Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5776 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לנו פורד מונדאו בבית ,שנת 2006, מכיוון שהיא בעייתי יותר מילד בכיתה טיפולית, אנחנו רוצים להחליף אותה.

מתלבטים בין שתי אפשרויות :

פורד מונדאו 2008 או סקודה סופרב 2008.

שניהם מנוע בנזין.

הפרמטרים שחשובים לנו :

1.נוחות (שני נהגים בעלי גוף גדול)

2.צריכת דלק

3.אמינות

4.מפנקת

5.מהירה יותר מהפורד מונדאו 2006

6.מכונית גדולה יחסית.

אשמח לקבל תשובות להשוואה בין רכבים אלה, או אלא אם יש לכם רכב אחר שעונה על הדרישות הנ"ל, ובמסגרת אותו תקציב

(שנת ייצור 2007 ומעלה).

תודה רבה :).

פורסם

פורד מונדאו שנת 2008 שונה מזו של שנת 2006 (יותר אבזור, מראה משודרג) אבל לא יודע לגבי אמינות.

אני הייתי הולך על הסופרב בכל אופן.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

בכללי, אם ההבדל בין 2008 או 2009 לא כזה גדול לעומת ה2010, אני פשוט ילך על ה2010.

מאוד נדלקתי על הסופרב הזאת!

יש איזה פאקים או דברים מסוימים שאני צריך לדעת על המכונית הזאת?

פורסם

כן.. המחירון שלה. הוא קורס.

לעומת הרכבים שהבאת, מאזדה 6 בנפח 2.5 ליטר היא חזקה מספיק (ואף יותר מהמתחרות שהבאת), דינאמית לפחות כמוהן, היא מפוארת לפחות כמוהן, היא אמינה מאוד והיא סחירה בשוק ממש כמו כסף מזומן.

ואני שואל, למה לחפש הרפתקאות..

...CASKA for life

פורסם

הכל טוב ויפה עם הדרישות שלך למעט סעיף החסכון בדלק, שבו אף "מכונית מנהלים" לא מצטיינת. מה לעשות, רכב גדול עם מנוע צמא הם מתכון מנצח להיות לקוח VIP בתחנת הדלק, לא להפך.

בכללי, אם ההבדל בין 2008 או 2009 לא כזה גדול לעומת ה2010, אני פשוט ילך על ה2010.

מאוד נדלקתי על הסופרב הזאת!

יש איזה פאקים או דברים מסוימים שאני צריך לדעת על המכונית הזאת?

כן. אם אתם אנשים גדולים לא תמצאו את הסופרב נוחה לכם. כניסה ויציאה מרכב הם פרמטר מרכזי שיש לקחת בחשבון, והסופרב פשוט נמוכה מאוד. אם אתם מסתדרים עם זה - קנייה מצויינת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כן.. המחירון שלה. הוא קורס.

לעומת הרכבים שהבאת, מאזדה 6 בנפח 2.5 ליטר היא חזקה מספיק (ואף יותר מהמתחרות שהבאת), דינאמית לפחות כמוהן, היא מפוארת לפחות כמוהן, היא אמינה מאוד והיא סחירה בשוק ממש כמו כסף מזומן.

ואני שואל, למה לחפש הרפתקאות..

אני אישית בדקתי את המאזדה 6, והיא לא נוחה לי ומבחינת איבזור + איכות חומרים + שימוש רציף הסקודה לוקחת.

הצריכת דלק נמוכה יותר בסקודה, שלא נדבר על מהירות ומשקל.

הכל טוב ויפה עם הדרישות שלך למעט סעיף החסכון בדלק, שבו אף "מכונית מנהלים" לא מצטיינת. מה לעשות, רכב גדול עם מנוע צמא הם מתכון מנצח להיות לקוח VIP בתחנת הדלק, לא להפך.

כן. אם אתם אנשים גדולים לא תמצאו את הסופרב נוחה לכם. כניסה ויציאה מרכב הם פרמטר מרכזי שיש לקחת בחשבון, והסופרב פשוט נמוכה מאוד. אם אתם מסתדרים עם זה - קנייה מצויינת.

איתמר.

ניסיתי, אני נכנס יפה בסקודה, אני מרגיש שם יותר מרווח ,כאילו יש לי שם חדר קטן משלי.

הסופרב נמוכה?

יותר מהמונדאו?

מה ההבדלים כבר ביניהם?

פורסם

לא חושב שיש סופרב מהדגם החדש במחירים האלה.

אבל אם כן - לטעמי הסופרב לוקחת בגדול.

היא ממש מטוס עם המנוע טורבו 1.8 והגיר DSG.

מאוד אהבתי.

גם יותר יפה לטעמי.

Cupra Leon VZ 2025

• תוכן חדש...