Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא חושב שלעבור לקפריסין יתן משהו

לא ספונסרים ולא ניסיון לקדם פה

והשאלה זה אם תעברו למי זה ישנה שאם לא פה?

איפה גברי לוי בכל הסיפורים האלה?

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גברי ניסה ועדיין מנסה בטוב.

צריך להבין שלחלק מהנהגים אין עוד 4 שנים של ללכת בטוב.

אז החלטת התאחדות IRDA ללכת בטוב לצלילי החליל של הרשות - בינתיים לא עוזרת לנו, אני ממש מקווה שבקרוב מאוד - כן.

אני מאוד מאמין בגברי לוי.

מצד שני - אני מבין את כל מי שאין לו זמן לחכות (יש נהגים מבוגרים) ורוצה לנהוג את מעט השנים שנותרו לו להיות תחרותי בכיף - גם אם זה בחו"ל. אני בהחלט מבין את הבטן המלאה שיש על ספורט הקמת ההתאחדויות של יוסי ניסן - בייחוד בגלל שגם אני חש ככה. בעיניי האיש הזה הוא אחת מהסיבות העיקריות לכך שהפירוד הזה בין ספורטאי הראלי לא הסתיים - החלטתו לתמוך בהקמת התאחדות נוספת פשוט קיבעה את מאבקי הכוחות במקום לסיים אותם.

מה מניע את האיש - עוד לא הצלחתי לברר - אני משוכנע שזו לא טובת הספורט - אבל זו רק דעתי ואני כאמור לא ניטרלי.

הייתי מציע לכל אלו שהם כן "ניטרליים" לבחון בקפידה את צעדיו של האיש.

הצעות לבחינה למשל:

כמה תקציב בוזבז עד היום?

מה גובה המשכורות?

מיהם יועציו, מה שכרם, איך הם מועסקים?

מה השיקולים להקמת התאחדות נוספת?

איך היא תתוקצב?

ועוד ועוד... אני חושב שכל מה שנותר לי - היות וחבריי חסמו דרכי לעתירה מנהלית - זה להעיר את תשומת לב הציבור למהלכים הנעשים ברשות תחת הנהגתו של מר ניסן. דבר אחד בטוח - הוא בראש המערכת? הוא נושא באחריות לתוצאות העגומות עד כה.

עד עכשיו מהדהד באוזניי הראיון הטלויזיוני איתו כשנשאל כמה כסף יצא עד עכשיו מתקציב הרשות והצעקה של היועצת (המשפטית?) ברקע - "אל תענה על זה!" - מה זה אל תענה על זה... זה לא גוף ציבורי? הכסף של מי זה?

אלון

פורסם

התשובה לשאלה שלך מאד פשוטה

בשנת 1991 גווע הספורט המוטורי בארץ ומת מיתת נשיקה

כל שרידי הכלים שנשארו מתקופת אשקלון עפולה אוחסנו והעלו אבק וחלודה,הנהגים יצאו כולם לפנסיה מוקדמת.

בשנת 1994 החליט נהג מטורף שלא וויתר על החלום לנהוג רכב מירוץ ולאחר שקשר קשרים באי השכן והטיס על חשבונו במטוס פרטי

את מישל גדג' ואד קסרזון לבדוק אפשרות תחרויות תחת דגל קפריסין באי השכן.

גם אז אמרו לי כולם מה זה ייתן?

או, או, כמה זה נתן, תשאל את כל הנהגים איך חזר להם הברק לעיניים ,איזה ליגה מפוארת וכמה שנים חגגנו שם.

לימים בא דור חדש לקפריסין ,מלמד,סרוגו, עלינו כיתה לראלי.

ניסינו בארץ להעביר חוק נהיגה ספורטיבית,ניסינו לחדש את הספורט בישראל,10 שנים עברו מאותה ישיבה בה החלטנו ללכת לקרב על עתיד הספורט המוטורי.

לא הצליח לנו עד ליום זה.

10 שנים של שביתה מאונס, לכל ספורטאי בעולם מוביל לפרישה ולא משנה באיזה תחום (אולי שח מט כן אפשר)

החלטתי לחדש מהלך בקפריסין, יש היענות

חלומות נועדו להתגשם זה המוטו

מה ולמה צריך את זה? ימים יגידו

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

ראשית מצטרף לאלון באיחולי הצלחה

שנית אם היה כל כך טוב, למה הופסקה הפעילות באי השכן והמקסים הזה.

