Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט של LANAR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

לגבי הסט ויעילותו או אם תרצן אופי הצליל שלו אני מסכים עם ישראל ומטבע הדברים :lol: מחזק אותו בסטים שהוא המליץ

לגבי לנזר אם בא לכם אז קצת היסטוריה

צודק אודיו קינג שחברת לנזר הייתה בפרונט של הענף לפני 10-15 שנים בארץ

(דרך אגב אוטופרט בזמנו בכלל לא ידעו מה זה רמקול TWO WAY הרמקולים היחידים שהם התעסקו היו "רמקולים ערומים")

והיו עוד די הרבה מותגים גם בארץ ששכחת לציין (אני אישית הייתי משווק של JBL,MB QUART,SAS,ועוד) אבל אמת שהאופטי דרייב היו נחשבים בקטגוריית מגברי העל

לצערי לנזר לא החזיקו מעמד ומכרו את שם המותג (כמו רבים וטובים כדוגמאת MB QUART,BROTHER,AUTO TECH,HI FONICS,וכ"ו)לאנשי עסקים נטו שכל עיניינם עסק בניצול המותג היוקרתי מול ייצור תעשייתי בסין שההשקעה היחידה מצידם הייתה בגרפיקה ועיצוב אריזה כדי למשוך את העיין

את פיתוח המוצרים וההתחדשות בענף הם השאירו למפעלים הסיניים

וכך לנזר היוקרתית מצאה את עצמה בבעלות של זיגי ובנו ג"רי (יהודים כשרים חרדים וחביבים) שהם גם בעלי המותג "פירמיד" למי שזוכר

ובעצם לנזר היום היא בדיוק מה שמשתמע מכל החפירה שרשמתי פה

עדיין אין בזה להגיד שמי שרוכש סט של לנזר נדון לאכזבה

החוק שאני דוגל בו שבו אדם יכול למצוא סאונד מדהים בסטאפ שאדם אחר יקבל כאבי בטן משמיעה שריר וקיים

ואם לך טוב אם הסט הזה אז קטונתי מלפקפק

לעצם השאלה במידה ולא רכשת את הסט אז אני כן הייתי מציע ללכת בעקבות ההמלצות של ישראל

דרור

• תוכן חדש...