Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישה מעפולה כתב:

כל מקום בו אדם יכול להימצא נחשב כדרך ומכאן הרכב חייב ברישוי

הכל נכון!!!! אממא מה? תיאוריה ותיאוריה ושוב תיאוריה

אנחנו ממתינים 10 שנים לרישוי,ביטוח, תשובה אין אין אין אין

מה על ספורטאי לעשות לפני תליית נעליים?

הא ישה?

הוא עובר על החוק,כי החוק במקרה שלו פוגע בו,הורס את חלומותיו,את מאווייו,זה פשוט חזק ממנו.

אז בלי זיבולים וציטטות

חלק פורשים,חלק נוסעים למקומות אחרים להתחרות,חלק לא מוותרים ועוברים על החוק (ש10 שנים לא מצליחים לשנות אותו)

זה פשוט חזק מההגיון, הרצון הזה להתחרות.(אולי זה כן הגיוני?)

ומכיוון שישה אוהב תיאוריות

נסה לבדוק מה היה קורה אם המשטרה תנסה להעמיד לדין את חבורת גילאי ה40-50 (שנתפסו) אותם אזרחים הגונים,משלמי מיסים כחוק,עושים מילואים, והטענה של הנהגים תהיה טענת הגנה מין הצדק?.

להזכירך ישה לפני שתפשפש בכרכים עבי כרס, המשטרה בשנת 2004 ירדה מהר מ העץ לאחר שנתפסו גם הנהגים,גם המכוניות

ע"י מסוקים,כלבי גישוש,ושוטרים סמויים בקריית גת.

בית המשפט הציע אז למשטרה למשוך את התביעה שכללה אז,נהיגה ללא ביטוח,שינוי מבנה לרכבים,התקהלות לא חוקית,נהיגה וסיכון חיי אדם,נהיגה ללא רשיון רכב בתוקף,נהיגה ברכבים חסרי מספר זיהוי,

אז ישה קדימה בוא תפתח (לא בשבילי חלילה אני בדרך לאי מקסים לסיים קריירה) סיעור מוחות עם אותם בודדים שעדיין מייחלים לדגל שחמט ישראלי ותרחיב להם אופקים

שבת שלום

מירוצי מכוניות

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני חביבי

יותר מ 90% מהעומדים לדין במדינת ישראל הם אנשים נורמטיביים אלה שכך הוגדרו על ידך "חבורת גילאי ה40-50 (שנתפסו) אותם אזרחים הגונים,משלמי מיסים כחוק,עושים מילואים," אני מניח כי בחבורה היו גם צעירים בני 20-30.

לצערינו על קיום החובות האזרחיות לא נותנים כמעט פרסים לא כאן ולא במדינות אחרות.

קמצוצון מהם מזוכים בגלל טענת "הגנה מן הצדק", וקמצוץ מזוכים בגלל" זוטי דברים".

פרט לכך שאתה מכיר את המונח הגנה מן הצדק אני לא חושב שאתה יודע מתי מופעל העיקרון ובאיזה נסיבות, כי אחרת לא היית משתמש בו כאן. כי הוא ממש לא מתאים לדוגמה שהבאת.

ואם אתה כל כך בטוח בצדקתך , מדוע לא המשכת את הפעילות ביום שבת האחרון הא דני??

ההבדל בין אז שנת 2004 לבין היום הוא הבדל תהומי מבחינה חוקית.אז היה ריק ( ווקום ) "החרב המתהפכת " של בג"ץ, היום להזכירך קיים חוק שהתקבל בשלהי 2005 שהיה לך לפי דבריך הרבה בהעברתו אבל הוא " הרע במיעוטו " לדעתך "יש למוחקו ולהתחיל מהתחלה" דעתו של מישל גדג' .רוב התקנות הותקנו ופורסמו והאחרונות כך מבטיחים תיכף יפורסמו. קיימת רשות, קיימות התאחדויות , ויש פורעי חוק.

וסתם איך מנסים לשנות חוק בן 5 שנים במשך 10 שנים רק לך הפתרונים.

