Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה רכשתי השבוע ב.מ.וו 740 שנת 2008 בקרוב אני יעלה תמונות!

רציתי לדעת איפה אפשרי באזור ירושלים למגן את הרכב (את השמשות ואת הצמיגים) נגד ירי באזור ירושלים, למה אני חיפשתי באינטרנט ומצאתי רק באזור כפר סבא איזה מקום שממגן.

ואיזה אישורים צריך אם בכלל כדי למגן?

 

תודה, רועי.

  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא כל אזרח רשאי למגן את רכבו. מותר לך לעשות זאת רק במידה ואתה מתגורר דרך קבע ביישוב שנמצא באיו"ש, ולאחר קבלת אישור (כמדומני) ממשרד התחבורה.

ובכלל, אם כבר סדרה 7, למה לא לרכוש אחת שמגיעה כבר מהחברה ממוגנת, כדוגמת זאת שיש לרמטכ"ל?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

 

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רכשתי אותה יד שנייה 2008 בגלל זה היא לא באה ממוגנת מהחברה (אין לי כסף להביא את האוטו מהחברה לצערי).

אני גר בירושלים. אם אני אטען שהסיבה לבקשה שלי למגן את הרכב היא כיוון שאני נוסע הרבה לישובי אריאל ואדם זאת לא סיבה מספקת?

וסליחה על הבורות, אבל ממתי צריך אישור למגן את הרכב, פעם זה לא היה ככה, אני צודק?

 

נ.ב

יוסי, ירושלים עיר לא בטוחה :(

פורסם

עיר לא בטוחה?!, לא מספיק בשביל למגן את הרכב לדעתי, אבל לא נכנס לחייך ולשיקולייך.

 

עקב המלחמה בפשיעה משטרת ישראל החליטה שלא יהיה לציבור אפשרות למגן רכבים מפני שכאשר רוצים לחסל עבריין עם רכב ממוגן עוברים לארטילריה יותר כבדה (כמו טיל כתף, מטעני חבלה רבי עוצמה וכו') ואז זה פוגע גם בחפים מפשע.

 

אתה צודק, עד 2007 בערך היה מותר לכל אזרח לשריין ולמגן את רכבו.

פורסם

ובכלל, אם כבר סדרה 7, למה לא לרכוש אחת שמגיעה כבר מהחברה ממוגנת, כדוגמת זאת שיש לרמטכ"ל?

 

מבטיח לך שהרמטכ"ל לא נוסע על סדרה 7 ובכלל לא על ב.מ.וו.

יש לו סופרב ממוגנת אם אני לא טועה

פורסם

כן, לצערי החלפתי את הגולף למרות שמאוד אהבתי אותה, לא מרצוני הרב חולט לטובת המדינה.

אז החלפתי למשהו קצת חדש יד שניה, ואני חייב לציין שהרכב הזה מאבד הרבה מהערך שלו בשוק אחרי שנתיים על הכביש!

 

בכל מקרה, נחזור לעניינו, להגיד שאני נוסע הרבה לאזורי אריאל ואדם לא תהיה סיבה טובה מספיק למיגון הרכב?

פורסם

החלפת את הכישלון בעל החלונות הנופלים, החלקים המתקלפים, יחידת המזגן המתפגרת ושלדת המרגרינה, הנקרא "גולף 4", בסדרה 7 שעד לפני חצי שנה הייתה טופ אוף דה ליין, וגם עכשיו אין לה מה להתבייש, ואתה מצטער?

 

לענייננו, זה בשיקול הדעת של הפקיד המאשר, הגש בקשה, אם באמת העבודה שלך באיזור המוכר כמסוכן יכול להיות שיאשרו. אני מקווה שהעבודה שלך לא שם, כיוון שאתה בן 19 ואמור להיות בצבא. אז אם זה בשביל לנסוע לבסיס, לא יאשרו לעולם.

 

אגב מיגון כזה, לרכב כמו סדרה 7 יעלה כמו עוד סדרה 7.

פורסם

הבמוו המתפוררת של הרמטכ"ל מזמן עומדת מתה באחת מבסיסי צה"ל

עכשיו יש 2 סקודה סופרב ממוגנות 2.8TDI חזקה מאוד למרות משקלה העצום.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
כן אמור להיות ב"ה יתגייס עוד כמה חודשים טובים.

 

שנייה, תן לי להבין. אתה בן 19, הייתה לך גולף ב-40000 שקל, המדינה החרימה לך את הרכב, אז הלכת וקנית ב.מ.וו ענקית ב-400000 שקל, עכשיו אתה רוצה למגן אותה מפני ירי ועוד כמה חודשים אתה בכלל מתגייס. אפילו אם רק חצי מהדברים האלה נכונים אז הסיפור הזה מופרך מארץ הסיפורים המופרכים. אנחנו אמורים לקנות את זה?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק


×
×
  • תוכן חדש...