Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבזמן שאני עושה סיבוב אם זה בכיכיר לדוגמא אז איך שאני נכנס לסיבוב הרכב נהיה לא יציב.

כלומר אני מרגיש שצד אחד של הרכב פשוט מתרומם ואיך שנגמר הסיבוב הרכב כאילו נוחת חזרה על הכביש,

כמו על ספינה.

הרכב מתנדנד בכל סיבוב פשוט זה די מפחיד ואני מדבר עם כניסה לסיבוב או פניה במהירות 10-15 קמש מהירות אפסית.

בנוסף לזה הרכב פשוט מחליק לי בכל מצב כמעט מספיק שיהיו כמה טיפות מים על הכביש הרכב פשוט מתחיל להחליק.

הצמיגים בני שנתיים לא יבשים ועם די הרבה בשר.

הבולמי זעזועים של הרכב חדשים כולם, מה יכולה להיות הבעיה חוץ מזה שמשקל הרכב כולה 945 קילו.

תודה לעוזרים.

פורסם

אעפ"י שהצמיגים בני זנתיים בלבד,אם הם מאיכות ירודה- זה מה שיקרה.

צריך לשלול חשד לתקלות אחרות במתלים של הרכב אבל,לדעתי האשם כאן הוא רק הצמיגים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נראה שזה לא אמור להיות ככה אפילו אם הרכב שוקל ממש קצת.

חוץ מהבולמים כל שאר חלקי ההיגוי מקוריים בני 13 שנה כמעט.

פשוט הרכב ממש נזרק בסוף הסיבוב.

פורסם

הייתי מיתמקד בלבדוק את המיתלים לעומק ואת הבוקסות שלהם. יש רכבים שבניהם האקסנט שהחופש הכי קטן במיכלולים אלה יכול ליצור שינוי שהוא בהחלט מפחיד!

:)
  • תוכן חדש...