האם המדינה הבטיחה לך כי תדאג לביטוח. התשובה היא לא אבל... כיוון שקיבלתם הצעה מסחרית מחברת הפניקס שאינכם יכולים לחיות איתה אז המדינה מנסה לעזור ולצאת מהפלונטר. הסיכוי שהיא תצליח בקרוב הוא קטן לדעתי,יודעי דבר חושבים אחרת , והלוואי ואתבדה ועיניין הביטוח יוסדר. האם אז תמו כל המכשולים לפעילות?? חלק טוען שכן חלק טוען שלא.

לי יש חלום לחפור תעלת בלאומילך . אז מה ? לכולם יש חלומות אף אחד לא הבטיח לנו את האפשרות לממש את אותם החלומות.

נכון שמבחינתך האישית מימוש החלום כאן הוא אולי לא ריאלי בגלל גילך , אך עובדה זו לא מקנה לך שום זכות יתר.

ואני חוזר ואחזור על כך . הודעותיך יהיו אפקטיביות באותה מידה גם בלי שימוש במילים כמו זיבולים אבל נראה שזה חזק ממך.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה להרוס תיאוריות עם עובדות?

5 שנים, 10 שנים... שטויות, מי סופר?

גם אמרו שהירדנים בדרך, אז מה?

אהבתי. :roll:

כנראה שלכל אחד יש את הראיה שלו.

(נכונה או לא? שולי לגמרי).

"נכון שמבחינתך האישית מימוש החלום כאן הוא אולי לא ריאלי בגלל גילך" (ציטוט). למה להעליב?

:wave2:

פורסם

ישה

אמרתי לך פעם אתה חזק בתאוריות שמבוססות על הצורך האובססיבי שלך להגיד ולהקליד כל דבר בלי קשר אם אתה מבין בו

עובדות

הבקשה בבג"ץ הוגשה בשנת 2001 לאחר דיונים עקרים של שנה כלומר 10 שנים שאי אפשר להתחרות

ב2004 עבר החוק בקריאה ראשונה ועו"ד העמותה הזהיר שאם בית המשפט לאחר התפיסה המתוקשרת ימשיך בתהליך, אנחנו נפנה לבית נמשפט העליון ונדרוש לבטל את התביעה באותו סעיף של הגנה מין הצדק.(אני כמובן לא מבין בזאת ואתה?)

נתוצאה? העניין בוטל ,זו עובדה

אבל כרגיל אתה מבין טוב יותר מעו"ד העמותה.

אני אמרתי הרע במיעוטו ,ההוא אמר לבטל,השלישי אמר ימינה, אתה אומר שמאלה,עם ישראל אוהב מאד להביע דיעה

אגב אני אוהב להקשיב למי שמעורה ודעתו שונה, השאר? תמשיכו להקליד.

הזיבולים על אנשים נורמטיבים שעומדים לדין זה שוב נסיון הקלדה שטותי,ספורטאים חייבים להתאמן זה ההבדל המהותי בן קצין מילואים שנתפס מועל בכספי ציבור (יחי ההבדל הקטן) לבינינו. (כמובן שלפי תיאוריהזו אנחנו עבריינים, בעיניך כמובן)

ושוב למרות שאתה חושב שאתה מבין נושא הביטוח מאד פשוט

המדינה חוקקה תקנה על גובה סכום פיצוי שאין חברות הבביטוח יכולות ללעמוד בו,המדינה לאחר שחוקקה חוק חייבת לפתור את הסוגייה,המדינה לא עושה לנו שום טובות,לא נחלצת לעזרה ולא נעליים,המדינה חייבת למצוא פתרון ואכן יש נסיונות מצד המדינה לפתור זאת.אגב שאלנו עורכי דין וכולם מסכימים לדעתינו.

ובכלל ישה יקירי מי שבחיים לא פועל ומנסה לעולם לא יטעה (כמוך למשל) אגב אתה דומה לבומבה צור?(בלאומליך)

לא ביקשתי זכות ייתר מאף אחד אך מתגובתך זו כפי הנראה הספורט היחידי שאתה מכיר זה אולי שח מט או דוקים.

הדבר האחרון שוב שטות מוקלדת מצידך, נושא החלומות

ספורט מוטורי אינו חלום ,זו מציאות בכל מדינה בעולם, אצלינו זה הפך לחלום בלהות לצערי.

שא ברכה וד"ש לגידי סגל הנשמה המתוקה וורחבת הגוף והלב. (GS1)

מירוצי מכוניות

פורסם

מזכיר לי ת'בדיחה על ההוא שהזמין גנן.

