Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש רכב בתקציב של עד 20K, אני צריך רכב אמין, זול לטיפול וחסכוני בדלק שישרת אותי 3-4 שנים, בערך 15K-17K ק"מ בשנה חוץ מזה אין לי דרישות ספציפיות, חשבתי למספר כיוונים (מוזמנים לתת רעיונות/כיוונים חדשים)

1)סוזוקי סוויפט

2)סוזוקי מורטי

3)סיטראון סקסו (חשבתי על גירסת הדיזל כי המחירון שלה ממש נמוך)

4)דיטהסו שרייד

5) סקודה ניו פליסיה (דיזל )

בקיצר רכב סטודנטאלי, דיזל גם בא בחשבון השאלה עם המנוע הקטן יחסית של הסקסו אפילו ברכב שמור יכול לעבוד בקידומת של 200K+ ק"מ, או שזה פשוט פצצת זמן

תודה רבה יהודה

פורסם

נכון שהרכבים שציינת הם רכבים קטנים וחסכוניים בדלק.

אבל - הם בסיסיים מאד, ולא הכי אמינים, ורובם שימשו סטודנטים או צעירים תפרנים שלא ממש השקיעו ברכב.

אני במקומך הייתי רוכש מאזדה לנטיס 1999 - נכון, זה רכב משפחתי אוטומטי שיהיה פחות חסכוני בדלק - אבל, בסופו של דבר יהיה יותר אמין, כך שהדלק יתקזז עם עלות התיקונים שתאלץ לספוג ברכבים שהזכרת. רכב כדוגנת מאזדה לנטיס גם יאפשר לך לנסוע מרחקים רבים בכל הארץ, בלי לשפוך מנוע כל יומיים. דבר נוסף, לא תהייה בעייה למצוא רכב כזה שמור, שהיה בשימוש משפחה חמה ואוהבת.

וזה רכב שבהחלט יוכל לשמש אותך 3-4 שנים בלי שיימאס עליך, עם בטיחות טובה ומזגן נהדר. ואפילו לא הזכרתי את רמת סחירותו הטובה.

נ.ב.

אם חייך חשובים לך, ממליץ לא להתקרב לסוזוקי מארוטי. נכון - רכב מתוק וחמוד וגם חסכוני בגרסה הידנית, אבל הוא ספרטני ובסיסי, מחוסר חלקי חילוף בארץ, וגם לא בטיחותי.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

• תוכן חדש...