Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת ביפר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה אני מתעניין ברכישת אזעקת ביפר ולאחר שיטוט קצר בפורום התמקדתי ב625 של רב בריח והגארד, אם כי לא הבנתי כלכך מה ההבדל ביניהם ומי מהן יותר מומלצת.

כל הסבר יתקבל בברכה.

תודה מראש

פורסם

נראה לי אני יילך על הרב בריח,המשכתי לחפש בפורום וראיתי מלא תקלות ותלונות על הגארד.

יש למישהו המלצה על מתקין טוב באזור חולון? או בדרום?

פורסם
נראה לי אני יילך על הרב בריח,המשכתי לחפש בפורום וראיתי מלא תקלות ותלונות על הגארד.

יש למישהו המלצה על מתקין טוב באזור חולון? או בדרום?

שטויות אזעקה מוצלחת ומאוד מומלצת.

פורסם

היה לי את שנייהם

בגארד היו לי הרבה בעיות

ברב בריח בתקופה של שנתיים לא היה כלום

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

בוקר טוב

כעיקרון אין כמעט שום הבדל עקרוני בין שני הדגמים

אם ישנם הבדלים אז הם ממש לא משמעותיים ונוצרו אך ורק על מנת ליצור איזה שהוא הבדל שיווקי כדי ששני היבואנים יישחקו על ניואנסים לא חשובים אבל עדיין יצהירו על הבדל

כל מה שבעצם חשוב למי שרוכש מערכת כזו זה בעצם במי מבין שני החברות של היבואנים הוא סומך יותר מבחינת שירות אחריות וחלפים (שלטים,מסכי LCD, וכ"ו)

אני אישית סומך על שניהם באותה המידה

נכון שרב בריח מוכיח יותר עמידות בשוק ונכון שלגארד היו בעיות קיומיות בעבר אבל עדיין אני אישית לא הייתי מודאג מאף אחד מהם

שבוע מבורך

דרור

• תוכן חדש...