאטור מתאחדים :twisted: .

נ.ב

איציק , תודה על הציטוט בחתימתך , זה היה על פאנאמרה . אחחח

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמה שאני יודע, הבדל בין S קלאס משוריין לרגיל הוא מאות ק"ג ולא טון, משהו בכיוון 250ק"ג.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הכל תלוי ברמת המגיון tzvipper, סופות ממוגנות אמורות לספוג אש נק"ל ובערך זהו, מטעני צד פשוטים גם ועדיים מדובר על תוספת משקל של מעל שני טון.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
זאת שאלה טיפה דבילית.

למגן R8 יעלה בין 2000 - 2000000 ש"ח, תלוי בסוג המיגון.

הכי טוב זה לברר איך הביצועים של הA8 יורדים עם המיגון. זה ייתן לך נקודת התייחסות כלשהי.

ושכחת משהו די חשוב, שהוא הצורך של הדג שלך באוויר ומים.

ממליץ על חברת "שקר כלשהו" כדי לבדוק כמה עולה הסבה של R8 לאקווריום עם מערכת ניהול חמצן.

דיברתי עם "שקר כלשהו" הם רוצים על מערכת אויר-2000 ש"ח+מע"מ על מיים דיברתי עם מי עדן והם יספקו לו מים ופילטר עם מיכל בבגאז' חוץ מזה הדג מנקה שלי הביא דג מנקה (סודני) שינקה לו את השמשות גלובלי.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

ידידי,

עם BMW סדרה 7 בצבע שחור שבתוכו נוהג ילד בן 19 אני יכול להבטיח לך שלא ירו עלייך או לא יזרקו אבנים כי יחשבו שאתה אחד "מהחברה" אז תהיה רגוע.

:wink:

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• תוכן חדש...