Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

מעוניין בחוות דעת עבור הדפסת הנ"ל בין אפ מקצועית או בין אם מהתנסות אישית .

הביקורות הינם טובות לפי האתר www.trustedreviews.com אולם אשמח לשמוע דעה נוספת לפניי רכישת המדפסת.

אציין רק שהשימוש הינו לסטודנט על כן שילוב של מדפסת לייזר+סורק+מכונת צילום הינו הכרחי,כמו כן המדפסת ניתנת במחיר אטרקטיבי דרך מקום העבודה.

תודה לעונים

Not all chemicals are bad.Without chemicals such as hydrogen and oxygen,for example,there would be no way to make water,a vital ingredient in beer.

פורסם

האם למישהו יש התנסות עם החנות המקונת US-SHOPS?

מדובר על האתר הזה http://www.us-shop.co.il/

האם מישהו רכש שם פעם משהו? האם זה אתר אמין? מישהו יכול לציין חוויות קניה טובות \ רעות?

נראה שהמחירים שם לא רעים ולא בהפרש כל כך גדול מאייבי וגם מחיר המשלוח זול מאוד (20 ש"ח).

אשמח לחוות דעת ממישהו שהתנסה

פורסם

לפני שנה בערך רציתי להזמין כמות גדולה של חולצות של אברקומבי מאייביי, כששאלתי את הסוחרים אם זה מקורי כולם אמרו אותו הדבר:

(בתרגום חופשי) "זה באיכות של מקורי וזה מהספקים של החברות", אותי זה נורא החשיד כי כשהייתי בסין ראיתי את הזיופים האלה ות'אמת הם ברמה מאוד גבוהה. כבר אי אפשר להבדיל בין מקורי למזוייף. בכל זאת, לי אישית יש קצת בעייה לקנות בגדים מזוייפים או כאלה שאני חושד שהם מזוייפים.

באתר של החברה הזאת גם כתוב "כל המוצרים באיכות מקורית לחלוטין בצירוף תגית מקורית ומסופקים ע"י היצרנים הראשיים של חברות המותגים." אוטומטית זה הזכיר לי את התשובות של הסינים. מה גם שהתמונות שהוא מפרסם באתר הם אותם התמונות שהופיעו בחנויות המקוונות של הסינים באיבי. אני לא אומר שהמוצרים של האתר מזוייפים, אני רק אומר שאם זה היה האתר שלי והייתי בטוח ב100% שאני מוכר מוצרים מקוריים הייתי כותב שכל המצורים מקוריים לחלוטין.

בכל אופן גם יחסית לזיופים, המחירים לא נוראיים. באייבי חולצות של אברקומבי מסין\סינגפור עולות בערך 35$ לפני משלוח.

פורסם

אז ככה השיעמום גובר והרכב מחכה ליום צילום כבר.

צלם מוכשר ומקצוען אמיתי - יש

רכב - יש

לוקיישנים - יש

אנחנו מחפשים עוד רכבים מהצד הספורטיבי של פיג'ו ואולי גם סיטרואן (VTS VTR)

ההתראה קצרה בהחלט, עוד 3-4 שעות .

מי שמעוניין שישלח SMS 0528741178

• תוכן חדש...