שלישית שהכיף שעשוי להיות שם לא יביא להחלשת הלחץ להפעיל פעילות ספורט מוטורי כאן.

שא ברכה וסע בזהירות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
גברי ניסה ועדיין מנסה בטוב.

צריך להבין שלחלק מהנהגים אין עוד 4 שנים של ללכת בטוב.

אז החלטת התאחדות IRDA ללכת בטוב לצלילי החליל של הרשות - בינתיים לא עוזרת לנו, אני ממש מקווה שבקרוב מאוד - כן.

אני מאוד מאמין בגברי לוי.

מצד שני - אני מבין את כל מי שאין לו זמן לחכות (יש נהגים מבוגרים) ורוצה לנהוג את מעט השנים שנותרו לו להיות תחרותי בכיף - גם אם זה בחו"ל. אני בהחלט מבין את הבטן המלאה שיש על ספורט הקמת ההתאחדויות של יוסי ניסן - בייחוד בגלל שגם אני חש ככה. בעיניי האיש הזה הוא אחת מהסיבות העיקריות לכך שהפירוד הזה בין ספורטאי הראלי לא הסתיים - החלטתו לתמוך בהקמת התאחדות נוספת פשוט קיבעה את מאבקי הכוחות במקום לסיים אותם.

מה מניע את האיש - עוד לא הצלחתי לברר - אני משוכנע שזו לא טובת הספורט - אבל זו רק דעתי ואני כאמור לא ניטרלי.

הייתי מציע לכל אלו שהם כן "ניטרליים" לבחון בקפידה את צעדיו של האיש.

הצעות לבחינה למשל:

כמה תקציב בוזבז עד היום?

מה גובה המשכורות?

מיהם יועציו, מה שכרם, איך הם מועסקים?

מה השיקולים להקמת התאחדות נוספת?

איך היא תתוקצב?

ועוד ועוד... אני חושב שכל מה שנותר לי - היות וחבריי חסמו דרכי לעתירה מנהלית - זה להעיר את תשומת לב הציבור למהלכים הנעשים ברשות תחת הנהגתו של מר ניסן. דבר אחד בטוח - הוא בראש המערכת? הוא נושא באחריות לתוצאות העגומות עד כה.

עד עכשיו מהדהד באוזניי הראיון הטלויזיוני איתו כשנשאל כמה כסף יצא עד עכשיו מתקציב הרשות והצעקה של היועצת (המשפטית?) ברקע - "אל תענה על זה!" - מה זה אל תענה על זה... זה לא גוף ציבורי? הכסף של מי זה?

אלון

ראשית יש לך הזכות ואפילו החובה לנסות לשנות החלטות בגוף בו אתה חבר כדי שיתאימו לכיוון שאתה דוגל בו.

שנית כל "הבדיקה" של נושא תקצוב הרשות היא עניין לשרה . אתה כמשלם מיסים יכול כמובן להצביע על בזבוז כספי הציבור, אבל אני מעריך כי הרשות מתוקצבת כך כדי לענות על היקפי הפעילות של הספורט המוטורי על כלל ספורטאיו שאמורים להיות לא 30 משתתפים אלא אלפים ועשרות אלפים.

מתי זה יקרה ? הנבואה לאחר חורבן הבית כידוע ניתנה לשוטים. אבל...

אני מעריך כי גם יוסי ניסן היה רוצה לראות פעילות ולהראות פעילות כי בכך הוא גם נמדד .

וסתם סיפור אמיתי כדי להבין איך גוף מתוקצב בכספי מדינה פועל.

לפני שנים מנכ"לתי חברה שעסקה בייצוא. מטבע הדברים היינו חברים במכון הייצוא, שאכן פעל ואירגן ועשה. ולפתע שקט תעשייתי.

ביקרתי במשרדי השקט ( המכון )ושאלתי מה קרה? התשובה . כל התקציב לפעילות נגמר , פרט לתקציב השכר, וכך אנחנו יושבים בחוסר מעש ומקבלים משכורת, עד מתי? , עד לתקציב השנה הבאה!! לא האמנתי למשמע אוזני אז , וגם היום אני מתקשה לעכל את התופעה .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם אני עשיתי עונה בקפריסין.

