Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כ 27,000 ש"ח לרכישת רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני עומד לפני רכישת רכב ואני בהתלבטות קשה, מה לקנות.

אישתי רוצה רכב קטן כי יותר קל לה לנהוג (הכי גדול שהיא נהגה עליו איביזה)

אני חושב על הלנטיס.

יש יונדאי גטס שזו בחירה יותר לאישתי אבל אולי היא תזרום איתי על הלנטיס.

נראה קצת מוזר 1600 מול 1300 משפחתית מול קטנה אבל לפי מה שהבנתי הלנטיס אוכלת פחות או יותר דלק כמו יונדאי (תקנו אותי אם אני טועה). והטיפולים של שניהם זולים יחסית..

אירופאיות לפי מה שהבנתי יש להן נטיה להתקלקל .

אני מחפש רכב חסכוני (דלק וטיפולים טסט חלקי חילוף, רצוי רכב שלא נוטה להתקלקל פרט לטיפולים שוטפים).

נכון שיונדאי אוכל הרבה דלק יחסית לנפח שלו אבל יחסית לרכב 1600 הוא טוב.

אין לו את העוצמה של 1600 אבל ביטוח טיפולים וטסט יהיו יותר זולים ביונדאי.

(הגטס ידני והלנטיס אוט').

יש לי כרגע סוויפט 92 מאוד מרוצה ממנה אבל אנו רוצים להשתדרג (אין בו גם מזגן)

מה אתם ממליצים, אולי יש רכבים אחרים שאתם ממליצים שיש אותם

(לא כאלה דימיוניים שאין להשיג כמו ניסן וסיריון 1300)

פורסם

במילה אחת - לנטיס.

הגטס זללנית דלק באופן קיצוני, היונדאי קשה למכירה ואין לה את האמינות/סחירות/מוניטין של הלנטיס.

רכב פשוט, אמין, צריכת דלק סבירה (במנוע 1800 אפילו יותר מפתיעה בחסכון), טיפולים זולים יחסית, שפע של חלפים ומוסכים מטפלים והכי חשוב סחירה באופן מתפיע.

תשתדל לא לקנות רכב שהיה בליסינג ושווה לתת קצת יותר ולקבל ק"מ נמוך יותר כי רובם עברו הרבה.

אני היתי שוקל גם קניית פורד פוקוס שנתונים 2000-2002.

בהצלחה.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

תודה על התגובה... אבל בנתיים השתנו דברים. החלטנו לחפש רכב קטן כי לאישתי קשה עם רכב גדול ועם תינוק היא לא מרגישה בטוחה....

כרגע אני מתלבט בין גטס 2002-2004; שרייד 2000 ופונטו ספייס 2001 כל רכב והיתרונותיו הוא...

גטס לא סחירה אוכלת דלק יחסית לקטנות אחרות אבל יש בשפע ויחסית אמינה ובטיחות סבירה

שרייד אמינה וחסכונית אבל לא בטיחותית כרגע סחירה אבל בעוד 5 שנים היא תהיה שווה הרבה פחות בגלל העניין של הבטיחות (בעצם היא מכונית שנות ה-90--קרבורטור, פשוטה, בטיחות 0)

פונטו ספייס לפי דעתי יותר תשמור על הערך שלה כי היא חסכונית ובטוחה, בעצם מכונית שנות 2000.

מה שמפחיד אותי בפונטו הקילומטרז הגבוה (כמעט כולם בין 200K-150K) ונדיר למצוא לא מהשכרה או ליסינג (דבר שיקשה על המכירה).

גטס עם כל הנושא של הגמרות משאב הדלק בעולם לא יודע כמה היא תהיה סחירה בעוד מספר שנים, אבל היא זולה וזה מאוד מפתה.

לכן היא בעדיפות אחרונה.

השרייד אולי יבקר פחות במוסך ואני אחסך איתו המון כסף (יש לי ספוויפט 92 ואני עושה טיפולים לבד, נראה לי שאני אסתדר גם עם הטיפולים של השרייד 16V-תקנו אותי אם אני טועה זה לא אמור להיות כזה הבדל).

הפונטו ספייס אלק' ולכן הטיפולים השותפים אצטרך לעשות במוסך.

כסף זה גם שיקול..

מה אתם אומרים, יש למשהו משהו לחדש לי או להאיר את עיניי...

פורסם

לא חשבת על סקודה פאביה, סיאט איביזה.

בתור אחד שמחזיקה איביזה 2002 1.4 ליטר ואני יכול להמליץ על אמינות ונוחות. בתקציב שלך נכנסת איביזה 01-02. שווה לבדוק לדעתי.

Toyota Hilux Adventure 2019

Toyota Corolla GLI 2006

• תוכן חדש...