ונשאר עם הצינור ביד.

השאר היסטוריה. משעשעת מאוד.

:roll:

פורסם
בוא תפתח (לא בשבילי חלילה אני בדרך לאי מקסים לסיים קריירה) סיעור מוחות עם אותם בודדים שעדיין מייחלים לדגל שחמט ישראלי ותרחיב להם אופקים

שבת שלום

דני

לפי דעתי נגעת באחת הנקודות שבגללם הנהגים לא הצליחו עד היום, בסופו של דבר המדינה עשתה לנו בית ספר.

המדינה התנהגה כפי שצפוי ממנה, גררה רגליים, עשתה מה שנח לה לעשות, שלטה במגרש בלי הפרעה.

אנשים אצלנו היו עסוקים בלקבל נתח מהעוגה, בלי להתערב איזה עוגה נאפית בתנור.

האמת שגם לא יכלנו להתערב, כי מה בן אדם אחד או שניים מוכשרים ככל שיהיו יכולים לעשות לבד ?

מקרב האנשים שנמצאים בסביבת הספורט המוטורי יש עו"ד מהשורה הראשונה, יש משפטנים של חברות ביטוח, יש רו"ח של אגודות ספורט, יש כל כך הרבה פוטינציאל אנושי שאפשר היה להפעיל כדי לנסות ולקדם דברים.

היה צריך לערב יותר את האנשים, לעשות סיעור מוחות ולהפעיל אנשים מקרבנו.

אבל בפועל תמיד הכל נעשה בשושו, גם מי ששאל לא קיבל תשובות או שקיבל תשובות מתחמקות.

יכול להיות שעכשיו כבר מאוחר מדי, אבל אולי יש עוד איזה סיכוי לפני שהאופציה היחידה שתשאר היא באמת קפריסין.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה

אתה צודק

לא אפתח שוב תיבת פנדורה, זה ממש לא רלוונטי וגם לא מעשי עכשיו

מי שרוצה ירים את הכפפה ויעשה בה למיטב הבנתו.

כפי שאמרתי , היום אני כבר לא במשחק הזה יותר.

מירוצי מכוניות

פורסם

דני חביבי

חלומות אלה מילים שלך.

השימוש במילים אנשים נורמטיביים הוא תרגום שלי למשפט אנשים הגונים ... מפרי מקלדתך.

אני משתמש בחומרים שלך, רק מפרש אותם בשונה ממך.

בדיוק מה שכתבתי על מקרה 2004 על סמך העובדות החלקיות שמסרת בהודעה הראשונה שלך בעיניין הוא בדיוק מה שאתה מסביר על מקרה 2004 בהרחבה בהודעה השנייה.

וכך כתבתי

"ההבדל בין אז שנת 2004 לבין היום הוא הבדל תהומי מבחינה חוקית.אז היה ריק ( ווקום ) "החרב המתהפכת " של בג"ץ, "

רק 2004 זה לא 2010 ואני מניח שאתה יודע את ההבדלים, ולכן הגנה מן הצדק כיום לא תתפוס.

ואם זה כך והחוק / בית המשפט לצידך אז למה לא לפעול . הא יש בעיה. אין בטוח אז זה לא חוקי ולמרות זאת הגנה מן הצדק תתפוס. תחליט אדון מעורה. "אם אני הייתי אמור להחליט ולחתום היו רועדות לי הידיים." כך כתבת.

בוא לעו"ד ושאל אותו לגבי סוגיה מסויימת תקבל חוות דעת האומרת א' הצג לו את הבעיה מנקודת מבטו של צד ב' תקבל חוות דעת שונה.

כך הוא המצב בכל התדיינות. אנשים טובים באים לעורכי דין מקבלים חוות דעת שונות שכולן אומרות אתה תזכה ולבסוף מכריע השופט. פעם לטובת זה פעם לטובת זה ופעם פשרה.

יש לי צורך והוא ממש לא אובססיבי להגיב או לחוות דעה בדבר שאני מעריך שאני מבין בו , קל וחומר כאשר אני קורא שטויות .

וזכותך כמובן לחשוב שאני לא מבין בכלום כי אני משחק בדוקים.

לא צריך להיות שף בכדי להעריך אוכל טוב וכך בתחומים רבים אחרים.