גמליאל - אל תשלה את עצמך. לא יזיז לאף אחד אם נתחרה בקפריסין, תחת דגל כזה או אחר.

madriver - אתה צודק! זה לא מעניין אך ספונסר. במקרה הטוב שיש לך ספונסר, הוא רוצה פרסום כאן בארץ.

לצאת ולהתחרות בקפריסין נותן רק כיף לנהג, לנווט ולצוות וכשיש גם הצלחה, האושר גדול .

איך שלא תסובבו את זה, לצאת לקפריסין יוצא בסופו של דבר יקר מאד:

צריך להוביל את הרכב לקפריסין, לשלם מיסים וביטוחים בנמל.

להטיס את הצוות.

צריך לינה ומזון לכל הצוות.

תחבורה כולל גרירת הרכב.

צריך מוסך שרות. על כל חלק ועל כל שעת עבודה תדרשו בתשלום כסף מלא.

ורישום למרוץ.

וכל זה כאשר הכל עובר חלק.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם

אם כל מה שאני קורא כאן

אני עדין לא מבין באמת למה אין פה ספורט

חוק יש!

תקנות יש!

ביטוחים יש!

אנשים יש!

מכוניות מוכנות יש!

מקומות יש בערך!

אז מה חסר?

מה אכפט למישהוא מי יהיה ראשון יאללה שיהיה כבר!!!

בתור חבר וועד מועדון PSI אני לא רואה התקדמות בספורט העממי[גאמייקנות]

שאני משפר את הרכב שלי להיות מוכן לזה[כמובן גם את עצמי]

ועוד הרסו לנו את נחשונים עכשיו

מה שאני רוצה להגיד אם כולם רוצים למה שום דבר לא קורה?

כולם מדברים פה כולל אותי ויש עוד כל כך הרבה פורומים בארץ וכל כך הרבה מועדונים

שכבר קשה לעקוב

ומה כולנו רוצים ? קצת להנות מהרכב שלנו כמו בכל העולם

אמרתי לא מזמן בפייסבוק

לא אכפט לי שלא יהיה מסלול ירוק מצידי

שיבוא חום ורחוק בדרום ואני אפילו ישלם 500 לנהוג שם!! רק שיהיה!

קיצר אני שואל מה אפשר לעשות ? אני יודע שאתם נלחמים הרבה וגם כבר הרבה זמן.אני גם בקשר עם ערן מSTI

לא יצא לי לשבת עם הוועדה .אבל גם שם הכל קפא בנתייים מאז האירוע החוקי ראשון שתוכנן ל28[זאת הסיבה שיש לי ספונסרים בכלל,לשמחתי הם החליטו להמשיך לתמוך בי קצת גם כי אני מביא להם לקוחות]

אין איזה ערעור או עצומה שאשר להחתים את כל הפורומים והמועדונים כדי כן לגרום שיהיה פה משהו ואפילו הקטן ביותר.

יש פה כל כך הרבה אנשים שרוצים וכולם נופלים בגלל מישהו אחד אני לא מאמין לזה!

אם יש משהו שאפר לעשות תגידו אני מוכן לתת ולעשות ולרוץ!!

ומטצער על האורך הייתי חייב להוציא מה אני חושב

[b]Control, vision, determination. These are the three fundamental components... of the new generation race car driver. Speed is a byproduct. Going fast. But remember: The car is you, you are the car. Okay? Let's riiide[/b]

פורסם

שלום לכולם,

הביטול הכואב חורה לי ולחברי לא פחות מלאחרים!

האשמות הלא כל כך מרומזות, והמפורשות בטלפונים, מיותרות, נבזיות וחסרות בסיס.

גם אני כמוכם ואולי יותר מעוניין לדעת מי אחראי לביטול. אם אתם רוצים לעמוד מאחורי ההאשמות שלכם, לרדת לחקר האמת, ושהגורם לביטול ישא באחריות אני מוכן להצטרף אליכם ולתרום לנושא. למען הסר ספק, אני אפנה את הבקשה לכל מי שתרצו מהעמותה שלי כדי שתמנעו מאיומים על תביעות דיבה, אתם מאידך תפנו לצצדים הקשורים אליכם כדי למנוע ממני תביעות דיבה.

