Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב. בבעלותי סוזוקי בלנו שנת 98, אוטומטית. לפני כשבועיים נוכחתי לגלות כי אורות החניה לא עובדים, כמו גם התאורה של פנל המחוונים. יחד עם זאת: אורות גבוהים ונמוכים, איתותים, וכל המנורות המסמנות אותם על פנל המחוונים - עובדים. אוסיף כי כל שאר המכוונים עובדים גם: מד דלק, טמפ', מהירות, סל"ד וכו'. בדקתי את הפיוזים - כולם תקינים. מה זה יכול להיות? כיוון המחשבה שלי הוא ידית הדלקת אורות, משמאל להגה. למרות שאני לא כל כך בטוח בזה. אשמח לתשובה בהקדם. תקלה רצינית בשבילי, כי אני נוהג לא מעט בלילות.

פורסם

איך בדקת את הנתיכים? בדיקה בעיין טובה מאי בדיקה, ואולם, יש לבדוק מעבר זרם עם מכשיר ללא הוצאתם של הנתיכים ממקומם.

האם התקינו-החליפו מכשיר רדיו לאחרונה? שאם כן, יש לבדוק שלא חיברו את המינוס של מכשיר הרדיו החדש לחוט פקודת אור חניה בצמת הרדיו, אשר מצביע על חיוט מינוס לכאורה, כאשר אור החניה אינו מופעל.

תתכן בעית ידית אורות, ותתכן בעיה מצטרפת של נורות שרופות ועמעם אור לוח שעונים תקול - התיאור לתקלה המצטרפת האחרונה, לא סבירה בעליל.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום רב. בבעלותי סוזוקי בלנו שנת 98, אוטומטית. לפני כשבועיים נוכחתי לגלות כי אורות החניה לא עובדים, כמו גם התאורה של פנל המחוונים. יחד עם זאת: אורות גבוהים ונמוכים, איתותים, וכל המנורות המסמנות אותם על פנל המחוונים - עובדים. אוסיף כי כל שאר המכוונים עובדים גם: מד דלק, טמפ', מהירות, סל"ד וכו'. בדקתי את הפיוזים - כולם תקינים. מה זה יכול להיות? כיוון המחשבה שלי הוא ידית הדלקת אורות, משמאל להגה. למרות שאני לא כל כך בטוח בזה. אשמח לתשובה בהקדם. תקלה רצינית בשבילי, כי אני נוהג לא מעט בלילות.

תבדוק את הממסרים (ריליי) חלק מהבעיות שציינת הופיעו אצלי בגלל מחלת ממסרים ידועה בסוזוקי באלנו .... נמלים !

אצלי (בסוזוקי באלנו 98 )8) החליטו נמלים להקים קן בתוך הממסרים. איך זה התחיל ?

בוקר אחד הרכב לא הניע, והופיעו תופעות כמו אצלך, אחרי שניסיתי הכל ! גררתי אותו לחשמלאי והוא איתר תקלה ב 3 ממסרים. החליף אותם, נסעתי הבייתה ובדרך המנוע התחמם למקסימום, מסתבר שגם הממסר של המאורר הפסיק לפעול ומזל ששמתי לב ברגע האחרון לחום המנוע. הוחלף עוד ממסר אצל החשמלאי.

למחרת המזגן הפסיק לפעול ... פתחתי מכסה מנוע ישבתי והסתכלתי ופתאום אני רואה נמלים מסתובבות שם .....

טוב , שמתי פה בעבר תיאור יחד עם תמונות שצילמתי ... תחפש ... ושים תמיד לב לחום המנוע

פורסם

אם אתה רוצה בדיקה מהירה,

יש את הממסר של הצופר, תצפור ותוודא ששומעים את הצופר בשביל לוודא שהממסר הזה תקין.

עכשיו תשלוף את הממסר של האורות ותכניס במקומות את הממסר שהוצאת מהצופר, ותראה אם זה סידר לך את הבעייה.

אתה גם יכול לנסות לבדוק ממסר בעייתי על ידי זה שאתה מנענע אותו ומנסה להקשיב אם אתה שומע רישרושים מבפנים. אם הוא מרשרש בטוח יש בעייה.

פורסם

תיבת הפיוזים נמצאת בתא המנוע ליד הבולם השמאלי , מאחורי המצבר .

בדוק אחד אחד עם מנורת בקורת - כניסה ויציאת מתח .

הפיוז שאחראי על אורות החנייה הוא 10 אמפר .

שבוע טוב .

פורסם

תודה רבה לכל התשובות וההצעות.

אז ככה: בנוסף לקופסת פיוזים שיש מתחת למכסה מנוע, שכמובן כל הפיוזים שם נבדקו ונמצאו שמישים, ישנה קופסה קטנה נוספת. אם לא היו אומרים לי שהיא שם, בחיים לא הייתי מוצא אותה. מתחת לדשבורד, באזור הדוושות, שמאלה ולמעלה מדוושת הבלם (אצלי הרכב אוטומט) יש שורה של 7 - 8 פיוזים נוספים. מבעד חוסר זמן הגעתי רק להסיר את הכיסוי של הקופסה, להסתכל על הפיוזים ולהחליט שאני אחזור לזה יותר מאוחר. באופן מפתיע לחלוטין, התקלה לא חזרה. ככל הנראה יש שם איזה פיוז רופף, אז ברגע שיהיה לי קצת יותר זמן לסגור את העניין - אספר לכם עוד.

• תוכן חדש...