Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Optional 'Top-up' Personal Accident Insurance - Get a quote

Who is eligible?

This Personal Accident Insurance is available for MSA members and ARDS instructors only.

Please e-mail JLT sport on [email protected] should you require an alternative Personal Accident quotation.

Please complete the questions below to buy instant Personal Accident insurance.

Please Note: All Policies expire on 31 December each year irrespective of the commencement date.

Select one or more of the

following boxes that apply to you:

MSA Competition Licence Holder

MSA Officials/Marshalls

MSA Club Member

ARDS Instructor

Your details:

Title:

*First Name:

*Surname:

*Date of Birth: *Tel:

E-mail: *House Name/No:

*Address:

*City:

County: *Post Code:

*Policy Start Date: Policy End Date: 31/12/2008

Before purchasing this insurance policy it is essential that you have read and understood the following items.

Business Protocols Policy Summary/Key Facts

Policy Document

Signature: Printed Name:

Date: Payment:

Type of cover you require:

Benefit Level Premium

£25,000 £18.75

£50,000 £37.50

£100,000 £75.00

£150,000 £112.50

£200,000 £150.00

£250,000 £187.50

* = compulsory

I declare that I have read the mentioned documents (please tick)

Check List:

1) Should you decide this policy is not suitable, as a private individual you have the right to cancel within 14 days. 2) Please ensure that the declaration box has been ticked and

the form has been signed and dated. Cover cannot be provided unless the form has been signed and dated and the declaration box has been ticked. 3) Death benefit for those

persons under the age of 16 is restricted to a maximum of £7,500. 4) Cover cannot start until we confirm in writing to you.

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נקודת הנחה נוספת היא כי החוק והתקנות הישראליים מחמירים בדרישות הטכניות שלהם מעבר לדרישות המקובלות בתקנונים על פיהם מתנהלת פעילות הספורט המוטורי בעולם הנאור.לתוך הסלט ייכנסו כל האילוצים כמו סדרנים אלימות בספורט YOU NAME IT

כלומר עמידה בדרישות הטכניות של המחוקק הישראלי אמורה להיות פחות מסוכנת מבחינה ביטוחית .

בשרשור קודם שהתנהל לפני חודש וחצי שאלתי ולא קיבלתי תשובה . מה מקובל מבחינה כיסויי ביטוח במסלול באנגליה למשל. תשובה לא קיבלתי.

באותו הקשר ואתם חוזרים על זה גם כאן , כי לפי המחוקק הישראלי אין עיניין של רשלנות תורמת בכל הקשור לאירוע ספורט מוטורי , במקרה של הצופה התמים שהחליט לפרוץ למסלול ונפגע, ולכן יש בעיה עם המבטחים. לא ראיתי את זה בחקיקה , אולי תוכלו להצביע לי על המקור לאמירה הזו.

אתם גם טוענים כי בחו"ל יש הגבלת מקסימום לתשלום נזק, ואילו כאן אין. אפשר לבסס את האמירה הזו גם בכתובים , כי היא עומדת בניגוד גמור לכל חוקי הנזיקין הרווחים בעולם המערבי, ובעיקר האנגליים , שמהם אנחנו יונקים בעיקר את החקיקה שלנו.

ולבסוף.

אני רוצה להקים מסלול כמו באנגליה סילברסטון שכזה. המסלול שם הרי מבוטח, מימים ימימה. אני מבקש את יעוץ בעל המסלול שם שיעמוד בדרישות הבינלאומיות + השלייקס שדורש המחוקק הישראלי.

יש סיבה בעולם שהמבטח האנגלי של אותו מסלול לא ירצה לבטח גם אותי בסכומי פרמיה סבירים

תודה והמשך יום נעים

כלומר עמידה בדרישות הטכניות של המחוקק הישראלי אמורה להיות פחות מסוכנת מבחינה ביטוחית

טעות טעות טעות

מחוקק ישראלי לא מבין כלום בנושא ספורט מוטורי והיה עליו להסתפק במה שקיים בעולם הנאור

הדרישות הטכניות אינן מקור הבעיה,מה שמסביב זה שורש הבעיה.כסת"ח בצירוף ילד בכיתה ד',ובירוקרטיה הם הבעיה.

