Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיאט 500 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל - שלום!

אני חדש בפורום וזאת הודעתי הראשונה.

אני שוקל לקנות פיאט 500 1.2 ידנית, השיקולים הם:

1. צריכת דלק נמוכה.

2. המראה של האוטו (שאני מאוד אוהב)

3. האמינות - פיאט נותנים את כל הטיפולים והתיקונים במשך 3 שנים ןגם מתחייבים לקנות ממך את הרכב במחיר מחירון.

4. וכמובן הייתי שמח להנות מהנהיגה...

אני אמור לנהוג בממוצע כל יום בערך 70 ק"מ בלי פקקים.

אשמח לתגובות

תודה!

פורסם

כן, האמת ניסוח לא להיט... :)

אני צריך אוטו עם צריכת דלק נמוכה, ואמין, וכמובן אני אשמח אם הוא יהיה מהנה לנהיגה, ובנושא המראה זה כבר עניין של טעם אבל ה 500 מוצאת חן בעיניי.

אז בעצם השאלה שלי היא:

האם ה 500 עומדת בקריטריונים שלי!

תודה.

פורסם
כן, האמת ניסוח לא להיט... :)

אני צריך אוטו עם צריכת דלק נמוכה, ואמין, וכמובן אני אשמח אם הוא יהיה מהנה לנהיגה, ובנושא המראה זה כבר עניין של טעם אבל ה 500 מוצאת חן בעיניי.

אז בעצם השאלה שלי היא:

האם ה 500 עומדת בקריטריונים שלי!

תודה.

אם אתה מחפש אוטו חסכוני , עירוני ,קל לחניה ושנראה טוב הוא האוטו בשבילך.

לא הייתי קורא לה מהנה לנהיגה הוא כמו שאומרים תהיי יפה ותשתקי :wink:

פורסם
אחלה, תודה.

אתה מדבר מניסיון, נהגת בו?

לא מדבר מניסיון, אבל הנאה מנהיגה זה דבר סובייקטיבי.

על הצרכים שלך היא עונה. לך תעשה נסיעת מבחן ותחליט לבד אם היא מספיק מהנה בשבילך או לא.

בסביבה עירונית האוטו חמוד להפליא ואפילו מתנהג טוב. בכבישים בין עירוניים הסיפור הוא אחר.

תקרא: (רק שים לב שהמנוע יותר חזק והאוטו שונה קצת מבחינת אבזור)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=332896

פורסם

ממליץ לך גם לעשות סיבוב ב-I10 ידנית, היא עולה כ-25K ש"ח פחות מהפיאט אבל תבצע את כל מה שדרשת בצורה הרבה יותר טובה מהפיאט (חוץ מעניין ההנאה מנהיגה). היא תהיה יותר מרווחת ויותר מאובזרת אבל מצד שני אי אפשר להתחרות ביופי של ה-500.

בתקציב של הפיאט ניתן לקנות דברים שנותנים תמורה הרבה יותר טובה (I20, איביזה וכו'). ה-500 פונה לפלח שוק שמחפש את השיקיות, החיצוניות, הפוזה וכו', ולכן המחיר שלה יחסית גבוה ל"מתחרות" שלה (הגרשיים הם מכיוון שאין לה מתחרות ישירות, אלא רק רכבים מאותו סדר גודל). אם אתה לא מחפש את הדברים האלה לבחור ב-500 לפי דעתי זו טעות.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ה-i10 לא מתחרה ב-500, אלא בפנדה (ומנצחת אותה באופן ברור). למרות זאת, אפשר לעשות השוואה מסוימת גם ל-500, לפחות כל

עוד לא משקללים פנימה את העיצוב:

ה-500 לא פחות מרווחת מה-i10 ליושבים מלפנים (אבל כן מאחור, וכמובן שהגישה לספסל האחורי ב-i10 נוחה יותר).

ה-500 לא פחות מאובזרת מה-i10, להיפך - יש לה 7 כריות אוויר ו-5 כוכבי בטיחות לעומת 4 כריות אוויר ו-4 כוכבים ליונדאי. גם אבזור

המותרות לא ממש נחות, למעשה חוץ משקע AUX וחישוקים קלים, ל-500 יש את כל מה של-i10 יש. תוסיף לזה ביצועים עדיפים משמעותית

ולמרות זאת תצרוכת דלק עדיפה, ואפשר להצדיק לא מעט מההפרש במחיר ביניהן (כאמור, עוד לפני שמשקללים את כמה שפותח השרשור מוכן

לשלם עבור עיצוב).

פורסם

רועי, תודה על התגובה, והאמת היא שאני מאוד אוהב את המראה של ה - 500, ואני רק מקווה שהנסיעת מבחן לא תאכזב אותי.

אני אשמח אם יגיבו אנשים שיש בבעלותם את ה 500 1.2 ידני.

תודה, המשך יום נעים!

פורסם

לדעתי רכב מעט "נשי",

אני לא בטוח אם הוא שווה את המחיר הגבוה רק בגלל העיצוב, קיימים רכבים בקטגוריה שנותנים את אותה התמורה מבחינת ביצועים ואיכות במחיר נמוך יותר.

אבל אם אתה מאוהב, אני האחרון שימנע ממך להזמין את הרכב.

צא לנסיעת מבחן.

• תוכן חדש...