Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאור מחירי הדלק היקרים ומכיוון ש90% מתחזוקת האוטו זה ההוצאה על הדלק, החלטנו לעבור לרכב דיזל כדי לצמצם עלויות.

צימצמתי את כל האפשוריות שיש לי מרכב דיזל משפחתי אוטומט ולהלן התוצאות מסודרות מהזול ליקר :

סיטרואן קסרה

סקודה אוקטביה

פולקפגן בורה

פולקספגן פאסאט

הקסרה משמעותית זולה

הבורה והאוקטביה שוות ערך

והפאסאט קצת יותר יקרה

מכיוון שלמצוא רכב דיזל שמור זו משימה לא פשוטה אני מעדיף שיהיו כמה שיותר אופציות לחיפוש.

אני לא מכיר את המכוניות, מה אני צריך לדעת שיכול לעזור לי בקנייה?

האם יש רכב שלא כדאי לקחת מפאת הגיר האוטומט?

על איזה רכב אתם ממליצים מהארבעה?

פורסם

מכיוון שלמצוא רכב דיזל שמור זו משימה לא פשוטה אני מעדיף שיהיו כמה שיותר אופציות לחיפוש.

לכן תשאיר את כל האופציות, עד שתמצא רכב במצב סביר, ותתעזר בהמון סבלנות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לכן תשאיר את כל האופציות, עד שתמצא רכב במצב סביר, ותתעזר בהמון סבלנות.

סבבה

בכל זאת אשמח למידע מכל מי שמוכן לשתף כי הפורום דל במידע על המכוניות האלו בתצורת דיזל

פורסם

אני רוצה שתבין - לכל רכב דיזל, משפחתי ,אוטומטי, בתקציב שלך יש מגוון אפשרויות לתקלות, היקרות שבהן זה שיפוץ גיר אוטומטי, החלפת טורבו ושיפוץ משאבת ההזרקה. יש ועד כמה דברים אחרים - הכל בלאי טבעי.

אם במזל תמצא אחד מהרכבים שברשימה, שלא היה מונית\רכב ממשלתי, עם קילומטראז' של בסביבות 30 אלף בשנה - זה הרכב בשבילך (במידה שהקילומטראז' תועד בקבלות של הטיפולים והרכב אכן במצב שמור).

אני נוסע שנים רבות ברכבי דיזל (אבל עם גיר רגיל) - תאמין לי , המידע על כל אחד מהרכבים יהיה תאורטי בלבד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה ולד

תאמין לי אם זה היה תלוי בי הייתי קונה גיר רגיל , בגלל שהרכב מיועד לכל המשפחה הקניה חייבת להיות של גיר אוטומט

לפי קריאה קצת בפורום הבנתי שדברים חשובים שצריך לשים לב אליהם זה משאבת הסולר הטורבו וכמובן הגיר שלעומת המנוע לא עמיד בפני כל כך הרבה קילומטרז.

ממש באסה שיש כל כך מעט רכבי דיזל מהשנתונים האלו ומה שיש במצב לא משו בכלל, מה שאני צריך קצת סבלנות והרבה מזל.

פורסם

תיקון טעות - המון סבלנות.

תשב על הלוחות מדי בוקר, צהריים וערב.

אם מצאת רכב בצד השני של הארץ שעונה לך על הקריטריונים - שחק אותה.

המלצה חמה שלי - בדוק עם הבנק שלך אפשרות של מימון לרכישת רכב מאחת מחברות הליסינג.

למה? ככה:

אתה הולך להוציא בכיף 500-1000 ש"ח על אחזקה בחודש. אני מהמר שלא תמצא אפילו רכב אחד עם פחות מ-180 אלף ק"מ.

בתוך טווח זמן מסויים אתה תתחיל השקעה. פעם זה יהיה הגיר, ב-7000 ש"ח, פעם הטורבו, פעם המזרקים.

כל אחד זו פצצה אטומית של כסף.

כמו כן עוד המון בלאי טבעי לחלוטין שנובע מהק"מ. הגיוני, אלה חוקי הפיזיקה. הרכב נשחק עם הזמן.

אם תוכל לרכוש מכונית בת 2-3 שנים מחברת ליסינג, עם הוכחות לטיפולים - יהיו לך לפחות כמה שנים שקטות מתיקונים עצבניים כאלה.

נכון שבסופו של יום זה יוצא אותו כסף - אבל אל תשווה נסיעה ברכב שחוק משנת 2003, לנסיעה ברכב משנת 2008.

פורסם

סבלנות יש ,כרגע אנחנו עם אוטו כך שאנחנו לא לחוצים.

יש רכבים עם קילומטר מתחת ל180K אבל אפשר לספור אותם על יד אחת לכל הארבע מכוניות שהצגתי.

הצעה נחמדה אבל לבינתיים אני אתמקד בחיפוש ביד2 ובwin win .

• תוכן חדש...