נושא רשלנות תורמת קיים בהרבה מדינות בעולם ואם זה היה מופעל פה היית חוסך המון חיי אדם ולא הופך שתיין כרוני שנשאר נכה בגלל שנהג בגילופין ונכנס בקיר לעלוקה שחייה על חשבון משלם המיסים.

בפלורידה אם נתפסת נוהג בשיכרות ואחר גרם לתאונה( לא אתה אשם) לא מקבל במלואם את כספי הפיצוי מחברת הביטוח.

זה קיים בארץ למיטב הבנתי רק בנושא סמים.

לכן לו אזרח או צופה היה יודע שבמירוץ ראלי הוא עמד במקום מסוכן ונפגע ולא יקבל פיצוי ,עלויות הביטוח היו יורדות. האם בארץ זה לא כך? זו הייתה שאלתי ואינך מביא לי שום אסמכתא מדוע לדעתך זה לא כך

אינני יודע מה עלות הכיסוי באנגליה במסלול סגור,לעומת זאת העברתי לרשות הנהיגה הספורטיבית בזמנו מה התעריף שמשלמים בקפריסין,צרפת,ויוון ,גם אוסטרליה. הבא גם לנו את המידע בבקשה???

המחירים מגוחכים,העלויות נמוכות וכל זה מתבטא בכך שאחוז התאונות בספורט הזה מאד נמוך מנסיון.

אתה רוצה לאמר כי בגלל שאחוז התאונות בספורט הזה נמוך המחירים מגוחכים. אז למה שאצלנו זה לא יהיה כך.

מה נהגינו לא מנוסים??

סיימת להתלהם חם לנו גם כך

המחוקק הישראלי אידיוט

לפי הקיים בעולם הנאור לדוגמה גובה גדר ההפרדה בין המסלול לקהל צריך להיות מטר רוחבה חצי מטר ועשוייה מחומר X. בא המחוקק הישראלי ואומר לא מטר אלא מטר וחצי לא רוחב חצי מטר אלא 75 ס"מ ועשוייה מחומר X. האם זה יותר בטוח או פחות בטוח.

אליהם מתווספים יותר סדרנים ויותר ויותר אז לא יהיה יותר בטוח?

יותר בטוח!! וזה המסקנה בכלומר... אז איפוא הטעות ?

עכשיו ברשותך בוא ותסביר לנו מה כלול אצלך במשפט של מה שמסביב ... שהכחלתי בתשובתך.שאמור לפי שיטתך להגדיל את הסיכון

נושא רשלנות תורמת קיים דני גם במדינת ישראל.

הוא לא קיים במקרה של תאונת דרכים רגילה עקב חוק סוציאלי שחקקה כנסת ישראל. חוק הפצויים לנפגעי תאונות דרכים.

אתה לא חייב להסכים לו ,וזכותך לחשוב שזה חוק רע. רק זה לא קשור לנושא שבו אנחנו דנים כרגע.

אני מניח כי ידוע לך שחוק הפלת"ד לא חל על רכב תחרותי בעת אירוע מוטורי.

