Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בודקים אם יש חופש בדיסטרביוטור\מפלג? אני מתכוון לעצם הבדיקה - מורידים מכסה מפלג ובודקים חופש למעלה למטה? לצדדים? כמה חופש זה תקין וכמה זה לא תקין? האם אסור שיהיה חופש בכלל?

מהם הסימפטומים של חופש בדיסטרביוטור\מפלג?

ושאלה אחרונה : מה גורם לחופש בדיסטרביוטור\מפלג, האם זה רק בלאי? קילומטרים? זמן?

תודה לכל המגיבים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

משה שלום רב !

הבדיקה היא פשוטה:

יש להוריד מכסה מפלג, ולבדוק חופש צידי בלבד.

כמה חופש זה תקין, ונסבל, וכמה לא, זאת שאלה טובה, ויש תשובות שונות, למפלג בעל הצתה אלקטרונית, או למפלג בעל פלטינות.

קיים חופשים מסוימים שהם ניסבלים, וניתן להשאיר את המפלג כמו שהוא, כל עוד הרכב מתפקד היטב.

החופש נגרם בגלל שחיקה בבוקסה שעשייה כמדומני מברונזה שנשחק במשך השנים, בגלל בלאי טבעי, חום, וחוסר שימון.

מכיוון שידוע לי שברכבך המפלג בעל הצתה אלקטרונית, הבדיקה המומלצת, היא יותר הקשבה לרעשים הנשמעים מהמפלג, ובעיקר רעש המלווה בוויברציה, כאשר מניחים את היד על מכסה המפלג, וחשים בוויברצייה, שנובעת מציר שחוק, תפוס, ולא מגורז/ משומן.

הפתרון החלפתו למפלג משומש/ משופץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

תודה צביקה.

קיוותי שתענה, כי הריי אתה המומחה.

כתחזוקה שוטפת(אפשר לקרא לזה פדנטיות), פתחתי מפלג ובדקתי מצב הרוטור והמכסה, על פניו נראה הכל תקין, ניקתי את העסק בעדינות, שייפתי מגעים וקצה רוטור,שמתי כמה טיפות שמן במרכז ובתחתית המפלג, החזרתי הכל למקום, הכל נקי,מבריק, עובד טוב ואין בעיות אבל:

אחרי שפירקתי,ניזכרתי שיש דבר כזה : "חופש בדיסטרביוטור" ושמעתי על כך לא מעט,אז ניסתי לשחק מעט, יש חופש ימין שמאל של הרוטור, נראה לי שזה תקין.

ויש חופש למעלה למטה של כמה מ"מ, נראה לי גם תקין.

הבעיה שאין לי מקור להשוואה ולכן ,יש לי ספק שאולי זה לא תקין, ואולי ככה זה צריך להיות?.

מעבר לזה אין שום בעיה או תקלה, כמה חופש זה תקין זאת השאלה?!.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

משה שלום רב !

כפי שתיארת הכל תקין !

מכיוון שאני מכיר אותך, ומודע לכך שאתה פדנט,הריני להזהירך, של תגרום לצ.ה.ל: צרות הלכתי לחפש , והמבין יבין !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...