אני מוכן לתרום כסף לנושא וכל מה שידרש.

בברכה

נדב, שלמען הסר ספק כותב בשם עצמו בלבד!!!

נ.ב. באיזו שעה המשטרה עצרה אתכם? אלון פרסם את האירוע כבר בשש בבוקר, ופרסומים שונים אחרים הופיעו באינטרנט בשבוע האחרון (פייס בוק). (להזכירכם השוטרים גם יודעים להתחבר לאיניטרנט :) )

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

ניר ידידי

?זה לא אתה שצעקת כמנטרה בכל ישיבה שנמאס לך מהפוליטיקה ואתה רוצה רק לנהוג? הא? המקלדת שינתה אותך פתאום

?וכשמישהו מנסה למצוא עבורך פתרון מהיר מה אתה כותב? יקר?הרבה כסף? את מי זה מעניין

וואללה תאמין לי כבר אינני יודע מה לחשוב

אבל שום דבר לא ירפה את ידיי

תמשיכו לשתות קפה ותמשיכו לעשות פיקניקים בשטח,לבושים כמו נהגי מירוץ ועם מנועים דוממים

אני חוזר על מה שכתבתי למישל

פעם היה פעם, אתה עשית עונה?, אני 5 עונות,כ"א שיעשה מה שטוב לו

אבל אני מבקש לפחות ,חכה עד שנביא מחירים,תרצה תבוא ,לא תרצה אל תבוא, דברים השתנו מהעשור הקודם שם

קצת סבלנות,10 שנים זה בטח לא ייקח

הובלה סגרנו כבר, 200 יורו,מתאר לעצמי שאם תצאו כחבורה המחיר יירד

שוב, תהיה חבורה נמצא מחסן לכולם, נתחלק בהוצאות

תעשה טובה ניר תפרגן, זה עושה טוב בלב

מה שאתה ואחרים גורמים זה שכל אחד ידאג לעצמו

מירוצי מכוניות

פורסם

דני

אל תתעצבן, כולם רוצים שתצליח עם הפרוייקט בקפריסין, זה פותח אופציה נוספת . אבל זה זה לא סותר את זה שצריך לדאוג שיהיו תחרויות בישראל.

כל ההתעסקות כרגע במי הלשין, כבר לא רלוונטית ולא תקדם שום דבר.

לדעתי מה שצריך לעשות זה פגישה של כולם .ולהחליט-

1. כל המתחרים ירשמו לשתי העמותות

3. וועדי העמותות הנוכחיים ימשיכו לתפקד בשנתיים הקרובות ללא החלפה .

4. הקמת וועדה משותפת לטיפול בנושא - ביטוח, תקנונים, אירועים, משטרה .

יש סה"כ כ 25 צוותים משתתפים, צריך שכולם ירתמו לעניין, כל מי שיש לו קשרים שיפעיל אותם.

אם לא נעשה זאת בעצמנו אף אחד לא יעשה זאת בשבילנו

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

אריה ידידי

אני ממש אבל ממש לא מתעצבן תאמין לי

הכל מאהבת הענף,אני רוצה להתחרות והפעם בניגוד לכמה אחרים אעשה זאת ובקרוב מאד

הצעתי את עזרתי למי שמעוניין לנהוג ולא לברבר ובאמת אני לא מתעצבן, אל תטעה

אבל לגבי מה שקורה בארץ? יש המון מומחים אני מפרגן לכל מי שיצליח

אני החלטתי לנהוג

מירוצי מכוניות

פורסם
שלום לכולם,

הביטול הכואב חורה לי ולחברי לא פחות מלאחרים!

..... גם אני כמוכם ואולי יותר מעוניין לדעת מי אחראי לביטול. אם אתם רוצים לעמוד מאחורי ההאשמות שלכם, לרדת לחקר האמת, ושהגורם לביטול ישא באחריות אני מוכן להצטרף אליכם ולתרום לנושא. ........

אני מוכן לתרום כסף לנושא וכל מה שידרש.

בברכה

נדב, שלמען הסר ספק כותב בשם עצמו בלבד!!!