אשמח גם אם תגיב למה שהכחלתי בתשובתך בהמשך הודעתך

תודה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה

1. אני ודני מובילים את נושא הביטוח ונעזרים בגורמים מהשורה הראשונה, כולל ממליצים שהם מענף הספורט המוטורי העולמי, כול אחד על פי קשריו שנוצרו ברבות בימים.
  2. ספורט מוטורי שמגובה ע"י המדינה ולא בכסת"ח של תקנות שאותם כבר מכירים בחו"ל עושה לנו שרות דב, חברות רואות FIA הן יודעות על מה מדובר, מאידך חברות רואות מדינה כמו ישראל הן חוששות יש לנו רקע לא טוב בביטוח, בהחלטות משפטיות (בעבר כתבתי על כך) שיצרו לנו בעיות בהוצאת הביטוח.
  3. אנחנו לא מתחמקים מתשובות, התשובות כול כך מורכבות שזה לא המקום לפרט, תבין גם שישבנו ברשות בנושא הביטוח חלק מהדברים שיצאו מפינו נפלו על אוזניים כרויות, אנשים לא הבינו על מה אנחנו מדברים ובשלב מסויים אף אתה מבין שאם תמשיך לדבר אתה פשוט "חופר" רציתי להעלות נושא נוסף כמו שכתב דני "חוק האלימות בספורט" כבר היו כולם שם אבל רובם "התעייפו" מלשבת והעדיפו ללכת, מה שאני רוצה לומר שהפעילות הזאת היא עבור קומץ של "מתמחים" בנושא ואני לא חושב שפיתאום יצוץ מישהו עם רעיונות שלאחר 10 שנים אנחנו כבר לא דשנו בנושא.
  4. פיתרון - לזרוק את החוק! אתה יוד מה 3 מילים אלו אומרות? 10 שנים נוספות, למי יש כוח לזה?

ברוך

פורסם

ישה

הסיפור של הספורט המוטורי מזכיר לי איך מתחיל "אידס"

נשיפות קלות בעורף ולךץ ברקטום

זה מצבנו אנחנו בשלב הנשיפות, לא רוצה לחץ ברקטום!:lol:

ברוך

פורסם

D9 ישה

תגיד לא נמאס לך? שאל את השאלות האלה את מומחה הביטוח של רשות הנהיגה הספורטיבית

שאל עוד שאלות את יוסי ניסן שאמור לענות לך על השאלות האלה ואחרות

הוא הרי הרגולטור

אין רשלנות תורמת בחוק הנהיגה הספורטיבית זו עובדה

עד עכשיו אתה חופר בראש לאיש הלא נכון

אולי תתחיל לחפור שם? יש המון אדמה להוציא

דרשתי את זה בזמנו, אמרו לי שזה יכתב בתקנות

שאל את המומחים שישבו והעבירו את תקנות הביטוח בוועדת החינוך למה זה לא נעשה

הסברתי לך כבר ,את המדליות שלי קיבלתי ב2005 כשהייתי שותף להעברת החוק

לו הייתי יושב כיועץ בזמן התקנות הייתי פועל אחרת

ביי

ברוך הביא לך דוגמאות של כסוי ביטוחי באנגליה

רשות הנהיגה הספורטיבית עובדת בצורה שלומיאלית ,אלו התוצאות

אתם יכולים כולכם לעמוד ולצעוק חמס,להכפיש את שמי ,למדר אותי,מה שתרצו, זאת האמת שלי

ויודע מה? רצית מבחן תוצאה? הנה 2010, אין עוד מרוצים בישראל

ביום שהרכב המרוץ שלי יועמס על המעבורת לקפריסין כנראה זה יהיה עוד אחד מהימים המאושרים בחיי

מירוצי מכוניות

פורסם

נהגינו קודם כל הרבה פחות טובים מנהגים בעולם,הציבור הישראלי בהחלט רחוק מלהיות תרבותי וממושמע כמו בעולם

אין אצלינו תרבות מוטורית,אין משטרה שמבינה מהי נהיגה תחרותית,אין אנשי מקצוע בתחום הרגולטורי,אין ועדה מייעצת שהיתה אמורה לקום

כדי להבין את המאטרייה, הנציג המקומי של ההתאחדות הבין לאומית מדבר ולא עושה כלום כבר עשרות שנים (למעט תמיכה בבודדים ולא בצורה ממלכתית)

למה אתם חושבים שרשויות ספורטיביות וחברות ביטוח עולמיות יבטחו פה? הם פריירים? הם חיכו למשלחת לימוד מקצועית שתגיע ללונדון

פגישה שירקתי דם כדי לארגן אותה ברוב פאר והדר,סמינר מקיף שהיה יוצר פריצת דרך ,גם שיתוף פעולה,יחסים אישיים,יודע מה ראש הרשות ענה לי?

