Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אילו מקבילים יש לT1R או R1R?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני החלפת צמיגים ואני מחפש צמיג ספורטיבי,קיבלתי המלצה על הטויו הנ"ל אבל אין מישהו באיזור שלי שמוכר טויו.

אולי יש מקבילים מחברות אחרות שיעשו את העבודה?

פורסם

בטוח שיש, השאלה באיזה מחיר. לצמיגי טויו יש מעט מאוד מתחרים בסעיף העלות-תמורה אם בכלל. אני חושב שהמתחרים היחידים ל T1R באותו טווח מחיר הם היוקוהמה S DRIVE, אבל גם הם נדירים לא פחות מה T1R במרבית הפנצ'ריות ובד"כ יקרים יותר.

בשביל צמיגים שמחליפים פעם בשנתיים-שלוש-ארבע שווה לנסוע עוד קצת לפנצ'רייה טובה ומומלצת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לי 1200 ש"ח לזוג.

מה המחירים של היוקוהמה? יש לי פנצ'ריה בעיר שמוכרת את היוקוהמה אני אשאל אותו יום ראשון לגבי מחיר,אבל עדיף שתתן לי טווח מחירים ככה שאני אדע להשוות.

פורסם

145/80/13 או 255/35/18?

לגבי המחירים אני לא יודע, אתה יכול לערוך חיפוש ולמצוא מידע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמושאמרו לך יש את הS-DRIVE

אני אם הסט השני כבר ומאוד מרוצה

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

אתה בטוח? היום בדקתי במקום שמוכר יוקוהמה והוא אמר שאין S drive למידה שלי.

אבל הוא נתן לי הצעה ל A drive זוג צמיגים 900 ש"ח.

בכל מקרה האיי דרייב נראים כמו צמיגי רחוב רגילים כאלו אני לא חושב שאני אקנה אותם.

• תוכן חדש...