Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט של LANAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נשמע טוב, לא שווה את הכסף.

מורל, JBL, DLS, הרץ, L.A, ריינבו ועוד אחרים ייתנו תמורה טובה יותר לכסף שלך.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

האם שמעת את הסט פועל? מי שהציע לי אותם לא הולך להרוויח עליהם והוא המליץ עליהם מאוד, במיוחד של הטוויטר שהוא משי ולא טיטניום.... או משהו כזה

פורסם
בתקציב של הלנזר תקנה מורל טמפו, הסט הכי טוב בתקציב הנ"ל.

אני מניח שביצעת בדיקה של כל הסטים שניתן לקנות בתקציב הזה על סטאפ אחד איכותי ומעבר לזה אתה גם יכול לדעת איזה אופי סאונד יאהב כל בנאדם וכך הגעת למסקנה הזו.

או שלא ?

פורסם

ישראל יש לך מעריץ :lol:

אני שמעתי כמעט את כול הסדרות של לאנזאר

מדובר בסט מהסידרה הכי גבוהה שלהם האופטידרייב

ב-500 שח שמוכרים אותו בזאפ הוא קניה טובה מאוד לדעתי

הוא שונה בתכלית ממורל או DLS בסיגנון הסאונד מזכיר לי קצת K2P אבל פחות איכותי בסיגנון שלו

הסט הנ"ל דורש הגברה חזקה אחרת הבאסים נישמעים לא טוב.

ויש לו חסרון שזה עומק התקנה ,מדובר באלמנט דיי גדול וצריך לבדוק טרם הקניה אם הוא יכנס בדלת בכלל.

פורסם

זה יפה להגדיר צורם כ K2P פחות איכותי:roflmao:

אני אשמח סטאפ שבו הקומפוננט הזה נשמע כמו שצריך, כי כשאני שמעתי אותו הוא לא נשמע כמו שצריך.

לא שיש לי משהו נגד מגברי לנזר אופטי לדוגמא, שהצליחו לגלות עמידות שונה משאר חבריהם לחברה.

פורסם

ישראל,חסיד DLS שכמוך לא ימצא נחמה בשום סט של לאנזאר אני בטוח

הבעיה היא שהסט הנ"ל דורש גם התקנה ראויה כדי להוציא ממנו משהוא טוב

מי שקונה סט ב-500 שח לא חושב על בניות ואיטום בעוד 1500-2000 שח והתוצאה בהתאם

גם אם תקח K2P וסתם תזרוק אותו בדלת זה התוצאה שתקבל.

לאנזאר בשנות ה-90 היו מאוד נפוצים בארץ ,לא היו אופציות כמו שיש היום

ואת המעט של ציוד איכותי בארץ היו מוכרות אפריל טקליין ואוטופרט במחירים שהיו מפילים אותך מהכיסא.

המגברים הישנים שלהם מאוד אמינים ומספקים את הסחורה עד היום.

יש להם סדרות מסידרת ה MAX וה-VIBE שהם מיצרים רצוף כבר 15 שנה אולי עם שינויים מינוריים.

בשורה התחתונה ב-500 שח המבחר של סטים ששוים משהוא הוא מאוד מוגבל

הסט הנ"ל הוא בהחלט סט טוב לדעתי ושווה את המחיר,כמובן שעל סגנון טעם וריח אין להתווכח

כול אחד ומה שנישמע לו טוב.

פורסם

אני לא חסיד של סאונד מסויים, אני אוהב אלמנטים טובים גם אם אני לא מתחבר לסאונד שלהם.

וזה אותו דבר במוזיקה, אני לא אוהב רק משהו מסויים, אני מעריך מוזיקה איכותית והקלטות ברמה גבוהה.

• תוכן חדש...