לא יודע,נראה,נדון,אני צריך לשאול.

מה עוד צריך לעשות כדי שכולכם תבינו לאיזה מצב הגענו? מי אשם בזה? אנחנו? או אלה שהיו אמורים לשרת אותנו?

יותר מזה

רציתי לארגן פה סמינר,הפעלתי את כל קשריי, וברוך השם יש לי קשרים,גם את זה חכמים גדולים פסלו ,למה? לאלוהים הפתרונים.

אז למה לי לבזבז עוד את ה19 מיליון דולר שהרווחתי? שישארו אצלי :oops:

עכשיו שליט קיבל התאחדות והוא קצת באופוריה, אז שליט תתחיל לעבוד.

צלצל אלי, אם אהיה פנוי אבוא למירוץ

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם

הצגתי את מה שיש לי להציג.

עד היום פעלתי גם ללא התאחדות, אני המשיך כול זמן שיש תקווה!:-)

הבעיה רק שעובדים אורכי ולא רוחבי גומרים דבר ממשיכים לדבר הבא!

עוד מספר שנים מה זה כבר משנה, שיטת דור המדבר עובדת אחרינו יהיה שקט.

ברוך

פורסם

דני וברוך שלום

אתם אנשים מאוד מוכשרים(בלי טיפה של ציניות), כנראה שקיים לכם ידע בתחום מעבר לכל הידע שקיים לשאר המומחים בארץ בתחום הספציפי.

אבל שניכם כותבים שדבריכם נפלו על אוזניים ערלות, זה מובן מאוד למי שמכיר מערכות ציבוריות.

בעולם נאור ומתוקן היו צריכים להקשיב לכם וללמוד ממכם, אבל בעולם בו אנו חיים, ידוע מראש שלא יתייחסו אליכם ברצינות הנדרשת.

אתם מתארים בעצמכם את הזלזול שהופגן כלפי דבריכם.

הייתם צריכים לתרום את הידע המקצועי שלכם, אבל בפרונט היתה צריכה לעמוד דמות שהנוכחים בחדר לא יוכלו להתעלם ממנה או מדבריה.

למשל - אם הייתם ממנים את מנכ"ל UMI אביהו בינון כנשיא ההתאחדות (בכוונה בחרתי סתם דוגמא למרות שיש לי דוגמאות מקבילות שאפשר לגייס)

והוא היה נוכח בפגישה במשרד הספורט, אף אחד לא היה מתעלם מדבריו .

לצערי ומנסיוני אין מה לעשות אבל ככה דברים עובדים.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

דני ברוך אתם המומחים אולי מישהו ממכם יסביר לכולם איזה בטוח המארגן צריך להציג לפני ארגון ארוע? ומה הוא בדיוק מכסה? עד עכשיו כתבנו על בטוח לנהגים, במצב שאנו היום לאמרגנים אולי יהיה תקציב אבל לא ממש יספיק, ואני גם לא רואה ספונסר שהוא לא אידיוט שיכנס למיטה החולה ולכן המארגן יהיה בצרה לפני שהוא בכלל מתחיל לארגן. נכון עד לפני שנה המארגנים ביקשו מהנהגים דמיי בטוח שלא היה:roll: ובנוסף ביקשו מכול המשתתפים לחתום על מסמך שמשחרר מאחריות את המארגן מכול מקרה שלא יקרה שזה גם משהו מיוחד לישראל החמודה שלנו:?: ברוך קיבלתם התאחדות? מזל טוב :evil:.

המשיכו לנהוג בזהירות ובבקשה ממכם תעצרו לפני פסי רכבת. המטיףף

פורסם

ברוך

אמרתי לך כבר ב ה צ ל ח ה

נראה לי שאתה עדיין נאיבי, כאילו כמו גנרל שקיבל פיקוד, אבל חיילים איין

אריה

אני מסכים בהחלט איתך, אהוד לביא חשב כמוך ומינה את גברי לוי ליו"ר "אירדא", תוצאות? מקווה שיצליח.

