Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ההורים שלי נסעו לחול ואבא שלי השאיר לי את המזדה 3 שלו 2009.

נסעתי עם המזדה באותם מקומות שאני נוסע בהם עם הקסרה שלי (2 ליטר בנזין 2001 אוט') ואני מרגיש שהמזדה משככת זעזועים בצורה הרבה יותר טובה, הן בפסי האטה והן בבורות שאני כבר מכיר טוב מאוד עם הקסרה אבל עם המזדה הופתעתי שבכלל לא הרגשתי אותם.

במבחן ה"לחיצה" על הקסרה הרכב חוזר ישר חזרה מבלי לקפץ בכלל כך שנראה שהבולמים בסדר.

המזדה חדשה עם 65K וברידג'סטונים והקסרה שלי עם צמיגי שקר כלשהו שהרכיב הבעלים הקודמים 120K. האם יכול להיות שהצמיגים עושים הבדל כזה גדול בשיכוך מהמורות או שיש עוד משהו (ואולי בכלל יש אופציה שלישית שזה אמור להיות ככה)?

תודה לעוזרים

פורסם

בדוק את מצב בולמי הזעזועים.

כשנסעתי בקסארה שלי עם בולמים של בילשטיין, היא גם אחזה את הכביש היטב וגם יכלתי לנסוע על באמפרים ומהמורות די חזקות בכביש בלי להרגיש אותן.

ייתכן והבולמים שלך לא תקינים ולכן אתה מרגיש בעייה. הרכב עצמו הוא הדבר הכי קרוב לנסיעה על ענן, עם בולמים סטנדרטיים - כאשר רמה אחת מעליו זה כבר בולמים הידראולים שהם סיפור אחר.

פורסם
שאלה לי אליך, למה זה כלכך מפתיע אותך? יכול להיות שאתה חי בדעות קדומות שיפני לא יכול להיות נוח מרכב צרפתי?

אם אין לך משהו לתרם אז אל. אני ממש לא מעוניין לפתח פה דיון של צרפת VS יפן ולמי יש הכי גדול.

אני נראה לי אתחיל מהצמיגים ואז אמשיך לכיוון הבולמים.

איך הבילשטיינים לעומת המקוריים מהחינת אחיזה, ונוחות?

פורסם

אין כאן עניין בלפתוח דיון בין יפני VS צרפתי.

אתה פשוט כותב שזה מפתיע אותך שרכב כמו המאזדה 3 שנת 2009 נוח יותר מהקסרה 2001 שלך.

אני באמת לא מבין למה אתה אמור להיות מופתע, אבל תחליף את הצמיגים לכאלה איכותיים יותר (מה שמומלץ גם בלי קשר לנוחות)

ואם לא עזר, גש למוסך ותבדוק את הבולמים.

פורסם

מכיוון שהקסארה חיותר נוחה מהמאזדה ללא שום ספק, ככל הנראה הבולמים בקסארה המדוברת גמורים ולכן מורגשת בעיה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

חתך הצמיג ומידותיו, סוג הצמיג, לחצי האויר, מערכת המיתלים והמוטות המייצבים הם רכיבים\נתונים שמאוד משפיעים על נוחות הרכב.

בדוק מה ההבדל בין 2 הרכבים, ייתכן ואחד מהם (או כמה ביחד) הוא זה שמכריע את הכף לטובת האחר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם הבולמים מקוריים, לא לגעת בינתיים !

תטפל בנושא הצמיגים (ותוודא שאתה שם צמיגים איכותיים שיהיו גם צמיגי קיץ, ללא הכיתוב M+S. במידות האלו של הצמיגים זה קריטי להחריד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...