Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התלבטות בין 3 רכבי גולף MK4

smoooth0
שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הראשון זה GENERATION שנת 2001 יד 4 עשה 185,000 בצבע כסף.

יתרונות: יותר מאובזר, ק"מ סביר

חסרונות: יד 4 , צבע לא לטעמי

השני זה COMFORTLINE עם חבילת ספורט (מגניזניום, גג נפתח וכו) שנת 2000 יד 2 עשה 260,000 בצבע לבן שנהב.

יתרונות: יד 2 , הצבע , זה בדיוק מה שאני מחפש !!!

חסרונות: ק"מ גבוהה מאוד

השלישי זה COMFORTLINE שנת 2001 יד 3 עשה 150,000 בצבע כחול כהה.

יתרונות: ק"מ נמוך

חסרונות: צבע ממש (אבל ממש) לא לטעמי, עבר פחחות וצבע (המוכר אמר ללא מכות בשילדה)

כולם גיר ידני ומנוע 2000 סמ"ק והפרשי המחיר הם לא כל כך גבוהים.

אם היינו חיים בעולם מושלם :) הייתי בוחר את האופציה השניה.

אבל בעולמנו, מה הייתם ממליצים לי לבחור? מה יהיה המצב של הרכב אחרי 260,000 ק"מ?

אני יודע שפה צריך לשלם קצת יותר על האחזקה כי יש בלאי יותר גבוהה, אבל כמה צריך לשלם יותר?

האם גולף כזאת עדיין נחשבת אמינה (אם מטופלת כראוי) אחרי ק"מ כזה? או שהיא כבר זקנה בסוף דרכה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעייה שרכב השני עבר קילומטרז' גבוה. מצד שני, היו לי מכוניות עם 250K ו-280K. עכשיו יש לי רכב עם קילומטרז' "נמוך" 192K.

מבחינת מנוע, כל הרכבים שהיו לי, כולם הרגישו טוב להערכתי.

אני חושב שאופצייה אופטימלית היא 3. אבל אתה אומר שצבע לא יפה. על איזה צבע מדובר (אם לא סוד)? לאחר מכן הייתי בוחן את האופצייה הראשונה ורק בסוף השלישית. מצד שני, ברגע שאני רואה רכב שמוצא חן בעיני - אני פשוט קונה אותו בלי לחשוב יותר מידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דווקא גולף כחולה יכולה להראות מאוד טוב.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אלך איתך מכיוון קצת שונה לגביי אופציה מספר 2.

אמרת שהרכב יד שנייה, מי הבעלים? (צעיר, מבוגר, גבר, אישה, נשוי/אה, בעל ילדים, או בעצמו/ה ילד/ה)

כמה זמן הוא אצל הבעלים הנוכחי?

אם הרבה זמן, האם יש תיעוד לטיפולים? בצורת קבלות, ספר טיפולים, מחשב במוסך? אולי אפילו החליפו מנוע/ראש?

אם מעט זמן, למה מוכר את הרכב? מי היה הבעלים הקודם? מאיפה הרכב נקנה? (אולי עדיף 260 אלף ק"מ מקיבוץ בנגב מ150 אלף בפקקים של ירושלים) ומה אופי הנסועה של הבעלים הנוכחי?

אני חושב שלא צריך ממש להיבהל מק"מ שכזה, במיוחד לא במונעי 2 ליטר או יותר, אמנם אלה לא דיזלים שיכולים לסחוב חצי מליון ק"מ בלי להתחיל לחשוב על "לשפוך מנוע", כל עוד הוא מתוחזק טוב הוא יכול להחזיק לך עוד הרבה זמן.

החסרון הכי גדול של האופציה הזאת לעומת השתיים האחרות במקרה של הק"מז' הוא כשאתה תרצה למכור אותו, כי אין מה לעשות, רוב האנשים כן יבהלו מק"מז' גבוה.

אולי בכלל שווה לחכות שיצוץ אחד לבן אחר עם פחות קילומטרים על השעון, זאת עוד אופציה.

בכל אופן שיהיה בהצלחה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אב גאה לגולף mk4 99 אוטו' 1.8

אני יכול לומר לך שהשוק של המכוניות האלה גדול,

אל תמהר,

יש תמיד הצעות טובות,

אם אתה עם אצבע קלה על המקלדת,

הסבלנות משתלמת.

מניסיון,

בהצלחה

מיכאל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אלך איתך מכיוון קצת שונה לגביי אופציה מספר 2.

אמרת שהרכב יד שנייה, מי הבעלים? (צעיר, מבוגר, גבר, אישה, נשוי/אה, בעל ילדים, או בעצמו/ה ילד/ה)

כמה זמן הוא אצל הבעלים הנוכחי?

אם הרבה זמן, האם יש תיעוד לטיפולים? בצורת קבלות, ספר טיפולים, מחשב במוסך? אולי אפילו החליפו מנוע/ראש?

אם מעט זמן, למה מוכר את הרכב? מי היה הבעלים הקודם? מאיפה הרכב נקנה? (אולי עדיף 260 אלף ק"מ מקיבוץ בנגב מ150 אלף בפקקים של ירושלים) ומה אופי הנסועה של הבעלים הנוכחי?

הבעלים בחור בגיל 30 (פלוס מינוס).

יש לו את זה שנה וחצי, הוא אמר שהוא התחתן ואישתו לא יכולה לנהוג בגיר רגיל והוא רוצה להחליף לאוטומט.

הוא אומר שהוא מטפל בזה כמו שצריך ואין לו בעיות ומבחינתו אני יכול לקחת את זה לבדיקה איפה שאני רוצה, הוא אמר שהחליף רדיאטור לפני תקופה קצרה ועשה טיימינג לפני שבועיים.

לא שאלתי איפה טיפל בזה ואם יש תיעוד, גם לא שאלתי מי היו הבעלים הקודמים, אבל הבעלים היום גר בנצרת.

בגדול השיחה היתה בשביל לראות מה המחיר, לפני איזה חודש הוא פירסם את הרכב בלוח יד2 ואז כשהתקשרתי הוא ביקש 5000 מעל למחירון (יש פוסט על זה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=332604 )

אבל היום הוא אמר מחירון ויש על מה לדבר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חכה בסבלנות לג'נריישן עם נתונים נורמליים , היא תגיע.

לדעתי הג'נריישן יותר משתלמת, הרכב נראה ה-ר-ב-ה יותר טוב מהגרסאות האחרות וכמובן יותר מאובזר

וההפרש במחירון זניח עד לא קיים.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5229 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...