מירוצי מכוניות

פורסם

רבותי

זלמן ביקש להציג מה צריך

אענה פשוט,כדי להפיק אירוע לפי הדרישות הקיימות שאותן יזם משרד הספורט ועל תקנות ,אישורים ורשיונות שדורש הרגולטור

צריך 500,000 ש"ח לאירוע מתוקתק.

לא מאמינים? תבקשו מברוך שליט לפרסם את הצעת המחיר שלו לראלי (יש בידיי את החומר אבל הוא שייך לשליט)

חוץ מזה יש תנ"ך שצריך ללמוד בע"פ 90 עמודים (תקנון אירוע)

אז בואו תתחילו לבכות :"על נהרות בבל שם ישבנו שם אכלנו לוקשים"

בנוסף תיכף ישה יכתוב לנו מגילת היכרות עם ה"חוק למניעת אלימות בספורט" וכמובן יסביר לנו כמה זה נחוץ במירוץ ראלי.

מירוצי מכוניות

פורסם

מה שמפתיע אותי כל פעם מחדש היא האמירה הזו

הן חוששות יש לנו רקע לא טוב בביטוח, בהחלטות משפטיות (בעבר כתבתי על כך) שיצרו לנו בעיות בהוצאת הביטוח.

כל מה שזז ונמצא פה מבוטח והכל מבוטח בביטוחי משנה בחו"ל. רק דני החוצפן חושב שהוא מלמד ,אותי על ביטוחי משנה .

דני להזכירך את הסיפור על המפעל הפטרוכימי שסיפרתי לפני פחות מחודשיים,ותראה כמה אתה יוצא טיפש.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=326718&highlight=%D7%94%D7%A9%D7%A0%D7%99%D7%9D+%D7%94%D7%90%D7%91%D7%95%D7%93%D7%95%D7%AA&page=5

אפילו הביטוח האידיוטי הדפוק ( טעות פטלית ) כך הגדרת זאת דני כמו חוק הפיצויים לנפגעי תאונות דרכים מבוטח בביטוחי משנה.

הזכרת פעם ברוך את הלכת השנים האבודות. היא קיימת לא רק בישראל, ואפילו כאן בארץ היא מבוטחת על ידי מבטחי המשנה.

חברות ביטוח ומבטחי משנה אשפים בלהעריך סיכונים , ולגבות פרמיה בהתאם, לשלם נזקים קצת פחות:lol:.

אז ייתכן ויבקשו פרמיה גבוהה יותר.

על פי המכתב שדני קיבל ממדנס, הם הצליחו במשימה, רק דני קבע כי האינדיקציה לא ישימה. ומדנס טובים בביטוחים לא שגרתיים.

על פי המכתב אתה גם למד שדני מלמד את מדנס ולא מדנס מלמד את דני. אני הייתי מצפה שמדנס ילמד את דני, כי דני עם כל הכבוד הוא לא מומחה לביטוח.

והכי מדהים הוא שאותה מומחית גברת אמירה יחד עם דני יושבים בישיבה ברשות אולי עם עוד אנשים נוספים והיא נוקבת בפרמיה שאמורה לכסות פעילות שנתית לכולם של 80-100 אלף דולר , כאשר לפתע מקבלים אינדיקציה של סכום פי עשר.

אז איזה מומחית היא?? תגידו לי אתם. זו עילה לתביעה ברשלנות מקצועית פר אקסלנס.

תחזור ברוך לסיפור שסיפרתי בקשר לביטוח המפעל הפטרוכימי לפני פחות מחודשיים ראה לינק למעלה ותבין כיצד יש לפעול. אם אין מומחים בארץ לנושא יש מומחים כאלה בחו"ל ולהם קשרים טובים עם המבטחים.

בואו לא נמציא את הגלגל מחדש כל פעם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...