אכן רק מי שעושה טועה. החוכמה היא לא לטעות יותר מדי פעמים באותו נושא כי אז זו לא טעות זו כבר טפשות.

ומעניין שדעותיך בלא מעט מקרים הם בניגוד לדעתם של חבריך המעורים.

הגיע הזמן שתבין כי לא צריך להיות מעורה בעשייה כדי להבין בנושא.

ודני כותב

"ושוב למרות שאתה חושב שאתה מבין נושא הביטוח מאד פשוט

המדינה חוקקה תקנה על גובה סכום פיצוי שאין חברות הבביטוח יכולות ללעמוד בו,המדינה לאחר שחוקקה חוק חייבת לפתור את הסוגייה,המדינה לא עושה לנו שום טובות,לא נחלצת לעזרה ולא נעליים,המדינה חייבת למצוא פתרון ואכן יש נסיונות מצד המדינה לפתור זאת."

מפי יודעי דבר למדתי כי בישיבה/ות שעסקו בנושא בטוח באה המומחית או בלשונך הציורית " היה גם היה מומחה ביטוח מטעמינו אחד התותחים בשוק לנושאי בטוח מטעם הספורטאים וטענה כי בסכום של 80-100 אלף דולר אפשר יהיה לקבל כיסוי ביטוח בסכומים המדוברים בתקנה לכל הספורטאים בענף לשנה.

אני מקווה שהמידע שקיבלתי מדוייק. האם זה כך דני?

מומחיות זו התבררה כשגוייה בלשון המעטה, והראיה הצעת המחיר שקיבלתם מחברת הפניקס.

או במילים אחרות חברות הבטוח יכולות לעמוד בו מי שלא יכול לעמוד בכך אלה הספורטאים / האמרגנים אבל למה להתעסק בעובדות כאשר אפשר לברבר.

והמדינה לא חייבת לו לך, ולא לאף אחד למצוא פתרון. אתה לא מקרה סעד ברוך השם שהמדינה צריכה לסייע לו.

המדינה חוקקה חוק שמותר להביא מכוניות לארץ רק עם מערכת ESP. מי שלא יכל לעמוד בהוראת התקנה , לא מביא את אותם כלי רכב. היא גם לא עוזרת לי לשלם מס הכנסה. לך היא עוזרת ?

בושי לך מדינה יקרה. זו גישה ילדותית דני . את חייבת!! שומעת!! ואם עורכי הדין בדעה כזאת, עצתי תחליף אותם. או תגיש בג"ץ נוסף. ראה בהמשך למטה.

2. (א) הכיסוי הביטוחי מפני חבות בשל נזק גוף שנגרם לאדם שאינו נוהג ואינו נוסע בכלי תחרותי, בתאונה שאירעה עקב נהיגה ספורטיבית, יהיה בסכום כולל שלא יפחת מ–10,000,000 שקלים חדשים לתאונה

(ג) תקנות משנה (א) ו–(ב) לא יחולו כאשר אירוע נהיגה ספורטיבית ומשתתפיו, מבוטחים על ידי בעל רישיון לפי סעיף 8 או 9 לחוק, בסכום כולל שלא יפחת מ–50,000,000 שקלים חדשים לאירוע נהיגה ספורטיבית ו–100,000,000 שקלים חדשים לתקופת ביטוח שנתית

כל עו"ד בודאי עו"ד שמתעסק בנזיקין או מומחה ביטוח יגיד לך שהסכום של 10מיליון ש"ח אינו מופרך. כך גם הסכום של 50 מיליון ש"ח לאירוע.

והראיה , לילד אמיר רנד שנפגע באירוע הטרגי באיצטדיון הכדורגל בקרית אליעזר לפני כ 9 שנים נפסק פיצוי של 12.2 מיליון ש"ח.

באיצטדיון כדורגל /כדורסל אלמנט הסיכון הוא ברובו הגדול נובע מהקהל עצמו , באירוע מוטורי יש להוסיף גם את האפשרות של פגיעה על ידי רכב המשתתף באירוע.

דעתי בנושא הפול מקבלת חיזוק משחקן בקי מעורה ומומחה , שאני מקווה שאתה דני לא תחלוק על דעתו הפעם. ואולי כן??