נ.ב. באיזו שעה המשטרה עצרה אתכם? אלון פרסם את האירוע כבר בשש בבוקר, ופרסומים שונים אחרים הופיעו באינטרנט בשבוע האחרון (פייס בוק). (להזכירכם השוטרים גם יודעים להתחבר לאיניטרנט :) )

נדב היקר,

1. אכן, כלל ידוע הוא, כי שוטרי משטרת ישראל פותחים כל שבת ב 06:00 בבוקר אינטרנט (הם ערוכים כבר מ - 05:00 לידיעתך) ומחפשים בקארס-פורום הודעות לאותו יום על אירועים. אז הם מנחשים באיזה איזור מדובר ומקפיצים לשם את בוחני התנועה שהמתינו מבעוד מועד לאירוע (לפעמים מטיסים את הצוות במסוק המשטרתי מהצפון לדרום והפוך).

2. ואם נתייחס ברצינות (אני מקווה שגם אתה כתבת זאת בצחוק) - אני בטוח שהצער שלך על הביטול אמיתי, אבל לא בטוח כך לגבי כל מי שאתה קשור אליהם (וזו זכותי לחשוב כך). תודה על נדבנות המימון - אבל, אני מציע משהו אחר - אם באמת מעניין אותך מי גרם לביטול - בצע בדיקה עצמאית בין חבריך שם והאנשים הקשורים אליכם בלי קשר לאחרים. אתה לא צריך אותנו בשביל זה. תתחיל בזה שתבדוק מי באמת התכוון להצטרף לאימון (ובשמו פנה נציגכם וקיבל את הפרטים על מקום האירוע והזמנים) וכן, בדוק מדוע לא הגיע בסוף.

3. אין צורך לעדכן בתוצאות הבדיקה - עשה זאת בשביל עצמך ופעל ע"פ צו מצפונך בהתאם.

4. למען הסר ספק - הבהרתי - אני לא חושב שמישהו מהנהגים שרצו להגיע מאצלכם או שהוזכרו ככאלה שרוצים להגיע ע"י נציגכם, הם אלו שטרפדו את האירוע. אני משוכנע שדוקא הם לא הבעייתיים. לגבי העסקנים מסביבכם והאחרים - אני בכלל לא בטוח (וגם זו זכותי להעלות מחשבה זו).

5. שיהיה לכולנו בהצלחה - אנחנו נזדקק לה.

אלון

פורסם
ניר ידידי

?זה לא אתה שצעקת כמנטרה בכל ישיבה שנמאס לך מהפוליטיקה ואתה רוצה רק לנהוג? הא? המקלדת שינתה אותך פתאום

?וכשמישהו מנסה למצוא עבורך פתרון מהיר מה אתה כותב? יקר?הרבה כסף? את מי זה מעניין

וואללה תאמין לי כבר אינני יודע מה לחשוב

אבל שום דבר לא ירפה את ידיי

תמשיכו לשתות קפה ותמשיכו לעשות פיקניקים בשטח,לבושים כמו נהגי מירוץ ועם מנועים דוממים

אני חוזר על מה שכתבתי למישל

פעם היה פעם, אתה עשית עונה?, אני 5 עונות,כ"א שיעשה מה שטוב לו

אבל אני מבקש לפחות ,חכה עד שנביא מחירים,תרצה תבוא ,לא תרצה אל תבוא, דברים השתנו מהעשור הקודם שם

קצת סבלנות,10 שנים זה בטח לא ייקח

הובלה סגרנו כבר, 200 יורו,מתאר לעצמי שאם תצאו כחבורה המחיר יירד

שוב, תהיה חבורה נמצא מחסן לכולם, נתחלק בהוצאות

תעשה טובה ניר תפרגן, זה עושה טוב בלב

מה שאתה ואחרים גורמים זה שכל אחד ידאג לעצמו

דני יקירי! חס וחלילה. לא התכוונתי לרפות את ידיך ולהפך, אני מחכה לשמוע ממך מהן העלויות ואם אוכל כלכלית אהיה הראשון להצטרף אליך.

אני מתנצל אם חשבת שאני מזלזל במאמציך.

ניר בן-ארי.

ניר בן-ארי

מוסך 'דרך השטח בשרון'

קיבוץ שפיים.

פורסם
אבל לגבי מה שקורה בארץ? יש המון מומחים אני מפרגן לכל מי שיצליח

אני החלטתי לנהוג

דני

למי הכוונה שאתה אומר מומחים, גברי לוי ?

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

• תוכן חדש...