Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי מאזדה 323F 1.8 ידנית

אני קראתי כל כך הרבה כבר על פילטרים פתוחים אבל יש לי שאלה ספציפית לאוטו שלי.

שמעתי שאם שמים פילטר פתוח במאזדות אז זה משגע את החיישן כמות אוויר ואחרי כמה זמן הוא נשרף.

האם זה נכון ?

כיצד אפשר למנוע את זה?

פורסם

פילטר אינבוקס לא יעשה את רעש היניקה שהפילטר פתוח יעשה.

יהיה משמעותי עם אני ירחיק כמה שיותר את הפילטר מהחיישן?

פורסם

אם אתה רוצה פילטר פתוח בשביל רעש, אז עדיף שתוותר, התקנה לא נכונה תוריד את הביצועים ותעלה צריכת דלק שגם ככה גבוהה במאזדה מהדגם שלך, אתה מסתכן בהורדה מהכביש, וכמו שאמרת בעצמך ואמרו לך, אתה דופק את החיישן, אם כבר תשקול להחליף לאינלט, תבדוק אופציות לרכב שלך.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

פילטר פתוח לא ייתן לך דבר.

אם כבר, תחליף לדוד אחורי פתוח.

גם שיפור קוסמטי, גם סאונד משופר וגם תגובה קצת יותר טובה של המצערת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם תלך על מערכת יעודית עבור דגם רכב שלך מיצרן נורמאלי כמו AEM או K&N תמנע את רוב (כול?) הבעיות ותקבל שיפור גדול יותר.

לפחות תחושה של שיפור :wink:

אני מקווה שיש עדיין מערכות כאלו למכירה ושמבחינת מחיר זה משהו שאתה מוכן להוציא.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

ברכב שלך אם תתקין פילטר פתוח (רגיל) הוא ינק אוויר לוהט ישירות מהמאוורר של הרידאטור, ואתה תרגיש את הרכב "מת" הוא לא יחסב לך.

הרכב הזה מניסיון(וכל מה שאני אומר רק מניסיון) רגיש לשינויים במערכת היניקה במיוחד, גם אם תבטל את הקופסאת תהודה שלפני הקופסא של הפילטר אתה תרגיש ירידה בביצועים, גם בגלל שהלחץ יניקה משתנה וזה משגע את החיישן, וגם במצב זה הקופסא תינק אוויר חם ישירות מהמאוורר של הרדיאטור.

אם אתה רוצה פילטר בשביל רעש אז אני מציע שתרד מזה כי יש המון חסרונות והיתרון היחיד הוא הרעש לא יהיה לך שום שיפור בביצועים.

רוצה רעש שים דוד פתוח, כך או כך אתה מסתכן בהורדה מהכביש.

או שתפנה לפורום אודיו יש שם אחלה פתרון לגרימת רעש(והרבה).

אני מרגיש שזה בא.... האשכול יגדש.

• תוכן חדש...