"ה"פול" לא יסכים להוציא ביטוח זו ההנחה שלי (נביא זעם? אהבתי) כי הוא לא הוקם לצורך העניין בו אנו עוסקים."

לכן לסיכום נושא הביטוח. התקנה ראוייה, סכומי הביטוח בה מידתיים , ורצונה של המדינה לסייע לא יהיה על ידי הקטנת סכומי הכיסוי אלא בחיפוש אחר מבטח ( "הפול" ) שיבקש לגבות פרמיות יותר נמוכות.

אשרי המאמין ואני השני שאשמח להתבדות, אתה תהיה הראשון אני מניח.

וסיכם זאת כדרכו מרשל בדברי טעם

היה צריך לערב יותר את האנשים, לעשות סיעור מוחות ולהפעיל אנשים מקרבנו.

אבל בפועל תמיד הכל נעשה בשושו, גם מי ששאל לא קיבל תשובות או שקיבל תשובות מתחמקות.

זאת ביקורת בונה. מה לא נעשה אז ומה יש לעשות היום.

ואחרי שקיבלתי את רשותך אני עוסק בסיעור.

ולגבי מומחיות עורכי הדין שלקחתם

כבודם במקומם מונח , הייתם אולי צריכים להשתמש בהם גם בכל הקשור לחקיקה, אולי היה יוצא תבשיל שונה. אולי לא.

ואם השתמשתם בהם וזה התבשיל . ואידך זיל גמור.

ולמרות שאתה גאה בבג"ץ שהיית שותף להגשתו, והתרומה כביכול של הבג"ץ לנושא, בית המשפט העליון לא ראה זאת כך.

והנה אחת הציטטות

"במצב דברים זה, אין יסוד מספיק לטענה כי הגשת העתירה היא שהביאה לקבלת הסעד. אין חולק כי מדובר בסוגייה סבוכה שהיו לה היבטים רגולטוריים רבים. אין גם חולק כי העותרים פעלו נמרצות לקידום העניין. אולם בכך אין די כדי להגיע למסקנה כי העתירה שהוגשה היא שהובילה לקבלת הסעד"

מילים כדורבנות

בוקר טוב ישראל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מפי יודעי דבר למדתי כי בישיבה/ות שעסקו בנושא בטוח באה המומחית או בלשונך הציורית " היה גם היה מומחה ביטוח מטעמינו אחד התותחים בשוק לנושאי בטוח מטעם הספורטאים וטענה כי בסכום של 80-100 אלף דולר אפשר יהיה לקבל כיסוי ביטוח בסכומים המדוברים בתקנה לכל הספורטאים בענף לשנה.

אני מקווה שהמידע שקיבלתי מדוייק. האם זה כך דני? (המומחית היא נציגת הפניקס)

מומחיות זו התבררה כשגוייה בלשון המעטה, והראיה הצעת המחיר שקיבלתם מחברת הפניקס.

או במילים אחרות חברות הבטוח יכולות לעמוד בו מי שלא יכול לעמוד בכך אלה הספורטאים / האמרגנים אבל למה להתעסק בעובדות כאשר אפשר לברבר.

סוף ציטוט

שוב שטות של ישה שנובעת מאינפורמציה שגויה וניתוח לא נכון.

אתה יכול להביא את כל הציטטות שיש באמתחתך התוצאה של הברברת היא פשוטה

מדינת ישראל חוקקה תקנת ביטוח שאין חברות הביטוח יכולות ורוצות לעמוד בה אלא בסכומי פרמייה (וזה רק הפניקס)

של סכומי עתק לאירוע שאין בזה הגיון כלכלי.

העובדה שאינך מכיר היא שהמדינה באמצעות משרד הספורט עומדת לחזור לועדת החינוך ולשנות את גובה הפיצוי שהיא בעצמה קבעה לפני חודשים מספר (מבלי לבדוק איך מבטחים ובאילו סכומים בשוק החופשי בעולם)

יותר מזה המדינה פנתה אלינו ולנציגנו שנשאלאנחנו את חברות הביטוח באיזה סכום כיסוי אפשר יהיה לבטח בסכוןם השווה וההגיוני לכל התאחדות.

אז מר ישה תאמר לי,הרי לפי דבריך המדינה לא חייבת לנו כלום והעובדות מצביעות הפוך מכך (תמשיך להסביר מפה)

חוץ מזה אתה דמגוג לא קטן

המילה חלומות באה ממקום טהור והפכת את המילה לכלי ניגוח בצורה מרושעת.

