Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברכב שלי היתה התחממות לפני חודש

הכנסתי אותה למסך עשיתי נקוי לרדיאטור וגם ביטל לי את הטרומסטאת ואחרי זה החלפתי משאבת מים

ונשארה התחממות

החלפתי יונט מאוורר שהיה עובד רק שהשעון מגיע 4\3 ( היונט היה כתוב על הקופסה שלו מזדה B2500) האם זה תואם

ונשארה הבעיה במיוחד בעליות

נאלצתי לנקות עוד פעם הרדיאטור וגם החלפתי את מכסה הרדיאטור והמים היה מלא חולדה

גם החלפתי יונט שעון רק היה מזייף ואז החזרתי את המקורי שלה

ועדיין מתחממת

גם עשיתי בדיקה לראש מנוע והוא טוב מאוד

מה דעתכם מה אני צריך לעשות

תודה

פורסם

אין לרכב הזה יוניט למאווררים, פנית למוסך שלא מכיר את הרכב.

ליד בית הטרמוסטט יש 2 חיישנים, אחד שמדווח ללוח שעונים את טמפ' המנוע.

וחיישן ECT(חיישן טמפ' נוזל קירור) שמדווח למחשב ניהול מהיא טמפ' המנוע ולפי הטמפ' המחשב יודע מתי להפעיל את המאוורר.

יכול להיות שהלוח שעונים מזייף, תתחבר לסורק תקלות וקרא את טמפ' המנוע.

בצע בדיקה:

ליד בית הטרמוסטט כמו שאמרתי יש 2 חיישנים, אחד מהם הוא הECT עם קונקטור בעל 2 חוטים, נתק את החיישן הזה, ותניע את הרכב, במצב הזה המאוורר יכנס לפעולה קבועה ולא יתכבה, בדוק במצב הזה אם עדיין המנוע מתחמם.

אם אתה מנתק את החיישן והמאוורר לא נכנס לפעולה שהמנוע עובד, אז כניראה שעשו לך מעקפים במעגל של המאוורר.

אני מאוד מקווה שלא ביצעו מעקפים ברכב כמו הוספת טמרמוסוויץ במקום שהמחשב ניהול ישלוט על המאוורר.

פורסם
אין לרכב הזה יוניט למאווררים, פנית למוסך שלא מכיר את הרכב.

ליד בית הטרמוסטט יש 2 חיישנים, אחד שמדווח ללוח שעונים את טמפ' המנוע.

וחיישן ECT(חיישן טמפ' נוזל קירור) שמדווח למחשב ניהול מהיא טמפ' המנוע ולפי הטמפ' המחשב יודע מתי להפעיל את המאוורר.

יכול להיות שהלוח שעונים מזייף, תתחבר לסורק תקלות וקרא את טמפ' המנוע.

בצע בדיקה:

ליד בית הטרמוסטט כמו שאמרתי יש 2 חיישנים, אחד מהם הוא הECT עם קונקטור בעל 2 חוטים, נתק את החיישן הזה, ותניע את הרכב, במצב הזה המאוורר יכנס לפעולה קבועה ולא יתכבה, בדוק במצב הזה אם עדיין המנוע מתחמם.

אם אתה מנתק את החיישן והמאוורר לא נכנס לפעולה שהמנוע עובד, אז כניראה שעשו לך מעקפים במעגל של המאוורר.

אני מאוד מקווה שלא ביצעו מעקפים ברכב כמו הוספת טמרמוסוויץ במקום שהמחשב ניהול ישלוט על המאוורר.

תודה

ניתקתי את החיישן ECT והמאוורר נכנס לפעולה והשעון ציין ממוצע (מקסימום) פחות מחצי (נורמלי) עשיתי את זה לפני שבוע ולמשך שבוע

רק בקשר החיישן שהרכיבו ראיתי שכתוב על הקופסה שלו מזדה דגם B2500 האם החיין הזה בסדר ללנטיס או גם זה לא בסדר

פורסם

אם לא ביצעו שינויים בצמת חוטים של החישן סביר להניח כי החיישן מתאים.

האם שהמנוע מתחיל להתחמם המאוורר נכנס לפעולה או לא?

אם הוא לא נכנס לפעולה כניראה החיישן טמפ' נוזל קירור לא מתאים.

• תוכן חדש...