Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתלבט עכשיו בין שת מכוניות : פורד פיאסטה 1997-1998 או פיאט פונטו שנת 1997-1999.

איזה זה מכונית יותר אמינה / מומלצת? ואיזה דגם כדאי יותר לקחת בכל אחת מהמכוניות?

אני צריך אוטו לנסיעות בין עירוניות (50 ק"מ ביום במשך שנתיים)

התקציב שלי כרגע הוא בסביבות ה 8 אלף ש"ח, אם יש לכם הצעות יותר טובות אז בבקשה.

הדרישות זה אוטו די חסכוני ואמין

פורסם

איני מומחה גדול, אך אני יכול לחסוך לך זמן ולומר לך שהמומחים פה ימליצו לך ללכת על הפריט השמור יותר, לא משנה מאיזה דגם.

בשנתון כזה, האמינות היא בעיקר פונקציה של טיפולים ואחזקה נכונה של הרכב, ורכב במצב טוב יראה אמינות גבוהה יחסית.

שניהם רכבים חסכוניים (כאשר מצבם טוב) - אם איני טועה, פונטו צורכת כ1:15 מחוץ לעיר, לגבי הפיאסטה איני יודע במדויק

פורסם

בישביל למצוא משהו טוב אני רוצה ללכת על אוטו מסויים ולהינעל עליו. אני רוצה לדעת בכללי מה יותר אמין כי האמינות בישביל זה חלק חשוב מאוד מאוטו שיסע כל יום 50 ק"מ

פורסם

בשנתונים שאתה מדבר עליהם יש שני דגמים של פיאסטה. אחד פשוט להחריד והשני קצת יותר מתוחכם.

לדעתי בשניהם יש בעייה של מד אוץ של 5 ספרות, ולעולם לא תדע אם הרכב עבר 160 אלף ק"מ או 260 אלף ק"מ.

אני מציע לך לחפש מדי יום את שני הדגמים ולחפש משהו שמור, רצוי עם חשבוניות מוסך ששמורות אצל הבעלים.

אין הרבה כאלה, זה אני מבטיח לך - אבל אם תמצא אחת כזו טוס למקום מגוריו של הבעלים ותחטוף אותה.

קח בחשבון שאם תקנה רכב לא מטופל, אתה קונה בעצם שק של בעיות וההוצאות פשוט לא ייגמרו.

• תוכן חדש...