בלי חלום לא היתה קמה מדינה,גם לא תחנת קמח בדימונה.

לגבי "רועדות לי הידיים "שוב דמגוגיה מרושעת.

בהחלט רועדות הידיים,אנחנו אנשים שיש לנו אחריות,אבל מתברר שאם התאחדות "אירדא" צדיקה אין בכלל אפשרות להתאמן

ומכיוון כפי שאני סבור אינך ספורטאי ואינך מבין את התסכול העמוק של ספורטאי שמושבת על לא עוול בכפו (אותו ספורטאי אינו חושב שהוא עבריין) קל לך לשבת מול מחשב ולהקליד,לבקר,לנגח,להביא ציטטות כאלה ואחרות שלעיתים אתה מוציא מהקשר.

תן גז חביבי המקלדת לרשותך

ד"ש לגידי סדל המתוסכל

מירוצי מכוניות

פורסם

גם הציטטה שהבאת מבית המשפט העליון היא דמגוגיה זולה וכרגיל אתה מוציא דברים מהקשרם

תמצא את הפרוטוקול של ישיבת הבג"ץ הראשונה וצטט בבקשה את מה שאמר השופט ברק והשופט השני לגבי הנושא.

מותר לך לגמד ולבטל את כל מה שנעשה (שלא לתועלת אישית ) יודע מה? יש לך הזדמנות עכשיו להציע את עצמך לעזרה להתאחדות הם משוועים לחכמים כמוך, בוא הפוך את חטטנות ההקלדות שלך לדבר מעשי.

"המומחיות "שלך הרי משתרעת בכל תחומי הפורום, למה לא תתרום?

הנה אנחנו פינינו מקום .

מירוצי מכוניות

פורסם

(ג) תקנות משנה (א) ו–(ב) לא יחולו כאשר אירוע נהיגה ספורטיבית ומשתתפיו, מבוטחים על ידי בעל רישיון לפי סעיף 8 או 9 לחוק, בסכום כולל שלא יפחת מ–50,000,000 שקלים חדשים לאירוע נהיגה ספורטיבית ו–100,000,000 שקלים חדשים לתקופת ביטוח שנתית

כל עו"ד בודאי עו"ד שמתעסק בנזיקין או מומחה ביטוח יגיד לך שהסכום של 10מיליון ש"ח אינו מופרך. כך גם הסכום של 50 מיליון ש"ח לאירוע.

שבת שלום לכולם

ישה צר לי אולי אני לא מבין גדול? אולי אני קצת איטי? או אולי אני אדיוט גמור? אבל נראה לי שלך יש חלקי אינפורמציה ואתה עושה דיסה אחת גדולה וקשה לי ואני מאמין שגם לאחרים להבין מה בדיוק אתה מנסה להגיד? בוא נעשה חשבון ביחד, בישראל כולה ישנם נניח לרגע 1000 משתתפים בספורט המוטרי חלק את סכום הבטוח שהמדינה רוצה ותמצא שלפני שמישהו יזיז אוטו לתחרות הוא צריך לעבוד חצי שנה רק בשביל תשלום הבטוח, עכשיו קח מדינה אחרת שבה ישנם 150.000 ספורטאים ותמצא מהר מאוד שהבטוח בכלל לא נורא?? וכנל למה שכתבת על הכדורגל בארץ, כמה קבוצות ישנם בארץ? וכמה ספוטאים ישנם? ובוא נמצא כמה משלמת כול קבוצת כדורגל בארץ בשביל הבטוח השנתי? ( ואני בטוח שבכדורגל הסיכון הוא הרבה יותר גדול היום לך למשחק של ביתר ירושלים). ולסכום עשו פה טעות בקשר לבטוח כי לא לקחו בחשבון לדעתי את כול הפרמטרים ולכן הכול תקוע כרגע ואף חברת ביטוח לא מוכנה לבטח את הספורט המוטרי ( דרך אגב אין חברת בטוח בארץ שמבטחת את הספורט הזה כול הבטוחים מגעים ממדינות באירופה והנציגים שלה יהיו בארץ).

בברכה והמשיכו לנהוג בזהירות המטיףף

• תוכן חדש...